Kişilik & Karakter Dürüst Biri Misin? ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam KsCan'lar pek takılmıyorum bu aralar :)Bu konumuzda kişiliğimizden bir soru yöneltmek istedim haydi bakalım şimdi yoruma gelin :)Sizce siz gerçekten dürüst biri misiniz? #proofstriker06 #dürüstlük #kişilikkarakter Dürüst Biri Misin? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SibelErdem Takip Et Master Yaş: 54 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Karşı tarafı mutlu etmek adına söylenen bir iki küçük yalanın o kişinin dürüst olmadığı anlamını çıkarmak yanlış olur bence. 1 0 Yorumla
Agresif_hatun_ Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Gerçekten dürüstüm o yüzden kimsem yok :) 1 2 Yorumla Agresif_hatun_ +1 yıl Saol Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet dürüstüm. Sorarlarsa söylerim. Çok konuşmam. 1 0 Yorumla
MskvaOxorca Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Dürüst olduğumu düşünüyorum. Karşımdakini mutlu eden yalanlar çok söylemem genelde onları kırmadan doğruları söylerim. 1 0 Yorumla
ilknurrita Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Durustumdur. Gunde 30 imkansiz... Belki 1 ya da 2 . O da isim nedeniyle mecburen... 1 0 Yorumla
ne_vereyim_ablama Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Mutevazi olmak gerekirse durust biriyim olmak gerekmezse de dunyanin en durust insaniyim 1 0 Yorumla
gülümsebee Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Dürüstüm karşımdakinden çok kendimi kandıramam 1 0 Yorumla
birbennn Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar