Size 2. Bir şans taninsa Kaybettiginiz yıllar size verilse nasıl değerlendirir diniz bu sefer?

Yaptığım hiçbirşey için pişman değilim. Aklım halen yapmadıklarımdada değil. Yeniden başlamak da istemem. Yaşanan yaşandı biten bitti. Mutluluktan uçtuğum da oldu hıçkıra hıçkıra ağladığımda 1 adamı tek elle kaldıracak kadar güçlü de oldum bir rahatsızlık geçirip 1 şu bardağını kaldıracak kuvveti zor bulduğum da oldu. Fakirliği de tattım zenginliği de halen yaşıyorum. Herşeyin ayrı bir tadı var yeniden gelmek istemen. Çünkü pişman değilim ve aynı şeyi ikinci kez yaşamanın manası yok. Hayatım böyle güzel. Not şimdi sağlık problemlerim hiç yok fızıken güçlü madden zenginim
Gene aynı yaşardım. Çünkü küçükken yine olsa bana vurup geçenleri engelleyemeyeceğimi biliyorum. Gücüm yine olsa yetmezdi. Zaten bir kaç öyle tokatladılar 11 ime gelince her şey hayat istediğim gibi ilerledi. Arada bunaldım ama olsun. Ben bu filmi tekrar izlemek istemiyorum devam fişmlerini çekmeye devam
Bana ikinci bir şans tanınsa ve kaybolan yıllarımı verseler, yemediğim patlıcanları tekrar yerdim. Misafirliğe gittiğimde yaptıkları patlıcan kebabını yerdim, nezaketen "Hayır efendim, aç değilim." demezdim. Gömerdim tüm patlıcanları. Ve hıyardan tekrar nefret ederdim
Güldürdün valla patlıcancı :D
Patlıcan manyağı olduğum için patlıcanla ilgili bir şey yazmasam olmuyor ahahahahahs :D
O patlıcan aşkı küçüklüğüme dayanıyor ahahsjaas :D
hayatımda, patlıcanı bu kadar seven görmemiştim :D
Yaptığım hataları artık yapmazdım normal olarak. Sanırım yaptığım tüm hataları yapmamam yeterli olacaktır cevap olarak. Ha bir de, keşke 10 yaşımdayken çağrıldığım o şarkı yarışmasına gitseydim zorla da olsa. O biraz içimde.
Cevap
95Cevap
Daha başarılı bir öğrenci olurdum. Küçük yaşta bir enstruman öğrenmek için çaba göstermeye başlar ve 20 yaşıma geldiğim de o enstrumanı çok iyi öğrenmiş olurdum. Çok az insana güvenirdim. Daha az konuşurdum ama daha çok okurdum. Daha çok güler daha çok eğlenirdim. En çok kendimi severdim..
Bence Yılları kaybetmeyiz , yanlış değerlendiririz çünkü yaptığımız hatalar yine bizim elimizden çıkan şeyler ve kaybolmak da bilinçsiz yapılabilecek bir şey olduğundan biz yılları kaybetmedik yanlış değerlendirdik.
Ve vermesinler istemiyorum.
Geçmişimden pişman değilim yaşımdan da çok memnunum yaptığımız hatalar bizlere tecrübe kazandırır. Sadece beni mutsuz eden insanlara verdiğim taviz ve zamana acıyorum.
Dediğim gibi düzeltmek değil yine yaşardım aynı şeyleri ama onların benim hayatımda ki sürelerini daha kısa tutardım.
Aynen öyle yaşayacak çok şeyin var daha yaşadıklarından pişman olma derim sadece.
düşünüyorum da kaybettiğim çok fazla yıllarım yok bu yüzden geri verseler bu sefer kendimi kabederdim heralde.
Şimdi size kaybolan yıllarınızı verseler? ↗
Aynısını ben de sordum
Sezen abla özetlemiş :)
ders çalısırdım yazlari çalışıp para kazanır motorsikletimi erkenden alır o bilgisayara o oyunlari yüklemezsim oyun oynamaktan ciğerim soldu
Neden geçen yıllarımızı kayıptan sayıyoruz? Küçükken büyümek, şimdi büyüyünce ise küçülmek istiyoruz. İnsan kendisine ne uzaksa ona ister..
Ben şapşiğimdir, gider yine aynı hataları yaparım. :-D Ayrıca kötü de olmadı, şimdiki halim olmazdı o hatalar olmasa, gerçeklere vakıf olamazdım.
daha cok ders calisirdim. Daha iyi yerlere gelmek icin. Ve o kadar bos seylere uzulmezdim😄matematik derslerini asmazdim. Birikim yApardim.
Aynı hataları farklı şekillerde yapardım herhalde. Kafa değişmedikçe sonra yüz kere de verseler kaybolan yıllarımı nafile
Ben bir mallık yapıp yine kaybederdim o yılları ama biri için aşkımdan geberip hayatımı mahvetmezdim
Bunlar benim yıllarım değil der çirkeflik çıkartırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Öncelikle totalde kaç yıl kaybettiğimi öğrenmek istiyorum. Kaybolan yıl nasıl belirlenir? Kriterler neler?
Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermezdim ve haklı olduğum olaylarda bile sustum hep bunu yapmaz susmazdım
Hata yaparım , dilediğim gibi yaşarım insanları mutlu etcem diye uğraşmam kendimi düşünürüm sadece mutluluğumu
Yaptigim bazi hatalar var onlari tekrarlamam. Keske boyle bir sey olsa
Çok şey yaparım.. mesela o istediğim mesleğe sahip olmak için daha çok çalışırım.. kaybettiğim değerleri elimde tutmak için herkesi karşıma alırım..
Ne iş yapiyorsuNuz ki?
Kaybolan yılların yanında biraz da para versinler. Gerisini ben hallederim!
Daha basarili olacagim bir meslek icin mucadele ederdim
6 sınıfta babamı ikna ederdim taşınmamamız için eğer taşınırsak evi ve arabayı yakardım. Taşınmamıza denk olan şey bu bana yapılanlar
Düşüncelerimi aynen savunurdum. Sadece saçma dostluklar kurmaz, ve ailemin gözünde iyi gözükmek için onlar gibi olmak zorunda birakmazdim kendimi.
Sadece kendimi mutlu etmek için yaşardım.. Mutluluğu bulduğum insanlarla , mutluluğumu paylaşırdım..
Kaybolan yıllarım olduğunu düşünmüyorum, istediğim ve sevdiğim işi yapıyorum ve doğru yolda gidiyorum , hata yapıyorsakta yapmak olduğumuz için sanırım :D
Şu gencecik yaşımda kaybolan yıllarımın olmaması beni sevindiriyor
Çok Şanslısın Keşke Senin gibi olabilseydim :)
Pişman değilim. Yine aynı şeyleri yaşardım sanırım. :):
Vayy çok güzel bir cevap
@Bayankusurbulucu teşekkürler. :):
Kaybolan yıllarıma şu anki aklımda ekleyip verseler ne iyi olurdu.
Daha bilinçli ve kıymetini bilerek. Daha doğru adımlarla
Ben bunları ne ara kaybettim diye düşünürken yine kaybederim
Hicbise degismezdi cünkü hep yapmak istedigimi yaptim
dünyaları alırım herhalde çünkü dünyalar benim olurdu
Bugune kdr tanidigim tum insanlari tanimamazliktan gelrdim..
Geçmişte Yaptığım hataları tekrar yapmaz Hayatımın içine Edenlerin Hayatlarını mahfederdim.
Kıvırıııpp birinin musait bir yerine mantolama işlemi yaparim.
İstemem geriye dönüp ne yapcam o yıllara ben önüme bakarım
O dekana o kafayı atmazdım galiba, atmazdım evet :)
ben malım gene kaybederim dicemde zaten pekde güzel geçmedi aynı şeyleri tekrar yaşayamam
Ders almam gereken konuları canımın daha az yanacağı şekilde düzenlerdim
Yaptığım hataları telafi etmek için herşeyi yapardım o hatalara düşmemek için
O yillara donmemek icin ugrasiyorum.
Verenin agzini burnunu dagitirim.
Bir 5 yıl sonra kaybolan yıllarımızı verseler ne yapmak isterdim diye düşünürüm
Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim 😀
Verilmicegi için düşünmeye gerek yok. O an ile herşey düşünülebilir
daha iyi değerlendirir çalışır iyi bir meslek sahibi olurdum
Yaptığım kötülükleri geri almak isterdim ya da kalbini kirdiklarma söylediğim lafları simarikliklarmi
Aynı hataları tekrar yapardm akillanmam bn mk çünkü malım
okurdum. hayatımı düzene sokardım şimdi geç gibi geliyor
Üniversiteye gitmek için evden kaçardım. Deli gibi ders çalışırdım.
Onlardan kendime Maykıl gibi katlayarak kuğu yaparım.
kaybolan yillarimi veren biri olsaydi onu doverdim
bosa gecen yillarimin nedeni olaninida doverdim
Aşık olup uğrunda ağladığım erkekleri kullanıp kullanıp atardım
Ve asla evlenmezdim
Mutlu değil misiniz
Yine yeniden değmeyecek insanlara değer verip o yıllarıda harcardım kesin şans yok bende
Teşekkür ederim. Onları tekrardan harcamakla uğraşamam yeterince kazançlı harcadım :D fazlasında gözüm yok.
Tekrar kaybederim nereye koydugumu unuturum sonra tekrar
Eğer o zamanki aklım olsa bir şey değişmezdi
Ama yasamisliklarimla geri dönecek olsaydım o yılları kaybetmezdim
Valla yasım 32 para vs hersey var ama heyecan yok Şu an hiç birşeyim olmasada lise yıllarımda olsam o heyecanı tekrar yasasam cocuklukta yasadıgımız keyf aldıgımız zamanlarda olabilsem
şimdiki aklım da olacak mı? olacaksa çok hareketli geçerdi olmayacak ise çöp
5 yılımı geri verseler yeter ne yapacağım bana kalsın😄😄
Erkeklerden uzak dururdum.
Bişey kaybetmedim ama yinede uzak dururdum ailemden başkasını siiklemezdim
O yillar geri verilirken suanki aklim da verilcekmi yoksa yine aynisi olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar