Sorduğun soruya şöyle bir eğilelim, Adı üzerinde zamansız gidiş "ZAMANSIZ" zamansız gidiş beklenmedik bilinmedik bir an demektir Aynı şekilde BEKLENMEDİK DÖNÜŞde
"Kimse vazgeçilmez değildir" sözünün bilincinde olarak kendini bu duruma hazırlayabilirsin mesela. Hiç gitmez dediğin bir insan da gider. Zamansız, beklenmedik sözlerine çok fazla takılmayın.
Zamansız gidişler sadece terkediliş olarak değerlendirilmemelidir. Ucu açık bir soru bu. Ölüm de olabilir, terkedilişte olabilir. Zamansız ya da değil. İnsan kendini bunlara hazırlayabilmelidir... Hazırlayabilemekten kastım ise bu gidişlerin ardından hayata karşı dimdik durabilmektir 😊
Söz konusu sorduğun soruda belirttiğin ya da belirtmeyi unuttuğun ne varsa ya da ucu nekadar açık olursa olsun "Zamansız olduğu için olacak olan" buna hazır olmak mümkün değildir
Ben gerekli açıklamayı yaptım. Siz bu şekilde anlamış olabilirsiniz. Ki başkaları da aynı sizin düşündüğünüz gibi düşünmüş. Soru mantıksız değil, sadece eksik bir soru olmuş olabilir. Haklısınız...
İnan görüşü paylaştığın şu 35 dakikadan itibaren yaptığın bu görüşün, soru ile ne gibi bir bağlantısı var diye düşünüyorum. Sanırım sorularda karışıklık oldu?
Kız ben burada kimseye hareket etmiyorum videoda sonlara doğru Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yazıklar olsun diyor bazı kişilere onu yazdım aslında :D
O tür şeyler zaten beklenmedik zamanlarda gerçekleştiği için hazırlanmanın bir faydası olmuyor. Ama hazırlıksız olduğum da söylenemez. Gidişe de dönüşe de alışınca insan, hazırlıklı olmasa bile tecrübesini kullanabiliyor.
Zamansız gidişlere, beklenmedik dönüşlere hiç kimse kendini hazır hissetmez. Çünkü kimse sevdiklerinin bir gün gideceğini ya da geri döneceği hesabıyla yaşamaz. Ama şu da var ki , Tercihlerinizin sonuçlarıyla yüzleşmeye hazır olmak zorunda olduğunuzu bilmek gerek.
Zamansız giden biri geri dönmesin, onu bekliyor olmayacağım... beklenmedik geri dönüş yapanlara da kapım açık değil. Bu tarz insanlardan çok yoruldum zira.
Hayır aklıma bile gelmiyor çekip gideceği herşey iyiyken çekip gidiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet her zaman en kotusunu dusunurum karamsarlik zor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamansız gideceğini fark ettiğimde direk paketliyorum , zamansız gelecek olana da önceden yollarımı kapatıyorum 🤨 gerek yok öyle maceralara bir kere gidilir , bir kere gelinir başkasının hayatına.
En İyi Cevaplar