Arastirmalara göre kedi zararsiz bir parazit saliyormus ve insanlarin ona daha fazla baglanmasina neden oluyormus. Biri kedi sevmiyorsa irkiliyor. "İnsan nasıl olurda kedi sevmez." Kediden korkan, çekinen misafir geldiğinde kedisini odaya kitlemek hoşuna gitmiyor ve o misafiri bir daha evine çağırmak istemiyormuş. Çocuğu gibi görüyor kedisini siz çocuğunuzu misafir geldiğinde odaya kapatmak istermisiniz? Açıkça kedili kadın saygı duyulması gereken bir tür , kedi sevebilmek için belirli bir kültür düzeyi ve duyarlılık gerekiyor. Kedi seven kadınlar genellikle ince , kültürlü , sanat meraklısı kadınlar oluyor. Kedili bir kadın gördüğünüz de abuk sabuk yorum yapmadan bunları düşünün ve kedili bir kadına saygı duymayı öğrenin. .. Not Sade kedi degil hayvanları sevemeyen insan kimseyi mutlu edemez hayatta. Kendisi dahil.
Kedili kadın daha fazla "Saygı" duyulması gereken kadındır! Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayvan seven her insana saygı duyulmalıdır. Sadece kedi seven bayan diye sınıflandırmak bir çeşit pozitif ayrımcılıktır. Ayrıca her kedi seven kadın kültürlü ve sanat düşkünü değildir. Kedi besleyen kadınlara sor bakalım en son tiyatroya ne zaman gitmiş veya en son ne zaman jangi kitabı okumuş? Ne çok kedi seven kadın gördüm aklı bacak arasında fikri kıçında. Bu yüzden araştırmalara çok takılma. Ülkemizde bu kriterler geçerli değildir.
Notta ki detay yeterli aslında herşeyi anlatmaya. 11 yaşında kızım (kedi) eve gelen misafirlerden çekinmiyorum ama o kadar hisli ki, evin kapısının önünde bekliyor önce, gelen kişi/kişiler merdivenden çıkana kadar yabancı olduğunu gördüğü anda benim odama girip saklanıyor, misafirler gidene kadar da çıkmıyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
Insan şu güzelliği nasıl sevmez? Adı gibi Huzur'um o benim. onu aldığım güne , onu almama vesile olana , nasip eden Rabb'ime şükürler olsun. kedi sevgisi bambaşka bişey. evlat duygusunu tatmadım ama evlat gibi işte. hapşurunca aklım çıkıyor hasta mı diye. patileri soğuk olunca ısıtıyorum mesela. sözlerle tarifi yok ki acayip bir sevgi işte. öyle güzel gösteriyor ki sevgisini , birçok insandan daha insan aslında :-)
Uyurken çok tatlı oluyor , hele ki uyandığı ilk an acayip sevgi dolu olur sırnaşır , mırlar :-) aynen benimde uykum geliyor onu görünce , birlikte uyuyoruz zaten Huzur'la
Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık, bende kedi besliyorum eve misafir geldiğinde bazıları istemiyor, çirkin falan diye yorum yapıyolar. Ama kedim bana huzur veriyor, mutlu ediyor beni üzerimden olumsuz kötü enerjimi alıyor. Hele kedileri öldürenlerin, vuranların Allah belasını versin inşAllah. Onların ağzı yok, dili yok nasıl kıyabiliyolar aklım almıyor
Haycanseverim. Ama kedileri pek sevmem. Tamam yavru halleri tatli ama kedi gorunce, göz-göze gelince korktugum kadar yılan görünce de korkuyorum o derece. Bu elimde değil.
Yolun ortasinda bulup seviyorum millet bana bakıyor :D Sabahin köründe bir kedi sevmistim kadinin biri sabah sabah kedi mi sevilir kızım dedi bana lafa bak :D
Bende gece bir zmanlar gazete dağıtıyordum şehir merkezinde dolaşan köpeklerle dost olmuştun gazete dağıtırken sarhoş vs kimse yanıma gelemiyodu. 20 den fazla köpek vardı yanımda çete gibi
Alışveriş & Hediyeler konusunda 516 cevap paylaştı.
bende evimde kedi besliyorum, ancak bu aralar kedi kültürü nerden bir yerden patladıysa patladı 2 3 senedir devam ediyor. daha önce kedileri hep kadın programlarındaki satanistlerden bilirdik :D çok tuhaf nerden geliyor acaba birden gelen ilgi-alaka vs
2 ay kadar bende kedi beslemiştim. Oyun oynaması çok zevkli oluyor :D Kedili kadın değil de, hayvan sevgisini içinde barındıran ve hayvan besleyen her insana saygı duyulması gerek. Bir hayvana bağlamamalı.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Kedi sevene saygı duyalım Ayrıca Hayvan sevmeyene şiddet uygulayanada toplum olarak dıslama yapalım Hayvan sevmeyen kendini insanları sevemez arkadas... ı
En İyi Cevaplar