"Zeki kadın tercihimdir" cümlesini erkekler tarafından sık sık duyarız. Peki erkekler gerçekten de zeki kadınlardan hoşlanır mı?

zeki kadınları sevdiklerini sanmıyorum. etrafımda nerede bir saf kız herkes ölüp bitiyor. bence erkekler zeki kadınları tehdit olarak görüyor ve korkuyorlar. saf kızlarsa her şeye gülüyor, hiçbir şey anladığı yok, ne desen ehemehe diyor. bazen diyorum ben olsam ben de saf kız isterdim rahat...
Korkarak severler
Zeki kadınları seviyorum ben geri kalanlardan yemin ediyorum korkuyorum.. :))
Biz erkeklere diyorum, olum zeki olun lan, azıcık saksıyı çalıştırın, zeki kadının atacağı adımları kestirmek daha kolay, dışında kalanlar tam bir kaos.. Yormayın kendinizi..
kendinden zeki kadınları idare edemediği için panikler hep kendini kanıtlamaya çalışır sonra biyerde patlak verir :D
Cevap
64Cevap
Erkekler zeki kadınları sever ama sonra onları pasifleştirmeye çalışır.. Zeki kadınla çok iyi dost olarak anlaşırlar ama sevgili olarak istemezler..
Erkekler zeki kadınları sever, aptal kadınlarla sevişirler. :):
Zeki kadınsan korkmamı gerektirecek bir durum yok fakat zeki gibi gözükmeye çalışan kadından uzak dururum...
Aptal olmasin benim hareketlerimden tavrimdan beni anlasin ama aklini beni yonlendirmeye degil bana yardim etmeye kullanirsa zeki kadini cok severim
Erkek olsam zoru secmezdim. zeki kadın = farkında olan kadındır. Bana zekâsı kendine yeten eli yüzü düzgün namuslu bir kadın yeter de artardı erkek olsa idim.
Zeki kadın mı?
Zeki diyorsun çakallık düşünüyor.
Anasının gözü, bencil çıkarcı kızlara zeki demek yanlış olur onu not alalım bir kenara, lazım olur
Diğerlerini bilemicem ama korkmami gerektirecek bir durum görmüyorum. Ettiğimiz sohbet eğlenceli geçiyor.
Sever niye korksun ki korkacagi kadın tipi zeki olan değil cahildir asıl, cahiller genelde yanlış yapar gözü bişey görmez, hayvan gibi içgüdüleriyle hareket eder
zeki karınları severim lakin zekasını nerede kullandığına bağlı, yalanda, planda, sinsilikte kullanırsa uzak olsun!
Kadın olsun erkek olsun kimse kendisinden zeki insanı sevmez. Zeki kadın da erkeğin yanında zekasına oynamaz aksine safca sorular sorup erkeği kendisinden zeki hissettirir.
Zeki alçakgönüllü düşünceli kadın bir erkek için cennet gibidir
Zeki kadın herseyi biliyorum mantıgı güdüyorsa zeki kadın istemem Nerde ne yapacagını bilen güclü kadın diyeyim
Şimdi sevgilisi olmayan kızlar kendini zeki sanacak 😏
Bu ayirim oncedendi simdi seksi kadin isi goturuyor asdf
hem isterler hemde korkarlar. bununla başa çıkabılırlerse ilişki yurur. yoksa bıter net
Bir kadında 3 şey ararım, zeka, güzellik ve dürüstlük
#CennetinKoruyucusu!
Bana denk gelenler neden bu kadar aptal beni taşıcak kadar zeki olsa yeter 😏
Benden kaçmalarının sebebi çok zeki oluşum sanırım 🤔😂😂
bence evet. çünkü ne dediklerini bilen kadınlar onlar vede boş boş konuşmazlar
Zeki kadını isteyebilirler ama saf olanı kullanmayı severler. Nettir.
Zeki kadınları sever ama çok zekileri ölümcül derecede korkunç! :/ D:
Zeki kadinlrı severler ya, gizledigi bisey yoksa korkmzlr
Bizden zeki olmadığı sürece, severiz.
Bizden zekisine de, günlük yaşamda denk gelemeyiz zaten..
Neden olmasın? bir süre sonra şikayet edebilirler.
Cok zeki ise. Aman kalsin istemem bide onun egosuda vardir simdi hic kaldiramsm
Zeki kadın sever ama zeki kadın her şeye karışan çok konuşan kadın değildir.
Şahsen ben beyni olan ve kullanabilen kadınlardan hoşlanıyorum :/
Elbette onlarla akıl oyunları oynamak çok zevkli (.
Zeki kadından korkarlar genelde. Daha temkinli olurlar ama sevgisini daha iyi hissederler. Tabi saf kadınları kullanmayı seviyorlar genelde..
Zeki kadınlardan korkarlar. Zeka olmayan kızlarla çıkarlar.
zeki kadını severim ama ne kadar zeki olursa olsun benim sözümden çıkmayacak nokta
Zeki, araştırmacı ve sorgulayan bir insan tabi ki sevilir.
Aynı zeka seviyesinde olmak kafidir ben yalancı kadınlardan korkarım
zeki ama ahlaksız kadın şeytandır,
zeki ve ahlaklı kadın en güzelidir
Bence korkuyorlar cunku zeki kadinla bas edemiyorlar.
Zampara erkekse zeki kadin sevmez ama gercekten sevgili ve saygiliysa kadinin zekisi daha guzeldir
Genc erkekler zeki ve guclu kadinlardan korkar. Ama olgun erkekler icin tercih sebebidir.
Korkarlar çünkü çoğu kompleksli. Kendinden üstün istemezler.
Korkudan sokağa çıkamıyorum:)
O kadar zeki kadın var ki:)
Erkegin zekasina gore degisir..
Zeki kadınlardan hoşlanırım çinkü bir söz söyler seni öylece bırakır 😂😂
Çok severim ama kötüye kullanmıyorsa. Mesela beni manipule etmek gibi.
Düşmanım dahi zeki olsun derken
Kadınım olacak kişi benden çok daha zeki olsun
Zeki kariyer odakli yasayan kizlar hep ilgimi cekmistir.
zeki kadınları severiz ama bazıları kendini zeki zannediyor o çok komik oluyo
Ne severler nede korkarlar sadece kıskanıp üzmeye calisirlar
2 Side of ki of. Zeki kadın güzeldir, çekicidir, tatlıdırlar.. ama huyuna gittikçe :)
zeki kadınlıkmı işi bikmekmi bilmem ama bir göz kırpmadan ne demek istedğimi anlarsa sevinirim :)
Fiziği güzel olsun zeki olmasına gerek yok. beraber siyasetemi gireceğiz sanki ya
erkekler güzel kadınları sever
sevmek için zeki olanlar gerisi aptallar
Zeki ve akıllı kadın olsun. Sadece zeka yetmez.
zeki kadın seviyorum evet
Bence uzakdurmayi tercih ediyolar ;))
Kendiside zekiyse sever
çoğunun çekindiği kesin.
Bence zeki kadın konuşulası kadındır.
Zekide olsa sevdimi kadın aptallaşır sıkıntı yok.
Benden zeki kadın beni etkiler mesela
Sever ilgilerni ceker , Aptallar korkar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar