Bende 6 yıllık OKB hastasıyım aynı şeyleri yaşadım hem ilaç tedavisi alıyorum hemde öyle herkese değil güvendiğiniz bir hocaya gitmen senin için iyi olur geri kafalılık değil bu bir sürü psikiyatr psikolog değiştirdim hem dinsel hem zihinsel sorunun var iki tarafını da düzeltmelisin
umursamadığın zaman susuyorlar. Ben de yaşadım. Yıllarca devam etti. Seslere cevap verirdim bir de. Bırak konuşsun onlar senin sesin değil şeytanın sesi. Umursama. Senin beynin var aklın var onun yok. O sadece konuşur.
terapi değil ben iyileştirdim kendimi. Aslında herkese aynı sesleri söylüyor. Ama bazı insanlar umurusuyor baziları umursamıyor. Umursayanları da rahatsız ediyor işte. Senden daha aşağılık olan beyni olmayan bir varlıktan emir mi alacaksın, onun laflarına mı inanacaksın. Onu ne kadar umursarsan o kadar çok konuşur salla görmezden gel. https://www. youtube. com/watch? v=TzmYRDUPQHM
ben evden çıkıp ekmek almaya gidemezdim. Rezil olurum diye. Sinemadan geldim birkaç saat önce ondan önce de yemeğe gittim. Umursama kardeşim herkesin başına geliyor bu sadece senin değil.
mücadele ederek şeytanı umursamış oluyorsun. Onun yanında konuştuğunu kabul et ama söylediklerine inanma. Söylediklerinin aksini ispat etmeye de uğraşma çünkü onu umursamış olursun. Umursamadığın zaman o seni rahat bırakacaktır. Psikoloji diyor bunu.
hayır yani demek istediğim sen zekisindir ama bu seslerle boğuşurken ders çalışamazsın dünyaya birşeyler katamazsın. Anladın mı? Sen şeytan olsan normal zekada bir insanı mı engellersin yoksa daha zeki olanı mı? Sadece zeka değil mesele tabi.
bir de ben insanlara inanmıştım. Bana salak diyorlardı sürekli. Ben de inandım kendimi salak zannediyordum. Halbuki öğrendim ki bu dünyada zekiysen sana salak derler. Güzelsen çirkin.
evdeyken boş vakitte insan kendini çok dinler çünkü. ama çalışıyormuşsun. o zaman bir terapiste git istersen. bir ilaç yazar sen de rahatlarsın biraz. ben aynı şikayetteydim. en son iş yerinde kafamdaki sesler yüzünden strese girip kusmuştum. şimdi rahatım oh.
reçetesiz satılıyor. ama bu ilaç antidepresan ve bünyenin buna alışması zor oluyor. yani doktor kontrolünde kullanmazsan daha çok delirdiğini düşünürsün. mutlaka bir doktora git. o sana uygun olan ilacı verecektir. antidepresan şakaya gelmez.
hemen doktora gitmeni öneririm psikolojik bir durum olabilir ama çok önemli bir rahatsızlıkta olabilir bu gibi durumlar önemsenmiyecek durumlar değil bir şey yoksada en azından konturolun yapılmış olur ve için rahat eder
En İyi Cevaplar