Allah ömür verirse hepimizin planları vardır illa ki. Ben işimi bulduktan sonra aklımdaki birkaç Avrupa ve Amerika ülkesine gitmeyi, elektro gitar çalmayı, motosiklet kullanmayı ve kick boks yapmayı mutlaka öğrenmek istiyorum😏 Sizin planlarınız var mı?
Önümüzdeki 5 yıl içinde mutlaka yapacağınız şeyler nelerdir?
1) İngilizce çeviribilim ve hukuktan mezun olup radyo-sinema-televizyonda yan dalı tamamlamış olmak. 2) Motorsikletimin olması 3) Kick-boxta ilerlemiş olmak ve atış eğitimi almış olmak Ate'min (köpeğim) yavru rottweilerlarından besliyor olmak (Kısaca savunma anlamında en üst düzeye gelmiş olmak.) 4) Rusya'da "Exchange" yapmış olmak. 5) Ukrayna'da Rusça kursuna gitmiş olmak. 6) İngiltere'de yüksek lisans yapmış olmak. 7) İrlanda'da doktoraya başlamış olmak. 8) Hollanda'da yaşıyor olmak. 9) Kendi markamın/ajansımın temellerini atıyor olmak. 10) Buraya bir şey bulamadım ama şunu yazayım:) : Bu 5 sene içinde evlenip çocuk sahibi olmamışsam büyük ihtimalle hiçbir zaman evlenmem dolayısıyla çocuğum da olmaz. *Gecen bol olsun.*
Üniveristeyi bitirip Türkiye ye dönüp işimi elime almak istiyorum ve ayrı bir evde şöyle mümkünse rezidans ta tek başıma yaşamak ve kendime ayrıamadığım vakitleri artık ayırmak istiyorum sonrasında da Allah kerim 😊
Mart ayına kadar bir takım A ve B planlarım var daha fazla para kazanmaya yönelik. Eğer ikisi de olmazsa çok zor ve riskli işlere girmeyi düşünüyorum. Önümdeki 5 yılı bunlar belirleyecek. Zaten yeterince seyahat, gezi gibi şeyleri çokça yaptım. Onlar da gözüm yok. Amaç daha fazla para
Umarım hepsini bu beş yıl içinde yaparsın 👏🏻 Benim 4 aylık oğlum var o yüzden bilmiyorum kendime bile zamanım kalmadığı iÇin ne yapa bilirim önümüzdeki 5 yıl içinde iyi bir anne olmakdan başka.
Atanıp ömrümü hastanelerde çürütmek, evlenmek, senelik izinlerimde de kocişimle gezip görmek istediğim ülkelere seyahat etmek. Belki bir de o 5 yılın içine Allah nasip ederse anne olmayı sığdırırım.
Ben iran da yaşıyorum biliyorum çoğunu bunların .. gerçekten şiirleri harika yani insan bir an aklı duruyor nasıl bir benzetemedir diye hakikaten burada herkes şiir bilir hatta liseden mezun olabilmek için 70 tane şiir ezbere bilmek gerekir ki hepsi de uzun uzundur edebiyatlarına hayran kalınır vallahi
Ben doctora yapıyorum okulda asiste ettiğim derslerde İran Azerbaycan in dan öğrenciler var adamlar mesleviden sadiden şehriyaedan döktürüyorlar. Bizim öğrencilerde tık yok.
En İyi Cevaplar