Zor yutkunmak gibi sanki birsey var mı gibi?
Boğazda bişey varmiş gibi hissi sizede oldu mu? peki neden olur?

1) Ya soğuk almışsındır
2) Geniz akıntısı başlamıştır sinüzitten sebep
3) Fazla mastürbasyon yapıyorsan şayet ve az sıvı tüketiyorsan sperm kesen sıvı ihtiyacını pankreas yoluyla karşılıyordur. O da boğazında yutkunma hissine sebep olur.
4) Psikolojik
😂😂😂 masturbasyon mu tovbeeeeee tovbeeeee
Yaaa ben stresli bir kizim bence ondandir
Ben sana olabilecek olan şeyleri sıraladım. Özellikle oraya takılmana gerek yoktu :)
😃😃 doktor bey bisey demedim 😃😃
Peeeki :)
😊😊😊
Geniz akıntısı ya da boğaz kuruluğu bende oluyor , ılık şeyler içiyorum. Boğaz pastilleri rahatlatıyor.
bir kac haftadir oyle benim
Benim oluyo du doktora gittim ödem oluşmuş dedi bide geniz akıntısı falan bir bogaza sıkmak için ilaç verdi etkisi oluyordu
Ödem ne ki?
Bogazda ki yutkunma güçlüğü şişliği ona ödem deniyor sanırım araştır
Doktora gittim gastoenlijiye gitmem lazim bakicaklar ama bence stres bendeki yaa
Ne spreyi acaba?
Evet kronik franjit oldum sarımsak ve bali karıştırıp yemek iyi geldi hala gitmedim doktora onlarla idare ediyorum
Ben gittim ya baktircam gastrolijiye
Cevap
12Cevap
Grip olduğumda oluyor genelde ama bir seye aşırı uzuldugumde kendime yediremedigimdede oluyor
Genelde stres derler bu durumlara hatta bunalim falan
Hersey olur
Ben terk edildigim gunden beri var :)
Gecmiyor bogazimdan dugum dugum...
Offf cok zor benimde yaklasik 1 ay resmen bugun doktora gittim baktiriyorum gastrolejiye yonlendirdi ahhh bendeki uzuntu stress yapiyor bunlari beni
:))) ben aslinda gercekte var olmayan biseyi kastettim..
Yani ask acisindan bogazim dugum dugum:)))
Oluyor evet senin kac zamandir oyle peki?
Aynen bende de var. Hasta falan değilim ama sadece uyurken veya uyandıktan sonra boğazım kuru oluyor sürekli yutkunmam gerekiyor
Hasta olucaksın limonlu su iç hemen limon bol olsun ılık su olsun iç yarasın geçmiş olsun öpüyorum
var evet. hem zor hem de iğrenç bişi durmadan yutkunuyorsun böyle. boğaz da kuruyor
Ben eski sevgilime üzülünce oluyo sadece bende :(
Cok zor bir durum ya bende uzuluyorum kac aydan beri acaba ondan mi gerci bugun doktora gittim gastroenlijeye gitmem lazim bakicaklar 😀
Sendede mi oluyor bu durum 😊 gittin mi doktora
Doktora gitmedin yani hic oylemi
Bende gittim iste gastrolojiye yonlendirdi doktor emin degil cunku neden geldiginden o yuzden bakicaz
Gecmis olsun sanada :)
tamam :))
Aynen citladiktan sonraki gun genel olarak olmaktadir
Citladiktan derken?
Cok kotu bir durum bu ya
hasta oluyorsunudur genizlerin akıntı yapıyor olabılır
Geniz?
Anladim
bende de var aynısı sigaradan diolar
Icmiyorum ki ben 😃 stressde olabilir mi bilmiyorum
bana hep sigaradan diolar guatr olabilir mi stresle alakası yok be benim çok şükür stresim yok
Bilmiyorum ilac verdiler mi sana
ısrarla gitmiyorum hastaneye kanser verem demelerinden korkuyorum =) ama sütü ısıtıp bal döküyorum geciyor yarım saate söküyor içindekini
Seninki farkli ozaman bence git ihmal etme
niye farklıymış ln kanser verem dedik hemen ortaklıktan cıktın =) sanki dügüm var boğzında inmiyo aşagı zor yutkunuyorsun degil mi?
Cok az yemek yiyebiliyorum ama sanki orda bisey tikanmis gibi oluyor 😊 ama stress benimki
hadi hadi benim ki ayda yılda ir oluyor allah bilir senin her gün oluyor hastaneye git yarın tamam mı sana teşhis konulsa bana da haber ver =)
Zaten gittim baktircam 😊 ama doktor dedi stress yuzde 70 yapar
yalan sen git göster film felan tahlil yap bana dön muhakkak kanser verem derse haber verme sakın =)
Ne alakasi var yaaa 😀😀
sen beni dinle git dedigimi yap yav hem ne olcak yani gitsen 1 dk nı almaz burda teşhisi söylemen =)
Gittim zaten 😊
test yaptımı?
Gastrolojiye yonlendirdi persembe gunu randevu 😊
oarayla ne alaka yav neyse bak sakın unutma bana haber ver =) bana haber vermezssen hakkımı helal etmiyorum
Allah Allah nedenmis o tanimiyorum bile seni
adem havadan gelmedik mi insanlık hakkı var ne var yani teşhis şu desen ha ne olcak
Hhhahha sen mesaj yollayirsin ben unuturum
aldım seni takibe bak bak cidden hastane fobim var samimi diyorum önemli birşey deilse itmeme gerek yok hem niye iki kişi gidelim sen zaten gitmişsin bir defa kurban seni seçmişler =)
Senle ben ayni olmayiz ben stres yasiyorum sende ise stres yok
yav aynı sorunu yaşıyoruz tövbe tövbe cok mu zor yani teşhis bu demen 3 kelime bir cümle yav insanlık ne hale gelmiş beeeeee yuhhhhh
Hahahhahaha 😀😀😀
Sende kac zamandir var
yeni yeni toplasan 5 6 ayda 2 3 defa başıma geldi ama nefesim kesiliyo
Anladimm
Evet Şu an oluyor banada neden acabs
Badgemciklerin sismis
Bazen soğuk alginliginda oluyor bendede
Oluyor arada. Susuzluktan olabilir
Kbb ye görün olmadı gastroenterolojiye git
Bademcik şişmesi
Yok gibi gibi.
Boğazn düğümlenmiş