Kızlar kızmayın ama "kişiliği olmayan kadınlar, dişiliğini kullanır" mı acaba?
Bu söz ne kadar doğru sizce... herkse gelsin kimse üstüne alınmasın ama...
Bu söz ne kadar doğru sizce... herkse gelsin kimse üstüne alınmasın ama...
Aynen öyle..
Akıllı bir erkek, her zaman zekaya tav olur. Diğerleri ise, bir çift topuklu ayakkabı ve dekolteye.. Şimdi, halep oradaysa arşın burada..
Dekolte konusunda, kolaya kaçıyor kadınlar ve sadece ''ilgili potansiyelleri'' kendilerine çekiyorlar. Gelen adamın amacı da belli zaten.. Ondan sonra bir sürü bik-bik.. Yok niye terketti.. E ulan gelişinden belliydi zaten değil mi? Niye geldi ki adam?
Hem, gizli seksapel denen kıymetli bir şey var.. Hastayım.. :))
kisiligi olup disiligi olmayan kadini ne yapalim? ancak arkadas olur o, gerisi dusunulmez bile. bir kadinda kisilik ve disilik ayni anda olmali kim ne derse desin.
evet katılıyorum o söze bi kadın elde edememişse ve sonunda kadınlıgını kullanıyorsa ondan hayır gelmez bi kere evet kişiligi olmayan aptal ve zayıf kadınlar kişiligini kullanır
kişiliği olan da olmayan da kullanır, sadece dişilik kullananlar ise her çıkılan merdivenden bir gün düşmeye mahkumdur.
Cevap
4Cevap
Doğrudur.Kişiliğim ve zekam ön planda gelir her zaman için fakat bayanız yahu dişiliğimi kullandığım yerler oluyordur ister istemez.
Sebep?
Gerek duyduğumdan değil bunu bir erkeğe anlatması zordur belki fakat insan kendini birden dişiliğini ön plana çıkartmış şekilde bulabiliyor.Bunu fark ettiğinde sürdüren bayan olduğunu sanmıyorum zaten.
Aynen.. Duzgun bir kisiligi olan kadin disiligini kullanmaz zaten.. Herzaman derim bir kadinin sahib olmasi gereken en onemli sey edebdir..
İstek ve beklentiler ile alakalı bir durum , kişiliği olmayan bir kadının dişiliği bana sökmez .
benim için geçerli değil ama yapanlar vardır...
dişilik kullanmayı seviyorum ansızın özellikle.
Tercih ve karakter meselesi.
Kimisi kişiliğine guvenir kimisi dişiliğine kimileri her ikisine.
Kesinlikle.
Dişilik bir yere kadar kişilik lazım kişiliiiik.
Işe yarayan her yönümü kullanırım.
Benim dişi yanımdan etkilenmeyen kişiliğimi merak bile etmez.
Kişiliği olmayan insan yoktur, kişiliği bozuk insan vardır ki bunu yapanın kişiliği bozuk olmuş olmaz.
kesinlikle doğru :) aynı şekilde beyni olmayan erkekler başka bi tarafını kullanırmış ayrıca :)
bence alakasız sadece tercih meselesidir duyguların dışa vurumudur
zekası olan dişi, dişiliğini de kullanır, kişiliğini de. with respect to something
geyik yaptım ben orada
peki madem
ıkısıde olmayan çenesını kullanır
Evet bence kullanır yani.Aynını erkek de yapar...
türkiye'deki kızların hepsi dişiliğini kullanır
Güzel Bir Söz Çok iyi olarak işaretliyorum.
Çok doğru. Birini yapamıyorsa birisini yapar.
Genel olarak malesef boyle
Çoğu kız için geçerli.
Disilige prim veren "kisilik" lere ne demeli?
ilgi alanima girmiyor herkes diledigini kullansin.
evet kullanır hemde çok güzel kullanır
Doğrudur arkadaş.
Bazıları.
kullanan var evet
Doğru
Evet
Kullanırlar.
Doğrudur.
evet kullanırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar