Her insanın bir yeteneği vardır elbet. Sesinin güzel olması, iyi bir koşucu olman, elastik olman... Bunların hiç biri yoksa üzülme daha güzel yetenekler var. Bizim garip yeteneklerimiz. Ayran ile dürümü aynı anda bitirebilme, Alarmı erteleyerek bir daha ki güne geçebilme, Bulunduğun kabın şeklini alabilme, Babanızın verdiği harçlıkla bir ay geçinebilme, İki gözün olmasına rağmen üç kişiyi birden kesebilmek, Sizinkiler neler 😂
Yazmak, çizmek, resim yapmak, el işi bir şeyler ortaya çıkarmak, arada mutfağa girip pasta, kurabiye yapmak, olmadı yoğurt mayalamak, olmadı farklı tarifler uygulamak. Hadi tüm bunlar olmadı düşünmek. Nihayetinde düşünmek de bir yetenektir ve çoğunluk bundan yoksun.
Müzikle uğraşıyorum. Bütün tekerli araçları kullanabilirim. Futbola yetenekliyim harika bir sağ Ayağım var. Bir konuyu hızlı öğrenebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanları analiz edebiliyorum konuşmaları hal hareketleri. Hatta direk tahmin ediyorum geçen arkadaş birisiyle buluşmuş arkadaşı da gelmiş yanında buluştuğu kişinin. Bu çocuk sana mesaj atıcak dedim gerçekten de atmış ne dediysem çıkıyor
En İyi Cevaplar