Gece el ayak çekilince görsellere girip kartonpiyer resimlerine bakıyorum. Kartonpiyer bağımlısı olabilir miyim?

Gece el ayak çekilince görsellere girip kartonpiyer resimlerine bakıyorum. Kartonpiyer bağımlısı olabilir miyim ?

Kabartmalı Alçı Kartonpiyer : Minimal havasıyla barok ortamların vazgeçilmezidir. Hani kabaca söyleyecek olursak 3,4 saat gibi bir sürede bitirilebilir.

Gece el ayak çekilince görsellere girip kartonpiyer resimlerine bakıyorum. Kartonpiyer bağımlısı olabilir miyim?

Köpük Kartonpiyer: Ya abi bunu sevmiyorum ne bileyim hiç kartonpiyer havası vermiyor. Sanki amerikan özentisi gibi duruyor. Genelde banyoya yapıyoruz biz bunu ama çok su çeker, nem yapar.

Torbalı Düz Alçı Kartonpiyer : Ah be abi. İlk göz ağrım. Ha şimdi şerit çizgisinin dışına çıkacağım diye hızlı hızlı mala vuruşum. Spatulayı alçıya batırıp tekrar üstünden geçmem of be. Tamam ağlamıyorum , tamam..

Spotlu Göbek Kartonpiyer: Ya abi bunu yapması çok kolay seviyorum bu hergeleyi. Gerek büyük salonlar gerekse küçük salomanje için yapılabilir. İyi bir ustanın elinden çıkarsa rönesans mimarisini havası verebilir.