Üzgün olduğunu göstermeyen bir insan kötü bir şey yapmışmı oluyor? Yani aslında karşıdakini düşündüğü için mutlu gibi yapıyor hani o üzülmesin diye 🙄 Peki siz üzüntünüzü gizlermisiniz? 🍓
Benim mutsuzluğumdan mutluluk duyan insanların içinde, kan kussam kızılcık şerbeti içtim derim. Onlara prim vermem. Ama can ciğer hissettiğm insanlardan saklayamam, gözlerim hüzünlü bakar. Elme elma bakar 😂😂
Gizlerim, diğer tüm duygularim gibi. Insanlarin ağzina laf vermeyi sevmem. Kötü bir şey değil. Yakinin olan insan zaten anliyor kuzum. Diğerleri anlasa ne anlamasa ne.
Boşuna mi kardeşim diyorum sana. Bunu asla boşuna söylemiyorum. Ben senin sesinden, tek cümlenden bile anliyorum halini. Hoş anlamasam da hep benzer ruh hallerini yaşiyoruz ben iyiysem sen iyisin, ben kötüysem kesin sende de bir seyler vardir 🙄
Bu zulmü her gün yaparım kendime. Özellikle burada. Hatta güldüğüm tek yer burası diyebilirim. Emojiler sayesinde. Muhabbet varsa da belli etmem. İyiyimdir ona göre çünkü kimse kşmsenin derdini takmaz. Düşündüğü tek zaman senle konuştuğu andır.
Neden yaptığına bağlı ben genelde insanların yeteri kadar ilgilenmeyecegini bildiğimden ve açıklama yapmak istemediğimden öyle davranırım he bir de üzgün görünüp düşman sevindirmeye gerek yok smxjxjsj
En İyi Cevaplar