Her şey üst üste geldi yoruldum?

Şu 2 3 haftadır herşey üst üste geliyo Kız arkadaş olmasını denedim olmadı İşteki stres çok ayrı Aile baskısı Arkadaşlarımın beni anlamaması Stres İle basa cıkamamam Yoruldum be hayat yordu daha yaşım 20 ama çoğu insandan daha fazla tattım bu hayatı , bunu ben çok şey yaşadım diye söylemiyorum ama artık takaatim kalmadı. 1ay önce çalıştığım yerde işe alım çıkarımlara ben bakıyordum ve gözüme çirkin gelen kız ne olduysa çok hoşuma gitmeye başladı kıza karşı hislerim oldu Ortamı yumuşattıktan sonra gittim kıza söyledim böyle böyle diye ve hayır cevabı ,, 2hafta oldu ama aklımdan bir an olsun çıkmıyor Çalıştığım yer Yeni devroldu ve yeni patronlar geldi İlk zamanlar rahatım iyiydi kasa bendeydi ve tek işim kasaya bakmaktı ama şimdi işler değişti tüm yük omuzlarımda dükkanın tüm işleri bende kasa garsonluk eleman yönetimi vs Ailem ise babam Çanakkale'de kalıyor tayin sebebiyle ben kardeşim ve annem yasıyoruz Allah'a şükür ekonomik durumumuz yerinde ama hep ezildim hissediyorum hep özgüvensiz büyüdüm sürekli korudular bizi ve bir anda hayatın içine attılar kolay olmadı tutunmak ama şimdi çok daha iyiyim Artık Zihni'mde olan seyleri içimde irdeleyemiuprum hemen söylüyorum herkese , psikoloğa gittim sen normalsin Dedi ama artık dayanamıcakmısım gibi geliyor hep mutsuzum ne yapıcam ben
Her şey üst üste geldi yoruldum?