Oğlak erkeğiyle ikizler kızı uyumu nasıldır?
Bilgisi olanlar yorum yazabilir mi ? hadi bakalım buyrun
Bilgisi olanlar yorum yazabilir mi ? hadi bakalım buyrun
Astrolojik olarak klasik bir uyum içinde sayilmazsiniz. Ikizler burcunun sizden daha fazla hareket ve heyecana ihtiyaci vardir. Hiç süphesiz sizi Ikizler insanina ilk çeken onun keskin zekasi ve becerisi olmustur. Ikizler burcu ciddi Oglak burcunu gevsetebilir, bu da çok hosunuza gidecektir Ikizler insani kimseyi sahiplenmez, zaten çok mesguldür. Kendisini sürekli oyalayacak bir seyler buldugundan sizin ofiste geç saatlere kadar çalismanizdan sikayetçi olmayacaktir.
Kisiliginizi her yönü ile çözmeye çalismasi sizi endiselendirir. Sizi tamami ile çözdükten sonra bikip gitmesinden korkarsiniz ve bunda hakli olabilirsiniz. Sürekli kendinizi gelistirmeli ve degistirmelisiniz, buna degebilir. Ikizler burcu da sizi sürekli yeniliklerle tanistiracaktir. Dünyadaki yenilikleri ve degisiklikleri yakindan takip etmektedir.Ikizler insani ile hayatiniz boyunca ilginç konular hakkinda tartisacak ve fikir alisverisinde bulunacaksiniz. Ikizler merakli, hevesli, enerji toplaridir ve çok çalisir. Onun bu yönlerini begenirsiniz.
Yatakta Ikizler burcu yaratici, yeniliklere açik, esprili, çok yönlü ve az bulunan partnerdir. Kendisinin yapamayacagi seyleri sizden beklemez. Fakat yatakta çok kabiliyetli oldugundan siz de yeni seyler düsünmek zorunda kalabilirsiniz. Degisiklige ihtiyaci vardir, terk edilmek istemiyorsaniz yaratici olun. Mesela onu evin farkli odalarinda bastan çikarin, ask notlari yollayin, onu yeni sürprizlerle sasirtin.Siz çaba gösterirseniz bu iliski sürebilir. Degip degmeyecegine ise siz karar vermelisiniz
İkizler kızının en uzun ilişki yürütebileceği burçtur. Oğlak erkeğinin kıskançlığı abartmaması, ikizlerin üstüne gitmemesi biraz sorunlu bir burç olan ikizler kızının istese de kavga çıkaramayacağı bir ortamın içinde bulmasına neden olacaktır kendini. He bu iyi midir? Değildir tabi ikizler bir yerde sorunları konuşup gerekirse kavga etmek sonuna kadar içini döküp rahatlamak ister, fazla iyiye gelemez yani ama oğlak gayet iyi niyetle bunu kestiremediği için her şeyde suyuna gitmeye devam ettiği sürece bu ikizleri hem çıldırtır hemde bir yandan oğlağa kıyamaz hale getirir. Haliyle o ilişki deli divane bişey olmasa da sevgi ve saygıya dayalı şekilde ortalama bir aşk olarak devam eder.
içimi rahatlattı gene xD
İkizler dedin arkama bakmadan sayfadan kaçtım. Sana da aynısını öneririm. Eğer bir kızla çıkıp iki kızla çıkıyormuşcasına efor sarfetmek istemiyorsan tabiki
hehe napalım onun içn değer yaa
Değer diyorsan yolun açık olsun :)
bu durumda sonrasında ikiz oğlak yavru çıkabilir .. buda ii bişeydir
sağlıklı olsunda gerisi mühim değil papağan kardeş
Cevap
4Cevap
fena değildir uyumları, yani %100 zıt değilsiniz. Ama ikizler heyecan arar ve çoğu ikiz özgürlüklerine düşkünlerdir, kıskanmazlar, ilgileri çabuk dağılır bu yüzden hep değişime ihtiyaçları vardır. Ama eğer birbirinizden gerçekten hoşlanıyosanız ve birbirinizi idare edecekseniz neden olmasın :)
Oğlaklarla anlaşmak demek deveye hendek atlatmak demektir..
deme bee .o zmn bütün oğlakları kaldıralım dunyadan :(
Bunlar genel özellikler.
ben ikizler burcuyum :D çok gıcıgım bilemedim yanii
yapma ya o da biraz gıcık davranıo ama snn gibi çok değil xD
Ben tam tersini yaşadım, karşındakinin görüşlerini dinlemekte fayda var. Hoş bir ilişki :)
oğlak erkeği olarak diyebilirim ki bütün burçlarla anlaşırım
bence de ikizlerin uzun süreli tek ve tek ilişkisi oğlak :))
mümkün ama heyecan pek yuksek olmaz sanırım.
benle bi çıksa ona öyle heyecanlı anlar yaşatırım ki astroloji bile şaşırır
nasıl nerden geliyo bu güven ooo bak sen bak:=)) sırrı anlat da ögrensin burdaki millet:))
çekti beni kendine .kendime kontrol olamıorm artık
oğlak erkeği ile ikizler anlaşamaz ahada buyrun
neden anlaşamaz ya off ulan şimdide burçlardan mı yanlş yaptım bu gidişle 30 yaşına gelince kız bulcam ben xD
deme yaa
biliorm oğlak en iyi başakla anlaşıo ama ,biz kız buldukta bide başağını bulcaz :D
allah sizi ıslah etsin
burç soruların da patlamalar yaşanıyor
yeni trend xD
demek ki oğlak la başak zor ama imkansız değil:))
kendini ikizlere ver o seni doğru yola sokar..
netten baksana arkadaşım :D
ben szn ağzınızdan duymak istiorm yaşanmış deneyim olarak yazmak istemiosan zorlamıorm seni yazma
oldu o zmn bys :D
Güzeldir.
olmaz bu iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar