Temiz olmak iyidir elbette; mis kokan nevresimler, kar beyazı çamaşırlar, ışıldayan musluk başları... Düzenli olmak da öyle; her şeyin yerli yerinde olduğu tertipli bir evde yaşamak aile bireyleri için daha huzur vericidir.. Peki, sen düzenli birisi misin? Eviniz her daim “bal dök yala” deyimini kullandıracak kadar temiz mi?
acaip titizim benle yaşamak demek neyse 😀😀 koyduğum şey konulan yerde olmalı mesela bir şeyi düzenledim onu tekrar kullandığımda geri yerine konulacak ağzı açık bırakılmıcak kirli çamaşırlar hiçbir temiz yere değemez hemen kirli sepetine çay kaşığı batdaklar vs arada bir çamaşır auyunda bırakılıp temizlenicek leke olmıcak mutfak dolaplarında bardak çagal kaşık bıçak bardak her ne var ise istifli düzenli boy sırasına göre olacak gardırobum asla karışmayacak ortalık tozlanmayacak arada bir oturma odasında ki kanepeler bile silinecek çoraplar bir günden fazla giyilmicek dışarıdan eve gelince üzer değişecek yatak çarşafları temiz temiz yumuşatıcı kokacak iç çamaşırları çekmecelerinde olup kimse görmese dahi katlanmış istifli duracak İç çamaşırı ve havlular ütülenip katlanıp dolaba yerleştirilecek çamaşır deterjanı ağzı açık kalmayacak banyo havlusu sık değiştirilecek saç taradıktan sonra fıröa temizlenecek vs vs 😂😂
Askerlik mesleğinin getirdiği bir durum olarak tertip işi vaz geçilmez konum.. Ancak her şeye titizlenmem.. En çok titizlendiğim konu sabah kalkar kalkmaz yatak toplanması ve pijamaların katlanarak kaldırılmasıdır.
beni en kizdiran sey biseyi alip yerine koymamak.. herkes aldigini yerine koyarsa daginiklik da yaranmaz yemegini yeyip bulasigi yikamadan aradan cikmak.. ne var yani hemen yikasan eline mi yapisir
Cok titiz degilim ama herseyin yerli yerinde olmasi lazim ve temiz. bir de simetri sikintisi var bende yatagin carsafi yamulsa gece uyanir duzeltirim uyurken bile hissediyorum sanki yamuldugunu.
Temiz ve titizimdir. Sürekli temiz görünmek isterim. Evde beni kızdırıcak tek şey, köpeklerimin sağı solu kurcalaması. Onlarada kıyamıyorum maalesef :) Temizlik yapmaktan sıkılmam.
Cok titiz ve duzenliyim cogu kadinlar elime su dokemez... Kanepeye uzanmak icin cikardigim ev terliklerini bile yan yana simetrik bir sekilde birakirim en basiti 😊😊
En İyi Cevaplar