Ablam cok bencil, cimri ve gecimsiz hep benden bekliyo kendisinden kimse bisey istemesin istiyo, bu huyu midemi bulandırıyo?

ablamla birlikte yaşıyoruz. ikimizde üniversite okuyoruz ailemizden uzak. ikimizde part time çalışıyoruz bir yandan da okuyoruz. ablam çok geçimsiz bencil hep kendi istedigi olsun cimri, haksız olsa bile hep haklı oldugunu düşünen, kendisi dışında kimsenin akıllı olmadıgını düşünen başkalarının fikirlerini düşüncelerini begenmeyen bir insan. bu zamana kadar ev alışverişi temizlik vs hep ben yaptım, pasaklının önde gideni evi temizlemesem çöpün b**un içinde yaşar o kadar üşengeç. neyse bu zamana kadar hep ben kendi paramdan alışveriş yaptım agır olmasına ragmen tek başıma herşeyi taşıdım yerleştirdim, bir işin ucundan tutmaz. ama yemeye gelince herkesden önce sıraya girer. ben alıp getiririm o yer, bakarımki buz dolabında bişey kalmamış. neyse bu durumdan çok rahatsız oldugum için son 6 aydır haksızlık oluyo diye ayrı takılıyorum. kendi alışverişimi kendim yapıyorum o da zaten öyle yapıyo artık. teklif etse dahi en ufak bişeyini yemem, ama o ben teklif etsemde etmesemde yiyo benim yemeklermden falan. çok gurursuz, bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olur aklım almıyo. atıyorum kendi makarnası durdugu halde yemek yaparken benim makarnamdan kullanıyo ayyy unuttum falan diyo sonra yakalanırsa bana. veya ben dışardayken bana şu ekmekten al veya başka bişey al diye mesaj atıyo ben parasını sana veririm eve gelince diyo aylarca bekle yine vermez. ama bana bir kuruşluk bişey alsa hemen bana şu kadar borcun var diyo, utanmadan istiyo kendi bana borcunu vermiyo ama. söyledigimde yoo verdim ya para vs diyo ya da ne zaman bana bişey aldın yok öyle bişey falan diyo, temizlik yaptıgımda inadına evi batırıyo o gün diyorum senden temizlik beklemiorm ama dikkat et bari birazcık diyorum, bu zamana kadar hep ben yaptım hep ben yapıyorum bir gün bişey yaptın diye hemen kendini bişey sanıosn diyo. dayanamıyorum. kendisi akşam uyuyacagı zaman odamın kapısını bile kapattırmıyo wcye kalkınca ses yaparım diye. ama kendisi sabah uyandıgında kapıları çarpa çarpa evde dolaşıyo. artık dayanamıyorum 😔
Ablam cok bencil, cimri ve gecimsiz hep benden bekliyo kendisinden kimse bisey istemesin istiyo, bu huyu midemi bulandırıyo?