Sizin bir türlü aklınızdan çıkaramadığınız o kişi de, muhtemelen sizi düşünüyor! Düşünce gücüyle iletişime inanır mısınız?

Bir şaman inancına göre ; Eğer bir kişiyi sürekli düşünüyorsanız ve buna engel olamıyorsanız nedeni o kişinin de sizi düşünmesidir.
Sizin bir türlü aklınızdan çıkaramadığınız o kişi de, muhtemelen sizi düşünüyor! Düşünce gücüyle iletişime inanır mısınız?

Durup dururken birden aklınıza birisi gelir, onunla ilgili bir düşünceyi yakalamışsınızdır. Daha sonra aynı kişiyi gördüğünüzde, bir de bakarsınız ki, o sırada sizi düşünüyormuş. "Aaa, vallahi şimdi ben de seni düşünüyordum. Şu işe bak, nasıl da karşıma çıkıverdin." Veya bir telefon zili, açarsınız. Kulağınızda, az önce birden aklınızdan geçen kişinin sesi: "Ayol, bir arayıp sorayım dedim. Hayırsız, nerelerdesin!"

Bilimsel olarak bu tür haberleşmelerin deneyleri yapılıyor, yarım yüzyılı aşkın bir süredir. Bizim de deneyimleneceğimiz kadar kolay bir şey. Buna düşünce yayını da deniyor.
Peki siz böyle bir şey yaşadınız mı daha önce?