Bir şaman inancına göre ; Eğer bir kişiyi sürekli düşünüyorsanız ve buna engel olamıyorsanız nedeni o kişinin de sizi düşünmesidir. Durup dururken birden aklınıza birisi gelir, onunla ilgili bir düşünceyi yakalamışsınızdır. Daha sonra aynı kişiyi gördüğünüzde, bir de bakarsınız ki, o sırada sizi düşünüyormuş. "Aaa, vallahi şimdi ben de seni düşünüyordum. Şu işe bak, nasıl da karşıma çıkıverdin." Veya bir telefon zili, açarsınız. Kulağınızda, az önce birden aklınızdan geçen kişinin sesi: "Ayol, bir arayıp sorayım dedim. Hayırsız, nerelerdesin!" Bilimsel olarak bu tür haberleşmelerin deneyleri yapılıyor, yarım yüzyılı aşkın bir süredir. Bizim de deneyimleneceğimiz kadar kolay bir şey. Buna düşünce yayını da deniyor. Peki siz böyle bir şey yaşadınız mı daha önce?
Sizin bir türlü aklınızdan çıkaramadığınız o kişi de, muhtemelen sizi düşünüyor! Düşünce gücüyle iletişime inanır mısınız?
Burda bir ayrım yapmak lazım. birini seviyorsanız veya bir sebepten düşünmekten uzaklaşamiyirsaniz bunun sebebi her zaman o kişininde sizi düşünmesi değildir. İstemsiz ve biri aklınıza geliyorsa bu aşamada bu durum gerçekleşebilir. genelde düşünme şartları duygu yoğunluğu gibi etkenler bağlı olarak seviyesi değişir ama genelde kısa surelidir. hisleribiz iyiyse böyle şeyleri daha iyi algilayabilirsinizde.
Valla ben onu düşünürken o da beni düşünüyor mu bilmem ama düşündüğüm kişiye kendimi aratmışlığım çoktur. Takıyorsun kafaya, hooop 10dk sonra telefon çalıyor 😂
Bak işte böyle çarpılırsın, tövbe et şakaya gelmez bu telepati 😂 şaka şaka çok acıkmışsın sen git önce karnını doyur, sonra ruhunu doyurursun @DreamNice
@DreamNice klavyen sana bir şey anlatmak istiyor, acabaaa ne 😂 ayrıca konsantre ol bu aramasını istediğin kişiyi düşün sadece, belli mi olur direkt üst levelden başlarsın belki
@DreamNice balıkekmekçi bir kız düşünsen bir taşla iki kuş.. yok yok daha telepati için hazır değilsin sen 😂 belli ki fırıncı amcaya aratacaksın kendini
Aç DreamNice oynamaz 😂 bir an için hayal ettim de güzel olurdu ya levrekler ve palamutların göçlerini konuşurduk 😂 Kürekle kovalaaarr😅 Beniiiiii bu saatte düşünüp arattırıyorsun diyeee 😨
@DreamNice Oaaa internette telepatiyle aşık etme teknikleri var 😂 fotoğrafına bakarak bile aşık edilebiliyormuş. Sen hâlâ fırın, kürek, levrek... Kim bilir kızı kimler kendine aşık ettiriyor
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Tam olarak bir insanı düşünüyorsak oda bizi düşünüyor değil aslında olay. Çok daha kapsamlı. Düşüncelerimiz titreşim yaymaktadır. İnsanları ya da olayları düşünerek kendi rezonans alanımıza çekebiliyor. Bu tarz bir çok şey yaşadım.
Hiç sanmıyorum onun beni düşüneceğini. Eğer öyle bir şey olduğunu duyarsam. Yani nebileyim beni düşündüğünü felan. Gider bir fakiri tıka basa doyurur, üzerinede en çok neye ihtiyacı varsa onu alır sevindiririm.
Öyle ama düşünce gücüyle yapılabilecek başka şeyler var aslında daha keşfedilmemiş ama bence kişilerin telepati kurması falan değil😂 Yoksa kulağımız çınlardı her gün 😂😂
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizin bir türlü aklınızdan çıkaramadığınız o kişi de, muhtemelen sizi düşünüyor! Düşünce gücüyle iletişime inanır mısınız?
En İyi Cevaplar