-Doğru insanı bulmak yerine neden doğru bir insan olmak için çabalamaz ki bir insan? Sizin için doğru insanı bulmak mı yoksa doğru bir insan olabilmek mi çok önemlidir? #BirTutamAşkk#Doğruinsanıbulmak#Doğruinsanolmak
Herkes doğru insanı bulmak ister ama kimse doğru insan olmak için uğraşmaz! Siz doğru bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Birilerine göre doğruyumdur, birilerine göre değil. Birilerini bıraktık kendime bakarsak zaten yaptıklarım, düşüncelerim vb. kabullenmiş kendi vicdan, ahlak vb. filitlerden geçtikten sonra bende yer bulmuş. O yüzden bugün kendime, başkasına veya topluma yararı olmayan bir birey de olsam, benim ona uygun nedenler, mazaret ve kılıflarım da hazır olduğundan, kendimi doğru insanım diye tanımlamam çok olası.
Herkes "Doğru" diye bir sözcüğü binlerce anlam yüklemiş binlerce değişik içerikli ve birbirinden az çok farklı kriter sıralamış.. Hayatta biraz yanlış insan olmak için uğraşmak gerek. Çünkü yanlışın içinden çıkmadan doğrunun kıymeti zor bilinir.
Tabii bunları demeyeceğim.
Doğru diye bir şey yoktur. Doğru diye aradıklarımız mutlak doğruluk değildir. Evrensel olarak kendi doğruların ile örtüşmek "Kendine yapılmasını istemediğin şeyi yapma"dır.
Evet doğru insan olduğumu düşünüyorum, gerek düşüncelerimle gerek olgunluğumla. ve sevgimi hakeden birini bulduğum zamanda, gerçekten sevildiğimi hissettiğimde onu dünyanın en mutlu insanı yapıcağımdan hiç şüphem yok. :)
Ben doğru insan olduğumu düşünüyorum özelleri açmaya gerek yok :) tek şunu diyebilirim gerçekten sevip sahiplenen bir yapıya sahibim sıradan arkadaşlarımı bile sahipleniyorum korumaya kalkıyorum umursamaz bir insan değilim..
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Herkes doğru insanı bulmak ister ama kimse doğru insan olmak için uğraşmaz! Siz doğru bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz?
En İyi Cevaplar