Telekinezi:Düşünce gücüyle cisimleri hareket ettirmeye verilen genel bir isimdir.
Böyle bir akımın ispatı var mıdır?
Böyle bir akımın ispatı var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şirk mi ? Kesinlikle hayır. Yüce Allah kendinde olan sonsuz özelliklerden ( görme,duyma,yaratma . . ) biz insanlara sınırlı olarak vermiştir. Görürsün ama herşeyi göremezsin. Yaratırsın ama herşeyi yaratamazsın. Sınırlı özellik yani.
Bilimsel açıklama isteyeceksin. Tabii ki. Yaşadığın dünya ve evren enerjidir . Duyabildiklerin , görebildiklerin , tadabildiklerin , hissedebildiklerine gerçek diyorsan düşünce ne peki ? Fiziksel olarak ne görebiliyorsun ne dokunabiliyorsun ne de hissedebiliyorsun hayal kurduğun zaman. Hayal de bir düşünce değil midir?
Hayal kurduğunda eğer su içtiğini hayal ediyorsan vücut su içmişsin gibi tepki veriyor. Al sana düşünce gücü. Ayıp olmasın ama erkeklerin sadece düşünerek ereksiyona girmeside aynı şekilde.
Sana verilen bu özellikleri kullanmak neden günah olsun neden Allah'a şirk koşasın? Allah yaşayabilmen için bunları sana vermiş zaten. Kullanmamak en başta ona saygısızlık olmaz mı ?
Telekinezi . . . Düşünce gücü ile maddeye hükmetme ispatlanmıştır. Ama genel olarak halen kabul görmüyor. Görmemeleri birşeyi değiştirmez. Telekinezi var. İnsan düşünce gücüyle sınırlı olsa dahi bazı şeyleri yapabilir.
Ama önce yoğun konsantrasyon ve inanç gerekiyor. İnanmadan konsantrasyonu sağlayamazsın. Zihni özgürleştirmek gerekir. bu tür şeyleri yapabilmek için.
Mesela bardaktaki suyu sadece düşünerek oynatabilirsin. Ancak önce yapamam,bu saçma,olur mu öyle şey gibi seni engelleyen düşünce kalıplarından kurtulup zihnini özgürleştirmelisin ki yapabilesin. Çoğu kişi bu düşünce tarzları ile kendi kendilerine engel oluşturuyorlar. .
Ne yazık . . .
Söyle diyeyim. Bu gibi şeyleri yapmadan önce hamurunuzu önce iyi yoğurmanız gerekiyor.
Yeryüzünde bilinmeyen bir çok ilim vardır.
Şirkmidir değilmidir konusuna gelince. İlk baştada dediğim gibi hamurunuzu iyi yoğurmanız lazımdır.
Diyelimki Ateş elementi üzerinde yoğunlaştınız ve bazı şeylere vakıf olabildiniz.
Eğerki siz "Ben Ateşe hükmediyorum ve ona istediğimi yaptırıyorum ", dediğiniz an şirke düşersiniz. Çünkü gücün sizden geldiğini varsayıyorsunuz.
Bu yüzden imanı sağlam olmayanın , düzgünce yaşamayanın bunlardan çok durması lazım. Yaparsınız. Yapamazsınız diye birşey yok. Ama bilinki bu sizin imtihanınızdır.
Eğerki yaptıgınız zaman "ben yaptım" derseniz... Sizden mevcut oldugunu düşünürsünüz. Ego ve kibir oluşur.
Bu aynı televizyonlarda pek ve sıklıkla sürekli dile getirilen "yaratıcı" olma sözüne benzer. Adam bir konuda icatta bulunuyor. Ben yarattım diyor. Bakın en basit örneği bu şirktir. O sebepten böyle bir şeye vakıf olabilseniz bile güç sizden gelmiyor!
Değerli kardeşimiz;
Mıknatısa başka cisimleri çekme kuvvetini veren Allah, insanlara da bu türden bazı kabiliyetleri vermiş olabilir.
Bunlarda hem sahibi için hem de görenler için bir imtihan vesilesi olabilir. Bu tür harikaları insanlara mal ederek, adeta bir ilahî güç gösterisi gibi algılamalar elbette bir şirktir. Fakat her şeyi bir sebep olarak görüp asıl kaynağı Allah olarak düşünenler için bir sakınca yoktur.
Ahir zaman fitnesi içerisinde, çok harika olaylara şahit olunacağına dair hadisler vardır. Bu hususlar, Deccal ile ilgili olarak zikredildiği için, onların Deccal’ın şahsında ortaya çıkacağı düşüncesi hâkim olmuştur. Oysa bu tür işler, deccallerin de bulunduğu ahir zamanda o asırlardaki insanlar tarafından ortaya konacaktır.
Mesela, bir hadiste
“Deccal bulutlara yağmur yağdır diye emreder, o da derhal yağdırır.” (Müslim, Fiten, 110; Tirmizî, Fiten 59)
denilmektedir. Bunun manası şudur: o asırda teknoloji o kadar gelişecek ki, onunla bulutlara bile hükmedilecek ve yağmur bombası atılarak yağmur yağdırılacaktır. Nitekim günümüzde buna benzer gelişmeler olmaktadır.
Eskidenberi göz değdirmeyle insanlar, hayvanlar veya cisimlere tesir edildiği, bu etkiyle onların yere yıkıldığı, attan düştüğü, kayaların parçalandığı vs. bilinmektedir.
Telepati, bu asırda harika bir telekomünikasyon örneği olduğu gibi, -deyim yerindeyse- var olduğu söylenen "Telekinezi" de harika bir tele-mıknatizasyon örneği olabilir.
Onu yapabilme yeteneği Tanrı vermiştir diye düşündüğüm için bir sakınca göremiyorum. Aslında telekinezi düşünce gücüyle yapılabilecek en basit şeylerden biri bence.
Ne yapılabilir örneğin?
hop bir yerde dur bakalım astral seyahat imkansızdır. ruhunu asla dışarı çıkartamazsın çıkarsan Azraille çıkarsın ancak
veya görünmez olmak
insan bir alet kullanmadan yapamaz manyetik alanını iptal etmektir oda ölümle sonuçlanır. veya beynini bir daha çalıştıramamak
düşünce okumak üzerinde çok araştırma yaptım o bir konuda işe yarayabilir farklı varlıkları kullanmalısın örneğin koruyucu melek? şahsen ben yapabiliyorum mesela 2 gün önceden daldığım bir anda birşeyler görüyorum (İSTEĞİM halinde değildi) 2 gün sonra aynı olayı yaşıyorum ve dejavu diye geçiyormuş ama 1 kere 2 kere değil günde 10 15 kere oluyor en fazla 2 günde bir oluyor ortalama sebebini bilmiyorum ama güzel bir his ve bu olduğunda 2 saniye gibi geliyor ama aslında 15 dakika geçiyor ortalama olarak
@Baran_The_Best biz onlarin ruhlarini öldüklerinde çikartiriz ölmeyenlerinde rüyalarında çıkartırız.
Cevap
18Cevap
allah sana akıl fikir beyin vermiş..dünyada nasıl mutlu olacağınıda kutsal kitaplarda yazmış işte..telekinezi gerçekten var.şansen bir dönem çok yoğun uğraşmıştım..ataç hareket ettirmek son noktaydı..sıkıldım ya.aslında çok mucizevi birşeyde değil yani.hatta hiç.bak nazar derler ya..nazar: insan oğlunun yapısında ''neden bende yokçuluk'' vardır.biri başka birindeki ,toplumsal yada kişisel herhangi bir artıyı kıskanır ve için için farkı olarak yada değil olumsuzluk yollar..çokça olumsuz duygu enerjisi(beyin elektrikle çalışır ve manyetik dlaga yayar) nin hedefi kişiyede nazar değdi deriz.. gibi gibi.. ama tavsiyem çok bu işlere bulaşma ya..saçma sapan şey..ataçı elimle ta anasının gözüne fırlatabiliyosam beyin dalgalarımla hareket ettirsem nolur.hipnoz var bilinçaltı var..bunlar hakkında çokça bilgi bilmke istiyorsan anadil seviyesinde;latince,ingilizce,almanca ve rusça öğren..en bol ve ayrıntılı kaynaklar orda..
sınır bilim: ışınlanma, regenerasyon, dirilme, zaman kayması, karanlık madde, telekinezi, düşünce iletimi. bunlar olamayacak şeyler değil. bunlar teoride olabilecek şeyler. insanın ulaşabileceğini düşündüğü son noktalardır.
ama 1000 yıl önceki bir adama bugünki teknolojiden bahsetsen oda böyle düşünürdü belkide?
Yani telekinezinin belli bir zamanda kullanıldığını mı söylüyorsun?Geçerliliğini yitirmiş midir?
hayır :D demek istedigim şey bugün senin sihir gibi imkansız gibi gördüğün şeyler, gelecekte herkes tarafından kullanılan normal şeyler olarak algılanacak olabilir. geçmişteki insanlar icin cep telefonu nekadar ilginç birşey olurdu düşünsene uzaktaki birinin düşüncesini ses ve görüntü yoluyla sana aktarıyor. ortaçağda bunu gören bir insan olsa şeytan işi derdi hatta büyücülükle suçlarlardı.
her insan düşünürken çevresinde elektriksel bir iz bırakır. belkide ilerde bazı cihazlarla bu özelliği kullanarak birbirimizle iletişime geçebiliriz.
günümüzde yüz nakli bile yapıldı yani bir insan kendi suratını değiştirebiliyor! daha neler neler olabilir bir düşünsene...
Alakası yok : ) beynin bu şeyleri yapabilecek güçte olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
bilim'in kanıtladığı bir çok şeyi Yüzyıllar önce Kur'an-ı Kerim anlatmıştır.
Telekinezi şirk koşmak değil , Onun varlığına daha çok yaklaşmaktır bence ..
Kim ki kafasına göre birşeyleri hareket ettirir, hareketin kralını görür..Hz Ash
Her şeyi Allah yarattığı ve istediğine göre sana o gücü de o vermiştir. O yüzden değildir bence.
Neden şirk olsun ?
O gücü de bahşeden; Allah'tır.
ben şahsen yapıyorum 3 ay boyunca baya bir çalıştım cisimleri hareket ettiriyorum ama insanlar korkuyor benden
makara boşalmış adam sarıyor :) şahan gökbakar gibi oldu. ben yaptım oldu. se de yapabilüüün... :)
daha şeyini hareket ettirmekte ilaç kullanan millet cisimlere el attı şeyy göz attı pardon :))))))))))
Kendinizi Tanrı olarak görmüyor ve nitelendirmiyor iseniz bir sıkıntı olacağını sanmam .
vardır :D kapa gözlerini transa geç yanagında bi ıslaklık hıssettın mı
Gözündeki morluğu link atta herkes görsün:):)
Çok datlu olmussun:):)Sana morgöz çok yakışıyor<3
:D mas mavi gozumu morarttın ya tamam ya bıde guzel olmus dıyor
ben cisimleri hareket ettirebilsem, allah kesin takdir eder
İstihare namazı kılın ben daha kılmadım ama kılıcam Allah ın izniyle siz de kılın eğer vicdanınız bunu istemiyorsa ondan uzak durun eğer vicdanınız rahat ettiyse yapın !
gizemli7 var ona sor
o böyle şeyleri yapabildiğini söylüyor
bunu yapan biri olduğunu sanmıyorum öyle bir yetenek bence yok
valla bu konuda içim rahat. hiç bi düşüncemin pek faydasını görmedim şahsen. :(
Yarar sağlama amaçlı değil.
beceremiyorum da ondan dedim.
Şirk bunun neresinde ?
Şeytan icadı bunlar...
Özellikle snden bilimsel bir cevap beklerdim:S
Ben nasıl yapıldığına kanıt istiyorum. Nasıl oluyor bu? Bunun bir açıklaması yoksa bilimsel değildir. Fizyolojik midir, zihinsel midir, tanrıdan güçmü geliyordur? Bunun yapılmasını açıklayan bir bilimsel veri yok heralde? Yoksa bilim değildir o zaman. Çünkü metafizik demek fizik üstü demek. Fizik kuralları, bilimsel kurallar ile açıklanamayan demek.
Bilimsel olarak açıklanamayan şeylere de bilim demek olmaz. En azından ben demiyorum.
olsa ne olmasa ne, nasıl olsa kimse yapamıyor.
"There is no spoon." (Matrix)
aralarinda baglanti kuramadim.
alaksız olduklarını düşünüyorum
Sen inanıyrmusun böyle bir saçmalığa ?
hayır değildir.
Gaybı ALLAH bilir
ne alaka :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar