Anlamlandirdiginiz renkler nelerdir? En sevdiginiz rengin sizin icin anlami nedir?
:?
:?
En sevdim renk yok. Belki siyah bilmiyorum. Hep siyah giyerim. Duyunlerde bile siyah. Renkli kiyafetlerim var ama nadir giyerm veya yazin. Gerci yazlarida siyahlara burnurum... hmm.. severm. Gorunmez gibi hissediyorum gunluk siyah giyince... ozel gunlerde giyince ise kendimi alimli hissediyorum butun gozler ustumde gibi 😊 ve mor. Beni ceker. Mor askin ta kendisi bence. Ama anlatamam onu. Hani bilen biliyor. Yesil rengide cok guzel bu renk ama aklima ilk kusmuk geliyor ve iyrench bir insan (yuzunu hatirlamak istemedim biri) neden bilmiyorum
En güzel renk beyazdır çünkü beyaz bütün renklerin yansımasıdır 💗 Tabi ki renkler çok anlam ifade ediyor; Her yerde renk var. Yaşadığımız hayatın içinde her yerde; gökyüzü, deniz, orman, çiçekler, yediğimiz besinler, giydiğimiz kıyafetler, futbol; sarı-kırmızı kart misali.. Renk bir sıfattır. Olmazsa olmaz.. Göz renginden tut saç rengine kadar. Duygularını bile bazen renkle ifade eder insan 💙
peki senin en sevdigin renk ve anlami nedir?
Beyaz gerçekten saflığı ve temizliği ifade ediyor ve bütün renklerin yansıması olduğu için seviyorum, mavi gerçekten huzuru temsil ediyor
Teşekkürler
ricalar :)
Turuncu elbette, hem başlangıcın hemde huzurun ve dinlenmenin rengidir.. Telefon kabinelerinin içlerini boyamışlar tüm renklere.. bir ay sonun da en az konuşma yapılan kabinelerin kırmızı en çok konuşma yapılan kabinelrin turuncu olduğu tespit edilmiş.
rica ederim
Her renk insana farklı bir şekilde etki ediyor. Benim sevdiğim renk kahverengi ve tonları
anlami nedir peki sendeki?
Koyu kahverengi güçlü hissettiriyor normal kahverengi sıcak geliyor bana sütlükahve ise iştahımı açıyor 👍
Cevap
8Cevap
En sevdiğim renk klasik ama siyah :D içinde bütün renkleri barındırıyor ama hiç biri değil...
anlami ne peki sendeki?
hmm fotonlari topluyor diye anladim orasini ama baska bir seyi animsatiyor mu sana?
beyaz rengi severim çünkü benim için saftır değişmemiştir.. bütün renkler beyaz olarak doğar ama kendi içinde farklılaşmış ve güzelleşmiştir.. her şeyin doğlalığını görünen yüzünü sevdiğim için beyazın anlamı çok büyüktür benim için..
Bizim maviye olan sevgimiz , selanikte açılan bir çift göz ile başladı ,,, ;)
Belli bişey yok ama koyu ve kasvetli boyalı evler sıkıcı gelir
en sevdigin renk ne?
Şampanya rengi dinlendirici
guzel renk maviyle cok guzel uyar
Aynen
Açık mavi seviyorum ben bana gokyuzunu hatirlatiyor gökyüzüne baktigimdaysa huzur ve ozgurluk goruyorum sonsuzluk falan falan
Sarı bir canlılık katıyor bana sıcaklık hissî veriyor
Yaapıyorum ama işte kırmızı direkt şudur budur gibi olmuyor. Tonları var ve her biri başka bir anlama geliyor.
en sevdigin renk ve anlami nedir?
En sevdiğim renk yok. Yani cidden yok. İlk aklıma gelen kırmızı oluyor ama diğerlerinden ayrı değil yeri. Dediğim gibi tek bir anlamı da yok.
Siyah çünkü rahat hissettiriyor, hem ihtişamlı hem sıradan ♥️
ben siyah severim genelde. netlik ve asalet hissettiriyor bende
Renklere anlam yuklemem. Her rengi severim. Genel tercihim kışın siyah yazın beyaz
Mavi lacivert seviyorum ben
anlami?
Yeşili severim. Bana huzuru hatırlatır.
En sevdivim renk yesil agaclar bitkiler huzur
Mavi özgürlüğü anımsatıyor.
Yeşil huzur benim için
Turuncu giymişse mala bak diyorum
Mor çünkü mor kadın erkek eşitliğini temsil eder
Kırmızı - Ateş :)
Siyah-mavi severim..
anlami var mi sende?
Anlamı yok ama sevdiğim renkler.