SORUN ANNEM :( ?

Annem ve babam ben ilkokuldayken boşandı okul yükümü hep annem çekti çalıştı babam arada para yollar. Annemle yaşıyorum şimdi üniversite öğrenciyim özel bir okulda %50 bursluyum annem ödüyor. Ben özel okul istemedim ama bir sene daha kalırsan yapamazsın diyip gönderdi bu okula şimdi de başıma kakıyor. Uniden beri kendim çalışıp harçlığımı çıkartırım birde gelen burslarım var annemden para almam ama yaptığı en ufak şey için bile başıma kakıyor. Atıyorum derslerimde başarım düştü bunu tartışırız birden eski konuları döker önüme , başkalarıyla kıyas yapar tartışma büyür. Başlarda sadece cevap verirdim ama artık sinirlerime sahip çıkamıyorum yaklaşık 7 senenin 4 büyük kavgasında yüzüne karşı ses tellerim yırtılsana kadar bağırdım ve vurdum ittim o da bana tabi. Tabikide pişmanım yanlış yaptım çok da beddua eder , hep nefretle Bakar ona sevgim var mı yok mu anlamıyorum ana benimde sinirlerim yerinde değil. Psikoloğa gittim ilaca gerek var mı dedim hayır yok senin sorunun sadece annenle geri kalan insanlarla gayet iyisin , annenin destek alması gerek , hayatındaki olan olumsuzlukları senden çıkarıyor galiba dedi. ama annemde psikoloğa gitmiyor ve bana sen git sen hastasın , Allah seni ıslah etsin , kolların kırılsın , mutlu olama gibi çok beddua ediyor. Bana bir akıl verir misiniz?
SORUN ANNEM :( ?