Muhtemelen biyere bakmış ya da o şekilde poz vermiş kadının ayakkabıları temiz sadece silinmeye ihtiyacu var ve adamın elinde ekipman görünmüyor arkadaki adamlar olayı çözümlemeye çalışmış telefonla uğraşan çekim yapıldığının farkında elleri cebinde olan abimiz baya meraklı olacakki adımlarıyla gövdesi farklı yönlerde abla da zaten manken durum hoşuna gitmiş. Eper abi gerçekten boyacıysa başka bir karede incelemek isterim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
adamın yüzünde şu yazıyor pankart şeklinde : valla görünüyor mu bilmiyorum. baktıysam iki gözüm önüme aksın. yok bakmadım ben. yo yo hayır. asla
Kadının edepsizligi karşısında adamın edebinden ödün vermeden nasıl mesleğini yapacağını sasirmasi.. kafasini çevirse bir türlü cevirmese bir türlü adam başını ayakkabıdan kaldirmadan işini yapsın her ayağa bakan düşman olmaz 😀
Adam hoşlandığını belli hafif gülümseme ve göz bebekleri açık ama biraz tutucu kesim olduğu için utanma da var. Gerginlik çevreden dolayı bence yoksa hiç da utanacak durum görmüyor o parmakları anlayamadim
Adamın aklından tam olarak şu geçiyo "Ulan hatuna bak taş gibi. Ama şimdi ben bunun ayakkabısını boyarsam sapık derler. En iyisi bakmayayım. Üff bacaklarda süt gibi. Bal dk yala. Tenya bir yerde olacaktık ben sana neler yapardım var ya. Neyse. Bakmıyomuş gibi yapayım gider belki" 😂😂
Kadının oraya ps yardımıyla monte edildiğini düşündüğüm için Boyacının onunla ilgili bir fikri yok, ötede ki herhangi bişeye odaklanmış müşteri bekliyor diyor vücut dili de.. ;)
kızın frikik verdiğini farketmiş oraya bakmamak için kafasını çevirmiş hemde ne diyor onuda söyleyim allahım sen benim keçilerime mukayyet ol yarabbim diyor içinden
Akıl hocası var ona soruyor yapsam mı yapmasam mı eminim ne duygulara kapılmıştır böyle karım olsun her gün itina ile boyarım tarzında doğrusu kız da iyi ha 🙈oluşmuştur 😄
Aman yarabbim keske hergün bu sekilde gelip bana ayakkabı. Boyatsa bende yarım saatte boyasam hem ayakkabıları hemde o guzelim manzarayı seyretsem ;)))
En İyi Cevaplar