Askerliğim Hiç Bitmeyecek Miş Gibi Geliyor Niye Sizce?

1996/4 b tertebim kaldı 62 günüm ama hala biteceğine inanmıyorum teskere alacağım güne inanmıyorum. şu an çarşı da antakyadayım. Hatay Yayladağında hudutta görev yapıyorum. 9 andoroid telefon sivil hat koğuşta kullanırken üsteğmene yakalatmıştım tutanağı tutup göndermişti mayıs ayında cezası geldi disiplin kurulunda 9 gün yedim. O gün bu günderde telefon kullanmıyorum koğuşta. Sonra 12 saat nöbet var her gün şu an gündüz nöbetine geçtiğim için bu gün nöbetten düştüm çarşıya çıktığımdan dolayı. Nöbetten kaçmak kaytarmak gibide bir niyetim yok 280 gündür nöbetteyim. Bana teklif edilen görevlere girmedim santral, kiler , kasap silahlık , çaycılık. Çünkü bunların hepsi rütbeli yalakası çok şükür hiç bir rütbeliyede askerliğim boyunca yalvarmadım. Hiç bir rütbeliyede komutanım tutanagımı yırtın diyip minnet etmedim. Ama çok şerefsiz tanıdım. Artık bunaldım bir andan günüm azaldığı için üzülürken bir andada seviyorum üzüldüğüm nokta karakoldaki arkadaşlarımdan ayrılacağım. Bizim bölükte rotasyon diye bir şey var güya kaçakcılıgı önlemek için asker sabit durmasın diye sadece görevliller rotasyon yemiyor kantinci v. b. 4 kere rotasyon yedim 4 karakol gezdim neden çünkü yalamadım? yalakalık yapmadım hep doğruyu savundum ordan oraya sürdüler bölük astsubayına bölük komutanına diklendim beni mahkemeye vereceklerdi vermediler denizgören, çamlıtepe, mustafa uygun karakolu , kayapınar karakolu hepsini gezdim. şu an denizgören hudut karakolunda görev yapıyorum. Türkiyenin son hudut karakolu olarak geçiyor son hudutu türkiyenin sonu karşımız lazkiye limanı karadurhan dağları 448 hudut taşından 462 hudut taşına kadar 4900 kmlik sorumluluk sahamız var. Bunları yazmam bile yasak ama umurumdamı sorusu olan varsa paylaşssın cevaplıyım arkadaşlar her konuda...

Güncellemeler
+1 yıl
Artık sıkıcı gelmeye başladı nöbet bile daha yaşadıklarımı yazsam bitmez
Güncellemeler
+1 yıl
9 gün yedim 1 telefon yakalattım yanlış yazmışım.