Avustralya’da yapılan bir araştırma, erkekler sevgililerinden ayrıldıkları için kadınlara kıyasla çok daha fazla pişmanlık duyuyor.535 kişinin katıldığı araştırmaya göre, sevgililerini terk eden erkeklerin yüzde 36’sı hemen sonrasında pişmanlık duyuyor. Erkeklerin yüzde 36’sı bu kararlarından ötürü pişman olduğunu söyledi. Kadınlarda ise bu oran %28 oldu. Siz, sevgilinizden ayrıldığınıza pişman olur musunuz?
Erkekler eski defterleri bir türlü kapatamıyor. "Eski sevgili" konusunda kadınlar mı daha çok pişmanlık duyar, erkekler mi?
Avusturalya nere Türkiye nere... orada yapilan birebir Türkiye ye uymaz... öyle olan varsa ya salak ya da düsünce özürlü. Onun icin Türkiye de yapilan bir arastirma varsa onu paylas.
Onun icin hic degerlendirmeye almiyorum. Hersey sosyo kültürel konjoktürde nöro alginin nasil evrildigine bakar. Onun icin kadin erkek diye dahi ayirmamak lazim. Gecenlerde bir Türk kadin (kendisi Türkyie de yasiyor) araba kazasi yapmis, kazadan sonra Türkceyi tamamen unutmus, Rusca okuyorum ve konusuyorum diyor. Türkceyi yeni yeni cözmeye baslamis ve Rus aksani ile Türkce konusuyor... ilginc degilmi.
Onun icin nörolojik ve sosyo kültürel yapi belirleyici etken. Bilincalti cok önemli. Sen Avusturyayi bosver...
Uzun vadede daima erkekler daha cok dusunur ve pisman olur. Kadin ilk an ve ilk zaman koyar sonra tekrar baskasina baglanir esjiyi defterdeki bir isim olarak gorur. Erkek bunu yapamaz bu nedenlede kadini kendi gibi bilip yok onunla mesajlasiyonmu vs gibi yuklenir. Gerci kadinda erjegin genel olarak bu olayini bilirse kiskanclik olayini abartırsa erkegini kaybedebilir. Ki genelde de boyle olur.
Şimdi. burda. Ivır zıvır tarzı yorumlsr gerçek aşkı paylaşımı yaşamamış erkekler. Cidden aşık olmuş sevmiş ve yaşanmışlıklara değer vermiş bir erkek ayrılmış olsa ilk günler biraz rahat hisseder. Gezer tozar eğlenir tadını çıkarır yalnızlığın ama haftalar aylar geçince içine öyle bir oturur ki, aradığını bulamaz pişman olur. Ve yıllarca aşk acısı çekebilir. Kadın da. tam tersi. İlk günler şiddetli acılar çeker. Ama haftalar sonra kendini toparlayıp hayata akar. Erkek geri döndüğünde ise kadın artık ona asla geri dönmez
hayır hiç pişman olmadım, ama ne yazık ki ilişkimi bitirdiğim insanları çok üzdüm. ( ayrılık esnasında, ancak sevmedikten sonra devam etmek niye sırf karşındaki üzülmesin diye..) .. terkedilmedim simdiye kadar.. sadece bir tanesiyle ortaklaşa karar almıştık.. o da zaten hayatımdaki en çok sevdiğim erkekti.. neyse..
Bu ayrılığın nedenine bağlı.. Ben daha çok aşık olunan kişiye karşı yapılan affedilemez hataların ileri ki dönemlerde pişmanlığının olduğunu düşünüyorum. Bir zamanlar aşık olduğu kızı belli bir zaman sonra boşluğa düşüp aldatanlar bunun acısını ağır yaşarlar..
Bencede erkekler daha çok pişman oluyor özellikle terk edince o da sevgiden kaynaklı değil keşke cepte tutsaydım 10 kızı idare edebilirim diye dusunuyorlardir dönme sebebleri de budur biz kızlar öyle değiliz sevmiyorsak bitiririz ama erkekler vizyonsuz fiziğini begenmeleri bile yeter kolay kolay ayrılmazlar onlar
Ya ne pis düşünceli bir kadınsın? Erkeklere bakş açn ne kadar pis çirkin ve fesatca nasl bir ruh halinde birisin erkekleri aşalayarak basit görerek yorum yapıyorsun ne kadar basit ve yüzeysel bir kadınsın sen
Pişman olmam. Bittiyse demekki yanlış giden bir şeyler vardı demektir. Hiçbir ilişki durduk yere bitmiyor. Yanlış şeylerin olduğu bir ilişkiyi yürütemem zaten.
Tabiki erkekler. Eski sevgilim hayatımda biri var dememe rağmen pesimi bırakmıyor. Akılları biraz geç çalışıyor erkeklerin. Sonradan duvara vuruyorlar kafalarını..
Bizene Avusturya da araştırmadan. Türkiye de kadınlar eskiyi unutamıyor hastalıklı şekilde takıntı yapıyor. Ve hayatına giren erkeğe dünyayı zehir ediyo.
Erkeklerin kapanmaz. Bir zamanlar biz sevgili iken eski sevgilisi hala telefon ile arayabiliyorsa.. Erkeklerin defteri kalın demekki. Kadını aramış olsa eski sevgilisi neler denir ama erkek yapınca sorun etmiyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
beyler kusura bakmayın ama hepimizi ifşalıyorum erkeklerde koleksiyon olayı vardır hani birbirine hava atmalar ben şu güzel kızla çıktım bu seksi kızla çıktım falan şurada şunu yaptık burada bunu falan kimse inkar etmesin beyler
Bir kere denenmis ve basarisiz olmus bir iliski ikinci kez denenmemelidir... Yalniz kalsam bile donmem.. kadin/erkek ayrimi yapamiyorunm karekter meselesi...
Hayatımda Pişmanlık Yoktur. Kararlarımın Sonuçları Vardır. Sonuca Göre Hareket Ederim Kasmaya Gerek Yok... Dar Bir Çerçeveden Bakmayın Hayata Zaten Ortalama 80 Sene Yaşıyacaksın. Dolu Dolu Yaşayacağın En Fazla 20 Senedir Gerisi Fasa fiso
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
kadınlar daha acımasız ama nedense hep kadınların pişmanlık duyduğunu görüyorum. Ne yazık ki o Avustralya'da yapılan araştırma 500 ya da bin kişi ile sınırlı. Onların düşünceleri de genellenemez
Kadın isterse herşeyi elde eder elde edilen erkek şanslıdır. Geçmişteki sevgililer eğer kadın tatmin olmazsa çok arar. Erkek ise bida beraber olsam ne güzel olur der ama kabul görürse. Iplerimiz kadınların elinde anlayacağınız.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler eski defterleri bir türlü kapatamıyor. "Eski sevgili" konusunda kadınlar mı daha çok pişmanlık duyar, erkekler mi?
En İyi Cevaplar