Kadinlar iliskide controlu erkege verirler genelde erkekler de contol bende zannederler ama bu sadece kadin buna izin verdigi icin boyledir ama erkek bu hayale fazla kaptirir kendini ve kadina eziyet etmeye baslar bu asiri ilgisizlik veya basina buyruk davranmasina veya saygisiz hareketlere kadar gider. Guc dengesi olusur ama asil guc submissive olandadir cunku o gucunu aldigi anda erkegin hayal dunyasi basina yikilir. Bircok kadin bunun farkinda degil ve erkegin degismesini bekliyor veya neden diye soruyor onu koydugun yerden al. Guc erkege kadin tarafindan verilir ama her erkek bununla bas edemez bu 3 yasinda bir cocuga para verip kaybetme veya yirtma demek gibi birsey. Ayrica erkeklere tavsiyem kendinizi gelistirin her lafi s*xe bagliyorsunuz evet bu dengeler heryerde kullanilabilir ama ben ondan bahsetmiyorum. bir kadin olarak iliskide dominant olacaksa sen neden varsin kadin degilsen yerini bileceksin yapamiyorsan saygisi biter, kadinin sana gucu bilincli bir sekilde veriyor ve cogu erkek de bu yuzden kadindan korkuyor ve sacma tavirlar ve tactiklerle erkeklik taslama pesinde, gosteris erkegi. Kadin erkege guvenmiyor derken aldatmadan bahsetmiyor herzaman, liderlik yapabileceginize guvenmiyoruz acikcasi. Kim oldugunuzu anlayin bizde kadinligimizi yasayalim. o yerdesin cunku kadin sana o yeri verdi bunu kabullenin, kadin da basliyo hersey. kiminiz adamligi unuttu bize benzemeye calisiyor bazilariniz da kadin erkek esit diye atlar simdi Degiliz anladinmi esitsek dunya ahiret bacimsin.
İliski ve evlilikte erkegin dominant olmasindan ve kadinin submissive olmasindan ne anliyorsunuz?
Gerçekten haklısın kadın erkek eşit değil maalesef erkekler ezik ( bu bir gerçektir ) yasalarda bile hep kadın ayrıcalıklıdır Kadın erkek ilişkisi bence karşı cinsi kendinden bir parça olarak bileceksin ( kendi vücudundan oluşma ) Erkek adam herşeye gücü yetmez , bir devamlılık gerektirir fikren , düşünce olarak , karakter olarak ( aynı şekilde kadın da devamlılık ister ) lakin hem erkek hemde kadın için tek başına bir gen ilerlemesi , genin bilgileri ile yeni nesil oluşturması mümkün olamaz kadın , erkek bir birine muhtaç bu konuda Kadınlardan korkarım , kadınlarda biraz benden korkar çünkü zeka korkulması gereken bir şeydir , kadınlar zekidir , yeri gelir erkeği parmağında oynatır Ama bu da kadını tatmin etmez aslında kadın çünkü erkeği köleye çevirir isen köle kocan ( eşin ) olur kadınlar erkeğini krala çevirir ise kraliçe olur Kadın erkeği vezir de yapar rezil de Önemli olan kadını okumak , o rolü oynayan demiyorum kadın senin diğer yanında diğer parçanın diğer parçanın neye layık , ne istiyor onu ver ona Erkek kadına yeri gelince teslim olmalı yeri gelince kadına karşı dik durmalı Kadının isteği seni vezir etmek ise teslimiyet yok rezil etmek ise dik durmalı diye düşünüyorum
ikisinin de birbirine ihtiyaci var disilin herseyi eril icin ama kendini guvende hissetmesi lazim. tabi her disil de ayni degildir disil kaostur ve kendi sularini ogrenmesi lazim kendi sularini tanimiyorsa bu ikisini de bogabilir
kadın o rahatlığı ve özgürlüğü erkeğe verirse o bunu kullanır arka planda güçün kimde olduğunun bir önemi yok... kadın ve erkek birbirlerine ihtiyaç duydukları kadarını yapabilmeli.. bu anlamda kadına saygıda duymalısın.. şahsen en sağlıklısı nerde durduğunu bilen biri olmaktan geçiyor...
kusura bakma ama kadin iliskide kadin olmak istiyor buda otomatikmen gucu size vermemiz demek ama erkekler bunu abartip yanlis anliyor ne yapalim yani sizin gibimi olalim erkeksi mi olalim oyle bir kadin olamam ve erkek olmanin manasini bilmeyen biriyle de olamam bircok kadin da bu yuzden anne cocuk iliskisinde bir bak etrafina istersen mutlu kadin var mı bu sizin kendinizi bilmediginizden kaynaklaniyor
ilişkide roller bellidir , bunu hazır hale getiren erkek yön veren ise kadındır... farklı yapılara bürünmeye zaten gerek yok... benim beklentim aynı zamanda eşimin beklediği gibi olmalı, sadece kendi arzusunu tatmin eden bencil bir ilişki istemem...
erkekler de kendi ararinda gruplara ayrildi Gay, bisexuel, hypermasculine, misojinist, ve adam gibi adamlar diyelim senin oyle olmadigina sevindim ama kurtla kuzu birbirine karisti
her insanın tercihi farklı elbette en kötüsü o karmaşıklığın içinde olmak... bunlardan olmadığım için mutluyum... dile getirmende güzel tabi anlayabilene
Evet doğru. Seni dirdirdan öldürmeyen şey güçlendirir derler😀 şaka bir yana gerçek bir kadın gibi konusmussun. Aptalca duygusal baglamamissin. Işte olgun ve farkinda lik sahibi kadın budur. Verdim şukunu.
Ama şöyle de birşey var kadın domine edilmekten hoşlanan bir yapıya sahiptir. Senin de söylediğin gibi bunu bilinçli yapar. Sebebi de bir erkeğe güçlü olduğunu hissettirirsen onu daha rahat kontrol edersin. Yapabilen kadınlara helal olsun valla.
olay farkli aslinda bunu bilincli yapan kadin kontrol icin yapiyorsa erkege guvenmiyor zorla adam etmeye calisiyor demektir yurumez ama kadin bakti adam degil cekiliverir sap gibi kalir adam gordum sahsen. ama kontrol olayini gecen kadin robot istemez adam olmayanin egosuyla ugrasmaz bosuna hak eden adama da seve seve submissive olunur
herseyi yataga baglayanlar kendi gibi goruyo zaten herkesi. kadina saygi duymayan annesine de duyamaz ona duymuyosa zaten o adam olamaz. saygi saygi saygi
Rica ederim. Kadın ve erkeğin pozisyonu artıl tersine gidiyor, kadınlar arka planda hep yönetendi, artık ön plana geçiyorlar. Onlar yönetecekler, erkekleri de onlar seçecekler, hatta çok eşli olanlar da onlar olacaklar. İlerleyen zamanlarda tam anlamıyla kadın hakimiyeti olacak hem de her alanda.
patriarchy bittiyor Matriarchy basliyor bu da erkeklerin bu konuda nekadar sinifta kaldiginin kaniti malesef. Erkekler guc kendilerinde olunca kadinlara nekadar eziyet ettiklerini gosterdi gecmisten bugune bakinca hangi kadina sorsan evlenme aklin varsa diyor bu kadinlar herseyin ozeti asil olay kadinlar erkeklerden ogrendi ve saygisini kaybetti. Matriarchy ask istiyoruz diyen erkekler cikti ama biz asktan soguduk sayelerinde malesef bize ne verebilirsin diyoruz cunku aski gorduk. yani durum bunu gosteriyor malesef
Evet artık biraz aklı olan kadınlar aşka çok bakmıyorlar. Çıkarı daha çok önemsiyorlar. Hangi erkek neye uygunsa ona göre kullanıyorlar. Nabza göre şerbet. Yine de matriarchy aşkında olabileceğine inanıyorum. Kadın gayet de sevebilir. Tabi asla sadece kendi partnerine tam bağlanmamak şartıyla. Yani özgür ve aşık olabilir. Aslında doğru olanda budur, kadının yaratılışı üstündür çünkü. Patriarchy son 6 bin yıldır var oldu. Ancak ondan önce kadınlar dünyayı 1 milyon yıl yönetti. Doğaya uygun olanda hep matriarchydi. Erkeklerde matriarchyi kabul etmek zorunda ve edeceklerde, başka türlü yaşayamazlar, çünkü kadına ihtiyacı olan erkektir, kadınsa özgürdür, yalnız da ayakta kalabilir.
bunlari kabul edemeyen misoginist erkekler icinde s*x robotlari hazirlaniyor sonumuz hayirli olsun turkiyede okadar cok misoginist erkek var ki tabi bunlar cevreye karsi iyi gorunen ama evde kadina hayati zehir eden tipler. neyse en azindan akli basinda kisiler de var yasin genc ama bircogundan bilinclisin gordugum kadariyla sohbet icin tsk ederim
S*x robotları bu durumu çözecek birşey değil. Erkeğin tek ihtiyacı kadının cinselliği değil çünkü. Çok fazla şey. Misoginistlerde zaten kadını sadece s*x için kullanmıyorlar. Ona hayatı zehir edip egolarını tatmin ediyorlar. S*x robotları hem fazla birşeye çözüm olacağını sanmıyorum hem de Türkiye gibi ekonomide oldukça hızla geriye giden bir 3. dünya ülkesinde s*x robotlarının alım gücüne dahil olup yaygınlaşması epey zor. Ancak zenginlerin sipariş edeceği birşeyki zaten misgonistlerin çoğu en alt tabakada. Sohbet için ben teşekkür ederim, takip isteği attım görebilirsiniz.
bir sey daha ekleyim bu misoginist olayi dunyayi sardi erkeklerin yaptigi artik oyle bir hal aldiki dunya kadinlari ayaklandi umarim cevrenizde sirf erkek diye yaptiklarini onaylamiyorsunuzdur bu dunya kadina cehennem oldu resmen. iyi aksamlar tekrar
Bir bayanın asil gönlünden övgü duymak onur verici, çok teşekkür ederim. Misgonist olayı ancak 3. dünya ülkelerini sarıyor günümüzde, çünkü dünya düzeninde sömürülen ülkelerin kontrol altında kalması için siyasi sistem bunu gerektiriyor, ancak kadını geri plana itmiş bir toplum el atında tutulup yönetilebilir. Çünkü bu doğal sisteme karşı gelmektir, doğalda egemen olan kadın, köle olan erkektir. Doğal dengeyi bozan toplum aciz kalır, savrulur, devamlı iç savaşlar yaşamaya ve başkaları için çalışıp sömürülmeye mahkumdur. Bu ülkelerde misgonizm her daim var olacaktır, çünkü misgonizm bu ülkelere kendilerine hizmet etmeleri için büyük devletler tarafından bizzat aşılanmakta ve yayılmaktadır. Bu büyük devletlerde kadın hakimiyeti ve huzur sürerken alt sınıf ülkelerde ise misgonizm malesef devam edecektir. Erkeklerin yaptıklarını da tabiki onaylamıyorum, kadına itaatsizlik eden, karşı çıkan, heleki işkence ve eziyet eden bu erkekler bedelini en ağır şekilde ödemeli.
Ben yurt disindayim ve 3. dunya ulkesinde degilim Amerika ingiltere isvicre heryeri sardilar cunku kadin ve erkek olayinda dengesizlik ve bu ailede basliyo aileler bozuk toplum standartlari degismeli herkes bireysel sorgulayip dusunmeli turkiyede de cok var Allahim o kadinlarin yardimcisi olsun. kadini obje gibi gorup uzerinde hak sahibi oldugunu sanan ergenlere bak sana bir erkege hayir de egosu nasil aciyo duygulari incinmis erkek ya herseye dogustan hak sahibi ya sen kimsin ya cik halisyonundan sinirlendim kusura bakma :) yemin ederim bu konu beni gerdi nerden actiysam gece gece hala benle tartisiyolar bu kafayla bundan oteye de gidemezler. yasayan oluleri kurtaramiyoruz malesef
Siz hangi ülkedesiniz? Aslında gelişmiş ülkelerde de olağan, bize göre daha az olsa da oralarda da var kadına hakkını vermek. Bu konuda aile eğitimi evet oldukça önemli. Ancak tüm bunların düzeldiğini düşünüyorum çünkü ego sahibi birçok erkeğin de içinde gizlediği kadına hizmet etme dürtüsü var. Her geçen gün daha fazla erkek bunu dışarıya çıkarıyor ve kadınların ayaklarına kapanıyor. Bu konuda çok artış var, hükmetmekten zevk alan ve kadına tapmaktan yalvarmaktan zevk alan erkekler de teknoloji ve internetin gelişmesiyle beraber iyice yayılıyor. Bunlar sonucu tam tersi sistemler de gelişiyor, erkeğin obje olduğu kadının da objelerin sahibi olduğu sistemler. Ki normal olan da bu zaten. Yaşayan ölüleri kurtarmanıza gerek yok her zaman yaşayan ölüler olacaktır. Önemli olan sizin ne tarz erkekleri çevrenize seçtiğiniz.
piskolojik bir savas var guc ve control savasi sevgi felan degil egoyu da gecti super ego erkekler guc ve kontrol istiyo kadinlar ask guc nasil birsey tadina baktinmi hic, erkek okadar gucle 1 kadini neden taksin ki kadinlarin cogu uyandi bu sefer erkek kadinin zayif noktasindan yakalamaya calisiyor kadin da oyunu ona gore oynuyor cok sey biliyorum burda yazmadigim ve insanlarin bukadar kor olusu beni geriyo
tsk ederim beni guldurdunuz haklisiniz bu olayin icindeyken gozle gorunmuyo bu dengeyi tanimak gerekir. caresizlik icinde duygularina yenik aklini kullanmayan kadinlar bana neden boyle yapiyodan ilerisini goremiyo malesef gorenler gordu goremeyenler de gorecek gibi duruyor buna da yine bahsettigim bir erkek sebep olacak.
Yazdıklarında tek satır gerçeklik göremedim amaca yönelik basit kalem hileleri umarım insanların hayatına böyle negatif linkler yüklemek yerine yapıcı onarıcı etkiler sagliyacak düşünceler gelistirirsiniz
Senin gerçeklerden dünyadan haberin yok gudulmus bı ideolojinin fanatizmin esiri olmuş kendi doğru bildiğin saçmalıkları kabul ettirme derdindesin olabilir bu senin düşünce yapın utanmak güzel bir erdemdir keşke biraz sendede olsaydı bu tür laflar etmezdin