birini sevmek için illa boyuna mı bakarsınız veya dışardan acaba nasıl görünürüz insanlar ne der endişesimi taşırsınız halbuki yabancılarda durum farklıdır sizce bunun nedeni ne?
Biriyle tanismistim bence cok yakisikliydi ama kisaydi benden. Belki alisirim diye 1-2 kez ciktik ama bakiyorum elleri benimkinden kücük bacaklari kolum boyunda ve ben o günlerde babet giymistim en azindan ayni boyda olalim diye ama ona ragmen baya kisaydi cok utandim onun kisaligindan 😶 biliyorum onun elinde olan birsey degildi ama ne bileyim taktinmi yapamiyorsun hep gözüne batiyor ciddiye alamiyorsun o kisiyi. Bence erkekler kesinlikle kadindan boylu olmali..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok fark olsun demiyorum ama aynı boyda olmakta sorun bu ülkede
Valla öyle bir takıntım yok sanırım ama olsa bile ben zaten 1.50'yim benden kısa biri bana denk gelmez herhalde😂benden çok uzun biri de denk gelse bile Türkiye'deki erkeklerin çoğu 1.70-1.90 arası falan.
Boy meselesi degil ama yanımdaki adam benden kısa olsada erkek gibi olmalı yani olay orda bence. Uzun olup bebeksi olması da kotu be :/ anası gibi kalırız
O beni terk etti cirkin degilim bircok konuda bilgili biriyim muzikle resimle anlayacagin sanatla ilgilenirim egitim duzeyim yukseldukce yukselmekte basariliyim karakterimin iyi oldugunu soylerler cok konusmam cok dinlerim futbol severim sporla ilgiliyim insani kiskanip bunaltmam prensiplerime bagliyim ve iliskilerimde hep ciddi düşünürüm... Bende anlayamadim neden terk etti😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 egolu degilim ve cogu dogru degil sadece sevdim. Eee bazilarinin egosu boyunu asmis insanlar kendini cook iyi sanar olmus napalimmm sevmeyiz bidaha
Insanin ilk sevgilisi olunca böyle oluyor ışte suanda geri dönmek istiyor niye kabul edeyimki birakip giden o, birde kadinlari kotulerler 2 sevgilim oldu ikiside birakip gitti (simdi ego zamani) hayatlarinda benim kadar guzelini zor bulurlar benden güzelde onlari kabul etmez. Şu an sevdigim adamla mutluyuz hepsinin boyuna tipine bin basar ayrica polis memuru isi de var mutluyuzzz görün eskiler görün ve kendinizi avutmaya devam edin cunku gercek seven her zaman kazanir...
Unutmak mi asla. Sadece bir kutuya koyup gömdüm kalbime. Unutulan ask askmidir ki ayrica sen bana laf mi söylüyorsun anlayamadim neyse gergin ortam sevmiyorum bb
Ben tesettürlü değilim ve yasim dogrudur ve imamhatibe hic gitmedim ama burda her merak eden erkege foto atmak yetiskinlikse küçük olmayi kabul ediyorum
En İyi Cevaplar