• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Aslan burcu erkekler sevgilisinden nasıl davranmasını ister?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sevgilim aslan burcu onu kendime baglamak istiyorum nasıl davranırsam onun için özel olurum?Lütfen ciddi olalım çakarım ha.
Aslan burcu erkekler sevgilisinden nasıl davranmasını ister?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bellidegilki
    bellidegilki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    Oğlak
    +1 yıl

Sevgili melekler, erkekleri anlamak bazen zor gelebilir. Her ne kadar onlar aynı şeyi bizler için düşünüyor olsalar da aslına bakarsanız birer kapalı kutu olan erkeklerdir. Kadınlar daha şeffaftır, daha detaycıdır. Ancak erkekler duygularını belli etmezler herşeyi içlerinde yaşarlar. Böyle durumlarda imdadımıza burçlar yetişir. İşte burçlara göre aslan burcu erkeğini tavlamanın yolları...

Onu sıkboğaz etmeyin. Kaba davranmayın. Sadık olun ve asla yalan söylemeyin.

Yaptıklarını övmeyi ne kadar güçlü biri olduğunu söylemeyi unutmayın.

Onun hobilerine ilgi gösterin. Hatta yakından ilgilenin. Tuttuğu takım kullandığı arabayla ilgili bilgiler edinin.

Farklılığınız olmalı. Yani ne kadar özel bir kadın olduğunuzu ona hissettirin. Onun böylesi güçlü bir kadına layık olduğunu belirtin. Böylece yeri geldiğinde egemen tavırlarınıza göz yumabilir.

Dürüst davranın. Sorunları kavgayla değil anlaşarak çözmeye çalışın.

Bakımlı olun ve dişi yanlarınızı erkeğinize muhakkak hissettirin. Toplumda beğenilen bir kadın olmanız onun gururunu okşayacaktır.

Size yanlış davrandığında geriye çekilin ve bekleyin. Size doğru yaklaştığından hemen pes etmeyin. Ne kadar gururlu bir kadın olduğunuzu gösterin. Ama fazla da uzatmayın. Ona bu hareketleri yakıştırmadığınızı söyleyin.

Onu destekleyin. Size uymayan hareketleri varsa sinirli olduğunda değil sakin olduğu bir gün konuşarak izah etmeye çalışın.

Esprili olun şirin davranın ona isteklerinizden bahsedin. Fakat üstelemeyin. Bunları sırasıyla size sunmaktan zevk alacaktır.

İlişkinize verdiğiniz önemi belirtin. Fakat üzerinde baskı kurmaya kalkmayın. Unutmayın o bir kendi ormanın kralıdır. Onun kraliçesi de sizsiniz.

Adım attığı projelerde onun yanında olun. Başarılı olacağını ona çok inandığınızı belirtin.

O ortamı neşelendiren bir erkektir. Yaptığı esprileri hafife almayın. Onu gülümsetmeye çalışın. Minik şakalar yapın. Çocuksu yanlarınızı gösterin. Ama yeri geldiğinde ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu anlamasını sağlayın.

Başkalarının sizin için söyledikleri güzel sözler kendini şanslı bir erkek olarak görmesini sağlayabilir.

Ben özel bir kadınla beraberim diye düşünmesini sağlayın.

Egosu onun her şeyidir. Asla gururunu incitecek sözler etmeyin. Kendinize etmemesi için belli bir saygıyı aranızda muhafaza edin.

Sizin için yaptıklarını özellikle başkalarının yanında övünerek anlatın. Onun ne kadar güçlü bir erkek olduğunu belirtin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• dygtlg
    dygtlg Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    Terazi
    +1 yıl

Erkek arkadasim ayni zamanda damat adayi ile 2 yildir birlikteyim ona hic mi hic guvenmiyorum 1. yilimizi doldurmadan farketmesem nerdeyse tam anlamiyla aldatiliyodum onu terk ettim o yuzden suanda fena sekilde guven problemimiz var aradan 6 ay gectikden sonra baristik nedenini bende bilmiyorum sanirim ozlemisim neyse su an o kadar ciddi giden bir iliskimiz varki ciddilikden bayilicam adam pisko manyak insan bu kadar mantik yuruterek hareket edemez hayattan sogudum onun yuzunden ona gore gercekten hem fiziksel hemde ruhsal olarak guzel bir kadinim ama 2 sene sonunda anladiklarim aslan erkeklerini ne yaparsan yap tatmin edemezsin doyumsuz varliklar gercekten kendilerini brad pitt zannediyolar ilgisizler rol konusuna kesinlikle katiliyorum inanilmaz guzel rol yapiyolar yalan soyledigini bile anlamicana eminim bir kadina bakar gozlerinle gorursun oyle bir sekilde kendini savunur ki kendinden gozlerinden suphe etmeye baslarsin ben boyle boyle paranoyak oldum ve bir zaman sonra kendine zarar vermeye baslarsin o sigaralar gunde 2.3 pakete cikar o hala piskin piskin neyin var diye sorar hic bisey yokmus gibi zaman gecer paranoyaklik gecmez her sevgilinden suphe etmeye baslarsin hasta oldugunu farkedersin ve bu gerizekalinin biri yuzunden hayatinin bir kismi mahfolur baska birine gercekten ilgi duysan bile uzun vadeli bir iliski yasayamazsin paranoyakligin yuzunden iliskin baslamadan bitiverir yani aslan burcu erkeklerden siz siz olun uzak durun sunu da unutmayin burclar sadece ontanidir tamamen gercegi yansitmaz

1
    1 Yorumla
    • Bizimkilerdendir
      Bizimkilerdendir
      Kova
      +1 yıl

Ya kardeşim bu aşk değil tapıntıdır anca. Sizin ona karşı hiss ettiğiniz. Öyle bir tarif ettin ki, adama nefret ettim gerçekten 😂😂😂
      Ayrılmadiysan eğer halen daha sana ayrıl derim. Çünkü böyle bir adamla ömür geçmez. Temeli sarsılmış ilişki her zaman sallanır. Hem ben de 2 yıla yakındır bir aslan erkeği ile birlikteyim. Ama hiçte böyle bir yanları yok. Yani kendini dizginliyor. Bunun burçla fazla alakası yok aslında. Bu tamamen kişilik meselesi.
      Bence senin ondan ayrılamama sebebin seni kadın gibi hiss etdirmesi ve erkeksi güçlülüğüdür.
      Zira ben de ilk bunlara aşık oldum...
      Ne diyim, karakter sahibi insan asla aldatmaz ve yalan söylemez. Vicdanı vardır bı kere.
      Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kardeşim 🎀

Yorumla
  • zekaidede
    zekaidede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    Aslan
    +1 yıl

aslan burcuyum bende bir düşündüm sen söyleyince ayrıca bu nasıl bir tehdittir onu da görmeden edemeyeceğim. Sakın sen şunu yapamazsın bunu edemezsin deme, aslan burcunun sürekli pohpohlanmaya ihtiyacı vardır hep destekle gaz ver, yüzüne karşı öv onu, gururunu kıracak şeyler yapma, güvenini kazan ona aitmişsin gibi davran, onun olduğunu hissettir( böyle davranmak zorunda değilsin ama onu hissettir bi şekilde), cesur ol sakın bütün kararları ona bırakma kendi kararlarını kendin ver, sorumluluk almayı bil ama mutlaka onunkilere de saygı duy. Yeter bence bunları yaparsan

1
    0 Yorumla
  • tekinvural
    tekinvural Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    Aslan
    +1 yıl

Bir aslan erkeği olarak açıkça söyliyim, sevgilisinin ona itaat etmesini ister, sevgilisine gereken saygıyı göstermek ister ama kendi fikri önde geldiği için sevgilisini görmez. Aslan erkeğine bişeyi kabul ettirmek için önce poff pofflayacaksın sonra şutu çekeceksin yoksa yüksek egosuyla en net cevabı "hayır"dır.

onun gözünde özel olman çok zor sadece o isterse sen onun için özel olursun

onun isteyeceği kadın tipi de çekici cilveli temiz nazik ve hanım hanımcık biri ceylan misali:)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

12

Cevap

• Sweatdreams
    Sweatdreams Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 73%
    Balık
    +1 yıl

Benim erkek arkadaşım da aslan ondan kaptığım kadarıyla, asla sözünü dinlememezlik yapmıcaksın, ego gurur erkeksilik kesinlikle çok önemli. Sen kız olduğunu biliceksin o erkek olduğunu aradaki çizgi çok önemli. Övgüleri alttan alta yağdır ama sürekli de yapıp boğma avcunda zannetmesin. Acayip kıskanırlar kısıtlar alış ağzını açma 🤐 ben zamanında çok karşı koydum yok babam olmiyirr

0
    0 Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    Aslan
    +1 yıl

Ona ölüp bitiyormuş gibi yüceltmen lazım sürekli poh pohlamalar :)) Zordur aslan. Kadını da erkeği de :)))))

Uçma bu arada bana. ciddi söylüyorum. Aslan burcunun özelliklerine bak kendilerini dünyanın merkezi zannerderler ;) link ve link

0
    0 Yorumla
  • kenanözgür
    kenanözgür Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    Aslan
    +1 yıl

öncelikle nabzı iyi tut.. gün içinde ruh hali tez değişebilir.. çaktırmasa da öyledir inan..

onu elinde tut.. her zaman..

çünkü çok sever , doğru.. ama çok eşlilik horoskobunda var bi kere onun.. bunu unutma.. ( yani bu duygusunun açığa çıkmasına izin verme.. sadece seni sevmesi yetmez, sadece seni becermek istesin ;) başkasını değil )

not : kinayeden anlıyorsun değil mi?

1
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bi s..kim anlamadım.

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

işte bu yüzden aldatılacaksın , çaresiz.. git kendine bir balık bul ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben koç burcuyum balıklardan hoşlanmam.

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

:) sen de anlayamıyorsun aslanları.. 28 temmuz ben, ayrıca balıkla başka birşey kastediyorum; kaybedeceğin aslan erkeğinin yerine git oltayla bi balık tut ve onu ''kullan'' ;)

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

ve asla tanımadığın bir aslana erkeğiyle küfürlü konuşma !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana emir veremessin küçük oğlan.

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

boynuz da küçüktü, kulağı geçti koç-um,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ilkokuldan kalma bilgilerinle hiçbir kızı himayen altına alamassın :) karizma lazım.

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

kafanın üstünde iki yandan çıkana bak anlarsın.. kimmiş karizma ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karizma insanın içinde ve tipinde olan bir şeydir bebeğim koymaya çalıştığı lafta değildir :) zavallı seni kendini bir şey sanma ben kaybetmem kaybedilirim bunu ilk kez bana kadınım diyen aslanlar bilir :)

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

:) aferin kız.. işte böyle..

bak burda 10 küsür yorum yazdık..birşeyler öğrene bildin mi? yaav güzelim, aslan erkeğinle didişme.. o kraldır, öyle hiseder kendini. bırak öyle hissetsin, ama sen ülkeyi yöneten kral gözükse de, o kralı yöneten kraliçe ol ;)

sorunun cevabı bu galiba.. yararlı oldumsa ne mutlu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır sorumun cevabı bu değil elendiniz sagdfadagdjfd

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

cevabı biliyorsun o halde? :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır sadece kafa bulmak istedim

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

daha güzel yolları da var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

he.uzun lafın kısası uzun süredir düşündüm çıktıklarımın arasında en kafası sağlam değer vereni budur ciddi bl iliskm olsun dedim.oda ciddi ama ne olur ne olmaz işin puf noktalarını bilmem gerek.oda bende hiç ilişkye girmedik ben el bile tutmadım ne hikmettir bunu sevdi.

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

buna şaşırmış gibisin? hoşuna gitmedi mi bu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmem ben karşımdaki erkek sevsin diye kendimi frenlemedimki kendi iyiliğim ve değerim için

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

beni yanlış anlama.. özel olarak iki çift kelam etmek istiyorum, sonra silersin zaten beni..olur mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

burda silme yok istedgni dyeblirsn..

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

kaç zamandır berbersiniz? nereden tanışıyorsunuz? aileleriniz birbirini tanıyor mu?

biraz yazar mısın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 yıl..arkdas aracılyla tanıstım..4 yıl dedıysem tumuyle degıl daha yenı cıddı ılıskı kararı aldık..ruyasında hamıle gormus benı...o gunden berı o kadar ıyı davranıyordu kı anlatamam..eskıden cıkıyorduk ortadan kayboluyordu bendesevglı ypıyordm oda yapmıs oluyordu oyleydı carpıktı..

Yorumla
    • kenanözgür
      kenanözgür
      Aslan
      +1 yıl

bir çok ilişki yaşamış, ve yaşayan arkadaşlarımdan da tecrübeler kazanmış, hatta bir aslan burcu erkeği olarak söylüyorum: vallahi de billahi de öyle dediği gibi ciddi falan değil.. seni hep yedekte hep cepte görüyor. ahan da nokta. başka yoruma gerek yok yani. noktaaa. ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ileride anlaşılır

Yorumla
  • Arjinnnnnnnn
    Arjinnnnnnnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Akrep
    +1 yıl

Asla kimseyi dinleme olduğun gibi davran sevgilim aslan burcu ağzına sıçıyorum afedersin çünkü bende akrep burcuyum ikimizde baskınız karakterim çok hoşuna gidiyor baskın olmamı seviyor o da baskın bende bu didismeler ilişkiye heyecan katıyor gizemli olmam onu çekiyor bakalım evlilik dusunuyoz hayırlısı inşallah

0
    0 Yorumla
  • Seyi111
    Seyi111 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    Aslan
    +1 yıl

Bir aslan için en önemli şey güvendir ona güven verin siz ona güven verdikçe o size dah çok bağalanacaktır.
    Aslana asla hakaret veya onu kıracak şeyler solemeyin bedelimi ağır ödersiniz aslana sevgimizi gösterin sürekli yanında olun yanında olan insanları severler

0
    0 Yorumla
  • Kırık_KaLpLi_Kız
    Kırık_KaLpLi_Kız Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.

ağırbaşlı, sessiz sakin anlayışlı nazik ve akıllı olmalısın.. gevezelerden hoşlanmıyorlar diye biliyorum

1
    0 Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    Aslan
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ben Aslan burcuyum pek fazla inanmasam da yine de yardımcı olmak adına bir çaba göstereyim.Biraz zor bir burcuz.Hep ben hep bana anlayışı gelişmiştir bizde bunun üzerinden gidersen amacına ulaşırsın.

0
    0 Yorumla
  • tostos
    tostos Takip Et
    Guru Yaş: 36
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.

sürekli ilgi böyle bi ağız yanak burun mıncırma ister ayaklarını yıkasın kadın sürekli ilgilensin canm desn cicim desin sürekli iyi yönlerini övsün sevglisi , ister

0
    0 Yorumla
  • ferddaa
    ferddaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    Terazi
    +1 yıl

sewgilim aslan burcuydu yani eski sewgilim.biraz pohpohlanmaktan hoşlanırlar ama yükselenleri de çok etkiliyo o da önemli

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet pekı pohpohlanınca ılgıyı azaltıp dısarı yonelıyorlar mı

Yorumla
    • ferddaa
      ferddaa
      Terazi
      +1 yıl

walla hepsi aynı mıdr bilemem ama ilgiyi azaltmamsı için bakmlı olmalsn.bende daha yeni okmştm ki aslnlar yanlarında gururla taşıyblckleri gibi bakmlı güzel kadınlr isterlermş ama kendlerini de gölgede bırakmıcakmş faln ben aslnla yapamadm :) inş sen mtlu olursn

Yorumla
  • kerem22
    kerem22 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Zaten kadın milleti nerde boş iş var onun peşinde. Burçlara göre adam tipi yoktur. Bunu anlatamadık gitti. O zaman dünyada 12 çeşit adam var. Burçlar 12 tane olduğu için.Burca göre fal bakmak, buna inanmak ancak işi gücü olmayanların uğraşısıdır.

0
    0 Yorumla
  • BalkanBoy
    BalkanBoy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    Balık
    +1 yıl

aslan erkeği liderdir. sözünü yapılmasını ister. kimseden akıl istemez. muhabbetçidir. esine baglıdır durusttur

0
    0 Yorumla
  • kardanadamxx
    kardanadamxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    İkizler
    +1 yıl

link

sibel uresın gıbı olsun ıster

0
    0 Yorumla
  • KillKiss
    KillKiss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Aslan
    +1 yıl

Ben de Aslan burcuyum. Aslan erkeğini kendine bağlayamazsın anca o isterse seni kendine bağlar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet farkındayım ama bende koc burcuyum

Yorumla
  • Berk28
    Berk28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    Yengeç
    +1 yıl

Bence burçlara inanma hepsi saçmalık yani bir kişiyi burçlara göre değerlendirirsen yanılırsın.

0
    0 Yorumla
  • zeytin90
    zeytin90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı.

hırslıdır övülmek ister

0
    0 Yorumla
  • sifysgard
    sifysgard Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    İkizler
    +1 yıl

Vereceksin gazı, denendi onaylandı.

0
    0 Yorumla
  • abdullah90
    abdullah90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Koç
    +1 yıl

guzel davranmalarini ister

0
    0 Yorumla
  • Seteea
    Seteea Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    Oğlak
    +1 yıl

Dişi aslan gibi.. :P

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

vahşi olmalı kanımca.

0
    0 Yorumla
  • kibirliceviz
    kibirliceviz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    Oğlak
    +1 yıl

öv.öv.öv.öv.öv.

0
    0 Yorumla
  • balmumsuz
    balmumsuz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    Yay
    +1 yıl

ilgili.

0
    0 Yorumla
  • first_class
    first_class Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

güzel davranmasını

0
    0 Yorumla
  • Renton
    Renton Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Kova
    +1 yıl

burçlara inanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • christian_troy
    christian_troy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    Kova
    +1 yıl

iyi davranmasını

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Aslan burcu erkekler sevgilisinden nasıl davranmasını ister?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aslan burcu erkeği hoşlanma asamasin da ya da sevgiliyken nasıl olur davranışları nasıldır? 2 cevap verildi
Aslan erkegi hoşlandığı kişiye nasıl davranır hoşlandığını nasıl gosterir? 6 cevap verildi
Aslan burcu sevgiliye nasıl davranmak gerekir? 8 cevap verildi
Aslan burcu erkeğine nasıl davranılmalı? 11 cevap verildi
Aslan erkeği severse nasıl davranır? 12 cevap verildi
Aslan burcu erkekleri sevdiği insana yattıktan sonra nasıl davranır? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨