Kişilik & Karakter Erkekler, pisuvarda işerken yandakilerin pipilerine bakıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben tuvalette işerken mutlaka diğer erkeklerin en azından yanımdakinin pipisine bakarım da sizleri merak ettim :) Erkekler, pisuvarda işerken yandakilerin pipilerine bakıyor musunuz? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bakmam niye bakayım 😂🤣 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi güzel yüzü olan birinin pipisi nasıl diye merak ettiğim bakarım tabiki de :) Yorumla Gök-mavi +1 yıl Gay misin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Aslında değilim ama erkekler kızlardan daha güzel ve bakımlı :) Yorumla Gök-mavi +1 yıl Erkeklere ilgin var senin5😊 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olan şeylere ilgim olduğu doğrudur :) Yorumla Gök-mavi +1 yıl Hadi bakalım 🤣😂 Yorumla
SeninLe1Gece Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Tabiki hayir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bak bence çok eğlenceli Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bakmam niye bakayım 😂🤣
Senin gibi güzel yüzü olan birinin pipisi nasıl diye merak ettiğim bakarım tabiki de :)
Gay misin 😊
Aslında değilim ama erkekler kızlardan daha güzel ve bakımlı :)
Erkeklere ilgin var senin5😊
Güzel olan şeylere ilgim olduğu doğrudur :)
Hadi bakalım 🤣😂
bakmıyorum bakılmaması içinde iyice dayıyorum
Tabiki hayir.
Bak bence çok eğlenceli