Ne facebook ne instagram ne twitter böyle bir kişi hakkında ne düşünürsünüz?
burdan biri eziklik olarak nitelendirmişte ezikmiyiz biz? :D
burdan biri eziklik olarak nitelendirmişte ezikmiyiz biz? :D
Gereksiz şeylerle uğraşmayacak kadar, zeki olduğunu düşünürüm... kendine güveni tamdır gerek duymuyordur sosyal aleme. Varsa öyle erkek helal olsun, olgun erkektir.
Direkt nikahı basarım! :D
teşekkürler :))
o benim emojim lütfen dikkatli olunuz :D
Alışkanlıklarımdan kolay kolaaaay vazgeçemiyorum. :)) iyiki kötü alışkanlıklarım yok :D
diyorum evet :D senide çözdüm ama çaktırmıyorum 2 noktalar yersiz virgüller :D
şapkalı yersiz a lar. Zor oldu ama ne yalan söyliyim. kim oldugunu biliyorum. Ama yinede senden bekliyorum mesaj atmanı. :))
şu an yok ben değildirim falan diyorsun. Sorularına ve görüşlerine bak.
Tüm takipçilerimin olduğu ama sadece senin olmayan görüşlerdesin. Bu büyüyü bozmayacağım. Seni sana bırakıyorum. Benim diyince o büyü bozulacak :)
Ben dedektif olacakmışımda son anda elime çiçek vermişler. :) Anladım baştan beri biliyordum aslında ama busun sen diyemiyordum hiç.
Ama biliyorum artık. Yanlış yerlere virgül koyan 2 nokta atan ve sorularıma gelmeyen ve sen gelince aktif oldugun sadece sen varsın :))
Artık imkansızı bir tarafa bırakalım. Seni çözmem gereksiz bu büyüyü ben bozmayacağım. İstediğin zaman sorularımda gizli görüş yapabilirsin. İstersende büyüyü bozarsın. Herşeyi sana bırakıyorum.
:)
açacağım senı sıkmıyorum. İstediğin zaman gelebilirsin. :)
neden engelliyim?
rahat ettim zaten kim olduğunu öğrendim. Ama sen ortaya çıkmadın hiç. Ben sadece buyum gizliden hoşlandığın bir adam ben adam yemem. Yeni birini sevmeye belkide güvenin yok. Olabilir. Normal karşılıyorum. Ben seninle konuşmak istiyorum. Ama sen buna hazır değilsin. Bu büyü eğer ben '' sensin biliyorum '' dersen bitecek.
Senin hazır olmanı bekleyeceğim..
Emre ben artık hazırım dersen konuşmaya başlayacağız. Güven duymanı bana güvenmeni bekleyeceğim. Ben sana güveniyorum. Benim yaralı oldugumuda biliyorsun. buna ragmen sana güveniyorum. Kendine ya da bana güven duymanı bekleyeceğim.
Ve hiç sana bu konu hakkında mesaj atmayacağım. Mesaj atmak istiyorum ama biliyorum ki ben mesaj atarsam bitecek.. Bitmesini istemiyorum
biliyorum. Adının baş harfi '' T '' yeterli olmuştur heralde :)
benı kandıramazsın. Tek tek baktım görüşlerine yorumlarına uyelık saatine nickin degıl adının baş harfi t gerçek adının
etiketlerim seni buraya ozaman bakalım 2 tane görüş paylaşılıyormu?
baktım diyorum sana tek tek takipçilerime baktım. Kim oldugunu biliyorum daha niye hala ben değilim diyorsun
Dalgamı geçiyorsun benimle? tektek baktım. Mesj beklediğin biri var nasıl dersin bana. Napacaksın girmeyecekmisin bir daha siteye. Hep gizli mi kalacaksın. Öğrendim kim oldugunu diyorum. Tek tek bakarmıydım mesaj beklediğim birisi olsa benden hoşlanan birini bilsem sence uğraşırmıydım bu kadar?
oda değilmişsin.2 saat önce aktif diye yazı yazdı. Sen niye beni uğraştırıyorsn ozaman. Neden başkalarına mesaj atayım seni bulmak için. Sana son 1 soru çıkmayacakmısın gerçekten bunun net cevabını ver
hep böyle gizlimi yorum yapacaksın
cevap ver?
bu saatten sonra yorum yapamayacaksın ona göre cevap ver
? cevap ver
ya sen ne karaktersiz ne şerefsiz ne haysiyetsiz bir insansın. Seni kovdum yine geldin. Küfür etmemimi istiyorsun he. Benle uğraşınca eline ne geçiyor. Pislik insansın kim bilir hangi yüz vermediiğimsin. Senin gibi haysiyetsizleri iyi bilirim ben. Senin gibi pisliklere asla yüz vermem. Allahından bul bidaha gelirsende soruma Hala durursan takip listemde Allah cezanı versin. Utanmaz arlanmaz insan seni. Birdaha gelirsen sana çok ağır küfür ederim. Kimsen umrumda değilsin bu saatten sonra. Senin yüzünden gizlilere kapatmıyacağım sorumu.
SANA Hissettirdiklerimde herşey haram olsun pislik şerefsiz insan hayatımda tanıdığım en iğrenç pislik sümüğün tekisin sana lnet olsun haysiyetsiz insan bir daha gel zaten sana ağır sövecem pis zihtinetli yobaz. Senin gibi iğrenç bir insana yüz vermediğim için çok şanslıyım defol şimdi yallah
sen tam anlamıyla karaktersiz bir hayvansın. Sana ne kadar daha hakaret edebilirim sektirip gitmen için? bak ilk defa küfür ediyorum karaktersiz pislik. Yüz vermedk diye g. tünüz başınız ayrı oynuyor. Beni seviyorsanda defol sevmiyorsanda defol. Ne kadar utanmaz arlanmaz bir insansın he küfür etmek istemiyorum. Sinirlerimi zıplatma bidaha gelirsen bak ağzıma ne gelirse söylerim sana. Sen Ruh hastası bir insansın. Beni bile çileden çıkardın.
Seni kaç kere daha kovmam gerekiyor. Yüzsüz müsün. Bak monaco prensesi ol gerekirse defol beni rahat bırak ya çok mu zor. Ben senle mi uğraşcam he? Çık takip listemden 1 parça haysiyetin varsa. Şimdi yallah hadi ben 2 kere demem birşeyi ağır küfür ettirceksin bana.
Bende seni allaha havale ediyorum. Allahından bul karaktersiz insanları sev ömrün boyunca hadi bakalım.
tamam insan gibi dedik anlamadın. Gelme diyorum sana benım kafamı neden bulandırıyorsun. İnsan gibi gitmek çok mu zor kardeşim. Senin gibileri iyi bilirim. Erkeklerin pskolojisini bozarsınız siz. Sevenlerin ağzına mıçarsınız.
Sevme lan beni hoşlanma benden ya gizliden takip etme rahatsız oluyorum. Git diyorumgitmiyorsun ne demem gerekiyor sana? Çocuk oyununa çevirdin. Yeter ya yüzmü vermedim sana naptım hayırdır derdin ne benle. Ben senle uğraşmak zorundamıyım sevme ya ya Allahından bul ya hesabımı kapattırcaksın bana
Eziğin tekisin. Mesaj atmaman isabet olmuş. Takipçin değilim diyorsun. Her sorumda varsın. Pskolojik olarak sorunlumusun. İstemiyorum a q yorum yapmanı ne dememi bekliyorsun. Allahın kitabın yokmu? Anlaman kıt mı senin?
Seviyormuş Allahın Ergeni seni. Sende mesaj atacak g.. varmı?
Korkak
bu saatten sonra bir parça gururun varsa yazmassın zaten inşallah o kadar gururun vardır
ohhh be Allah razı olsun evet gerçek yüzüm bu. Gördün bak ne güzel :D
her önüme gelene mesaj attıgımı biliyosan neden yazıyosun mal mısın sen? . D
sen benim karakterimi şurda yazdıklarımla öğrenemessin pislik insan ve şuana kadar yptığım görüşlerdende anlayamazsın. Nasıl biri oldugumu görmen için yakından tanıman gerekiyor. Gerçek yüzümü görmüşmüş. Ulan kezban çıldırttın beni senın yuzunden milletle yüz göz oluyorum. Seni 2 kere kovdum. Ama hala geliyorsun. Benım karakterimi sorgulamak senin gibilere düşmez. Beni tanıyan tanır kızım. Ne zannediyorsun kezban sen gizliden çıkınca sana aşık mı olacaktım. Sen aşk ne bilir misin? Bilmezsin.
Önyargılı insanın tekisin.
1 kere delıkanlı ol. Ve bitti artık yazmam yemin ederim de. Hadi varsa birazcık adamlığın
ohh senin gerçek yüzünde ortaya çıktı :D bak böyle oluyor bu karaktersiz. Senin şu yazdıklarından anlaşılıyor ki milletin egosunu okşayan bir yalak oldugun. :D
Daha kimlerin egosunu okşuyorsun? :D
O kadar yoklukta değilim güzelim. Egom yokki okşuyasın. Okşadıklarınla karıştırma beni
Böyle biri olmadıgım için seni takmıyorum. Allah biliyor kimsenin duygularıyla oynayacak kadar kardeşim olmadım cok şükürler olsun ki.. Benimde anam var akrabam var. Kul hakkıdır bu şu an benle uğraşman da kul hakkı mesela ama sen anlayamazsın böyle şeyleri. Kapasiten yetmez
Karaktersiz ordamisin
"Karaktersiz orda misin? " bu nedir ya Madem karaktersizim orda misin diye niye soruyorsun ha? Bu karakterliliginin kaçıncı seviyesi? Sana hakaret etmek istemiyorum dedim neden zorluyorsun. Onca ettiğin küfrüne hakaretine bisey demedim diye bunlar ama yeter hakaret etmeden anlatamiyor musun derdini? Kapasite budur Tamam mı.
Kezban
Gerçekten çok Şaşırttın beni tamam anladım nasıl biri olduğunu daha fazlasına gerek yok başka da bişey demiyorum sana artık.
Kesss
benim emre
Hayir ne ezikliği, aksine hoş bir durum. Bu devirde sosyal medya insani olmayan çok az insan var ve bu bir başarı olmalı 😅
o zaman nerde benim takdir belgem seto? :D
Takdir belgemiz kalmadi 🙄 Çay ismarlasam olur mu 😄
olur. Tişikkirlir sitiii ::D
Rici idirim emreciqq 😄
Her zaman heryer soylerim #baskanim, kimsenin ne halt ettigi, benim ne halt ettigim kimseyi ilgilendirmez... Hic bir sosyal hesabim yillardir yok (ks haric)...
Ezik diyeni EZERİM #baskan
EYVALLAH reisim :)
Benim yok. Hadi ne düşünüyorsunuz bakalım hakkımda.
iyi düşünüyorlarmış aynı ben naber :D?
İyi ya mutlu olmaya çalışıyoruz işte sende n
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Bana daha cool geliyorlar kendini ispatlama çabası olmaması daha çok ilgimi çekiyor
Tesekkurler :))
Zamaninda illaki kullanmistir tadini almiatir ve gerekli gormemistir ya da farkli gerekceleri vardir. Yani bu devirde hic kullanmayan insan yoktur diye dusunuyorum. O yuzden kullanmiyorsa gayet normal görürüm :)
Ezik değilde, sosyal medya hesabı olmayan biri bana göre asosyaldir. İnsan yani birazcık yeniliklere açık olmalı.
yapma be dost ! :)
Maalesef öyle
Olabilir. Abartmaya gerek yok.
#KeyifliPaylasimlar
Tİşikkirlir
Benimde yok. Kimin ne dediğinin ya da ne düsündüğünün bir önemi yok 😅🤗
helal be :)) sosyal medya hesabı olmayan kızlar varmış ne güzel bee :))
Teşakkürler güzel kardeşim :)
Bence cok guzel bir sey imkansizdir ona ulasmak ve ben imkansizi severim 😂😂😂😂
harbiden bazen düşünüyorum. Bir kız bana ulaşmak istese ulaşamaz :D
hahaha vayy be güzel şeyler de oluyor hee :D
çok doğru be bir şekilde ulaşır demi :D
Ezik değil tabiki.. Benimde yok ezik miyim lan ben 😀
:D değilsim :D
Yok bence sosyal medyalara bağımlılık eziklik asıl
Benim sadece insta var onda bile aktif değilim
takipe takip instaaa :D
sen bana gt demissin sana hiç yakış tıramadım
, d. ASdA:D :D
Eziklik değil de bana hiç inandırıcı gelmez inanmam yani
ne alakası var ki yok benim mesela
pekii yinee yorum ıcın teşekkürler :))
sosyal medyası olmayan kimseyi yargılayacak kadar aşağılık değilim ben 😣 bu ne densizliktir ya 😒
açacam sonunda bak instagram fenomen olcam onu istiyorlar pislikler :D
hayır tatlı çocuk yapma 😍
yapaçam hepiniz göreçeksiniz. :/
çok beğendiğin bir kız olursa ona nasıl ulaşacaksın :D
onn için açardım özellikle o zaman :D nasıl taktik ama? . D
vay anasını :d
Bende kullanmıyorum kanka bu hesabımda sırf boş zamanlarımda uğraş için yoksa her an kapatabilirim
aynen kanka benımde ya ama bağımlı oldum ks ye çıkamıyorum
Ben gun icinde hic isim olmazsa burda uzun zaman gecirebilirim onun disinda sıktı artik burasida ya
Valla burasinida sirf instagramdan eglencelo diye kullaniyorum birde periscope hesabim var ama fake
valla hem sıktı diyoruz hemde çıkamıyoruz anlamadım ki. D ben daha öncede üyeydim. Kapattım yine geldim işte uzun zamandan sonra :D
Sen gurusun en az 1 sene lazım ben yakında xper 6 olurum anca
3 ayda guru olduk be :D ne işsizliğime denk geldiyse :D
😂 :)
Bende kullanmıyorum. Ezik ya da asosyal olduğumu da düşünmüyorum. Kullanmayan erkek candır, güven uyandırır bende.
Bence cok cool sıradan degıl cok guzel bısı bence mukkemlız sosyal medya kullanmayanlar olarak
öyleyiz :)(
Hiç zannetmiyorum kesin vardır eski sevgilim başkasının adıyla kullanırken gördüm
insanlar farklı farklı :D
Ben de kullanmıyorum kafam rahat ayrıca birilerine bir şeyler göstermek zorunda değiliz
Nikahıma alırım direkt :D
allah allah o kadar diyon :D sevindirdiniz gız beni :D
İyi bir şey bence.
orasını anladım. Teşekkürler :))
Bende kullanmiyorum ne face insk twt eziklikle ne alakasi varki
Inandirici gelmiyo gercekse iyi bisey ama sakliyodur cogu seyi ben oyle dusunurum
mesale neyi saklıyordur mecunun leylası hanım? :D
çapkınmıdır yani? :D
yani 😃
yaa benim gibi bir delikanlı çapkın olur mu teeesüüf ederim. Leyla hanım bu kadar önyargılı olmayınız :D
he he eminim oyledr
üzdünüz :/
Uzeni uzeriz
Diğerleri eskidi de IG'sız olmaz yahu
oluyor ya :/
Ben de o eziklerdenim o zaman
yok yani bana saçma gelıyor öyle platformlaar :D orda gidipte şunun bunun fotosunu beğenmek kalp atmak :D
Teşhircilik adı benim hayatım özeldir gizli kalmalıdır
aynen ama bazen düşünüyorum aç diyorum. Arkadaşım da ısrar ediyor. Ama yok ya açasım gelmiyor.
Açma madem uzak durmuşsun duruyorsun bulaşma hiç herkesin özeli meydanda
ya ben uzak durmaktan değil. Bana çocukca geliyor. Sanada mı öyle geliyor. Boş zamanımda var ama böyle yapmak bana göre değil yani
Az vaktimi buraya ayırıyorum sonrasında hayatın içindeyim teknolojinin kölesi olmak güzel değil
ya burası fena bağımlılık yapıyor. Kapatasım gelmiyor anasını satayım beee kurtulamıyorum :D
Ben de giriyorum ama fazlası sıkıyor hep aynı sorular aynı görüşler değişen bir şey yok
Sosyal medya kullanmayan erkek yoktur. Oyle diyorsa net kandirildiniz geçmiş olsun
Evlenilecek erkek😂
o zaman bu savaşa devm edicem. Açmıyaçam :D
Aferin böyle devam😂🙆🏻
tamamdır :))
hiicc normal gayett
teşekkürler :D
Hayir tabikide ne guzl iste
sahiden mi? itici değil yani?
Ulaşamıyoz lan size bizide düşünün
bak onu bende düşünüyom ya nasıl ulaşacaksınız bize :D
En güzeli bravo bu zaman da zor senin gibisi
O erkeği ıssırırım