Yaşlanmaktan korkmuyorum. Başkalarında ki beyaz saçlar da beni rahatsız etmiyor. Ama kendimde beyaz saç görmeye dayanamıyorum hemen makasla kesiyorum.
Bu takıntı mı nasıl yenerim?
Bu takıntı mı nasıl yenerim?
Bir gun kesemeyecegin kadar sayilari artacak. Bunu kabullenmemiz gerekli. Yaşlanmayi durdurmak ne yazim ki yok. En fazla cok kendimize cok iyi bakarak erteleriz yaşlanmayi
Biliyorum hatta yaşlanınca bembeyaz saçlarım olmasına da razıyım ama şimdi tek tük çıkıyor takıntı haline getirdim :(
Saçlarını boya
Hayır hiç boyatmadım boyatmak ta istemiyorum
Tamam da saçımı boyatmak istemiyorum renginden memnunum kimyasal sonuçta saçımı bozmak istemiyorum
Denedim onu tutmuyor 😃
Beyazlama saç pigmentleriyle alakalı. kınada olmuyorsa mevcut durumu kabullenmek gerekiyor. Sonuçta beden bize emanet toprak olup gidecek. ne saç kalacak ne baş. Saçlarını kafaya takıp hayatı kendine zehir etme sen kendini olduğun gibi kabullenemiyorken bir başkası nasıl kabullensin? Bunlar geçici şeyler hayatı anlamaya ve yaşamaya çalış. böyle teferruatlarla zihnini meşgul etme
Teşekkür ederim
senden daha kotusu saci az olan genc yasinda kellige gidendir sen en azindan boyatabilirsin
Boyatmak istemiyorum
o zaman sukret en azindan sacin var
Ya şükretmek ayrı takıntı ayrı. Soruda da açık sordum takıntımı nasıl yenebilirim diye.
senden daha kotulerini dusununce belki de bu takintinin gereksiz oldugunu anlarsin diye dusundum ama olmadi sen kesmeye devam et o zaman ama kestikce daha cok uzar beyazlar soylim
Koparınca değilmiydi o
evet kokunden kesme yani
Yok kökünden kesmiyorum
Cevap
2Cevap
Başka seylere odaklanarak
Ne gibi
Mutlu olmak gibi
korkma tabii ki
Soruma da cevap verseydib
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar