Engel teşkil eder sözlerin Davar gibi davrananam Aşkın yakar gözlerimi her daim Saçımı yıkarken kaçan şampuandan Tırsarım hislerimi açmaya Ulan ne mal bebe deme diye Pısırık sanar çevrem sözünü dinlerim diye Irgalama kimseyi ama yine de üzür bünyeyi Dayanmak zordu lakin şiiri hiç sevmem
Ey canıma can diye kattığım Daha tanımadan aşkıyla yandığım Anca ona burdan yorum yaptığım Sence de tanışmamız gerekmiyor mu Taaa İstanbul dan yazıyorum Uçup uçup havaya kaçıyorum Pervana gibi aşkınla yanıyorum İnan bana sana bayılıyorum Döne döne sarılmamız gerekmiyor mu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hediyesin RABBİM den sen bana Ağlıyorum sensiz geçen her dakkama Rüyamda sen sabahımda akşamımda İstiyorum sende sevesin beni Kalbimin haykırışını dur emi Ay hadi daha fazla bekletme beni
İ smi kalbimin içine kazılı yar B ırak şu inadıda beni kalbine al R evire düştüm aşkın etti beni hasta Ah bir bilebilsen bir bilebilsen H er gün ağlıyorum yasla İ maknsız aşk olmasa M uradımıza ersek ya
Ü stü örtülü kalbimin anahtarını açan yar N eyleyim ben sensiz bu cihanı Sen olmuş bu can herşeyiyle büsbütün sen A kar olmuş gözünün yaşı sensin geçen günler için L üzümü yok sen sevmesende hep seni sever bu tatlı deli :D
İ liklerime kadar sevginle yanıyorum Bzkışınla ilk görüşte aşkı tattırdın Renksiz hayaımı gökküşağına çevirdin ALLAH ın emriyle gel iste artık Halim kalmadı bekliyecek İbrahi msana diyorum duysana Malum hayat kısa sonuçta :D
Esaretin ne olduğunu bilmezdim senden önce. Daha dayanmam gereken acıların var olduğunu hatırlattın. Aşktan mı bilmiyorum bir ömür gözlerine müebbet kaldım...
Kelimeler kifayetsiz kalır seni anlatmaya Evvela bu kız yanık sana R ezil oldu sevdanla dolandı yana yana Etme eyleme al beni gönlüne Meltem rüzgarlarında dola elini belime
Tek kelime etmeden bağladın beni kendine U mut ettim her sabah gönlüne dokunabileyim diye N eden bu aciz yari bir an olsun sevmezsin Canından geçmiş oysa o çoktan senin için ölse gam yemez Aşkınla yanar olmuş sen közler durursun Yar yaramıs gelde sen sar :D
B ilmezsin sen sol yanımda oluşunu Usulca girdin sol yanıma bir türlü unutamadım duruşunu Ruhum artık senin için yaşar A dın dilimi lal etti ey aşkı yar Kahpe kader bizi bir araya getirmedi gitti kalbimde oldu har :D
Aşkından oldum avare Yanıyorum yane yane Del olmuş sol yanım geçmez söz bu divane I rmak ım ol içieyim aşkından kana kana N e diyorum ben delirdim galiba :D
Eda sen bana gelirsen sıradan bir geliş olmaz. Bahar gibi gelirsin bana. Sen benim yüreğime düşen ilk cemresin be Eda. Hemen ben gandım, ondan açtım çiçek gibi. Ya bana bahar gibi gel ya da giderken ardına bile bakma. Yalancı cemreymiş derim solarım Eda. Hasat kırarım.