İnsanlarla her zaman iyi geçinmeye çalışıyorum. Kadın erkek gözetmeksizin herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Her daim ezilenin, haksızlığa uğrayanın yanındayım. Çünkü biliyorum ki suça göz yuman, en az suçu işleyen kişi kadar suçludur. Hiçbir zaman bencil olmadım. Kimseyi kıskanmam. Biri mutlu oldu mu ben de olurum. Eğer bir başarısı varsa onu kutlarım onun adına sevinirim. Yardıma ihtiyacı olan birine de elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Hayvanları ve doğayı çok seviyor, korumaya özen gösteriyorum.
Vatanını milletini seven, Allah'a şükreden ve Atatürk'e minnettar biriyim.
Siz nasıl birisiniz? Neden iyi/kötü biri olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Not: tamam her şey iyi hoş da söz konusu ciddi ve önemli bir şey oldu mu şeytana pabucunu ters giydiririm
İnsanlarla zaman zaman iyi geçinmeye çalışıyorum. Kadın erkek gözetmeksizin herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyorum ve bunun için uğraşıyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Her daim haksızlığa uğrayanın yanındayım. Çünkü biliyorum ki suça göz yuman, en az suçu işleyen kişi kadar suçludur. Zaman zaman bencil olurum. Kimseyi fazla kıskanmam. Biri mutlu oldu mu ben de olmam kişisine bağlı olarak olurum. Eğer bir başarısı varsa onu kutlarım onun adına sevinirim genelde. Yardıma ihtiyacı olan birine de elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. doğayı çok seviyor, korumaya özen gösteriyorum.
Vatanını milletini fazla sevmeyen, Allah'a inanmayan ve Atatürk'e minnettar biriyim.
Not: tamam her şey iyi hoş da söz konusu ciddi ve önemli bir şey oldu mu şeytana pabucunu ters giydiririm
Atatürk hayranı, solcu, sosyalist, içi melek gibi dışı şeytanım sı, tam anlamıyla yobaz ve gerici düşmanı, tam bir ortam adamı, biraz çılgın biraz manyak, hayatı seven, kızlar la arası iyi bir deliyim.
Her insanın iyi kötü yanı vardır melek ya da şeytan diye kutuplastirmam ama genel olarak iyi oldugunu düşündüğüm insanlara angelic derim meleğimsi anlaminda
En İyi Cevaplar