+1 yılÖnce erkekleri ikiye ayıralım; burada ki erkekler mi, yoksa reel hayattakiler mi?
Buradaki erkekler pek birşey istemezler pembe olunması yeterlidir, ancak gerçek hayattakiler onlar onurlu bir duruş isterler, asaletin beden bulmuş halini ve bu bedeni ekip biçmek isterler.
Genelleme söz konu değildir.100 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKalbinizi asdd gifteki hatun ne ruhsuz be.😁
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin %50si her dediğine evet diyecek sümsük sümsük boyun eğecek "verecek" kız arar yok kız öyle değil de sert mizaçliysa bana kız mi yok deyip arkasını döner gider geriye kalan %50lik kesim de bu huylara sahip olmadığı için ya yalniz kalır ya da aldatilir genelde
10 Yorumla
Mutlu olmak isterler onun icin de herşeyi yaparlar ://
32 Yorumla
+1 yılErkekler ne istediklerini kendileri de bilmiyor asdf
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Aile & Toplum konusunda 18,4b cevap paylaştı. Erkekleri mutlu etmek zor değildir aslında..
Sanılanın aksine çok çok küçük sürprizlerden hoşlanıyorlar mesela bir çocuğu seviyor gibi sevin bakın nasıl da değişiyorlar sizler nasıl ilgi bekliyorsanız inanın onlar da bekliyor..
Onu olduğu gibi sevin; olmasını istediğiniz kişiyi değil.
Aslında bunu iki taraf da yapıyor. Aklımızda bir figür canlandırıp karşımızdaki kişiyi o kalıba sokmaya çalışıyoruz. İçten içe değişmeyeceklerini bilsek bile.
Kıskançlık yaptığında elini tutun, gözlerinin ta içine bakın ve ondan başka kimsenin sizi bu kadar mutlu etmeyeceğini söyleyin.
Sevildiğini ve özel olduğunu bilmeye onun da hakkı var.
Sevgilinizle sohbet ederken, bir yandan da bir kutu bitter çikolata paylaşın. Çikolata, lezzetinin yanı sıra, cazibenizi artıran fenilatilamin hormonu salgılamanızı sağlayarak sizi birbirinize daha da yakınlaştırır.
Sık sık iltifat edin. Erkeğin kalbine giden yol egosundan da geçiyor.
Burada önemli olan, samimi değilseniz bunu anlayacak olması.31 Yorumla- +1 yıl
sağlam tüyolar :D sağol :D
+1 yılİlk önce erkekleri çeşitlendirmen lazım.
1- Aç gözlü herşeyi isteyen her hangi ahlak kavramı olmayan erkek:
Bu adam ne görse ister. Her hangi bir ahlak kavramı olmadığı içinde gençliğinde ne alırsa kardır.
2- Kendince yargılar oluşturmuş erkek:
Bu adam kendince yargılar oluşturmuştur. Bir kızın asla ilki olmam gibi. Asla bir kızla bir gecenden fazla geçirmem gibi. Değişik düşünceleri vardır. Bu adam gençliğinde her haltı yiyip ilerde el değmemiş kız ister.
3- Dindar ahlakından taviz vermeyen erkek:
Bu adam kendine özen gösterir kızlardan genelde uzak durur. Kızların gıcık olduğu tiplerdir. Çünkü kızlar kendilerine gelen 1 ve 2 tipli erkeklerden alışkındır erkeğin gelmesine ama bu adam gerçekten onun evlenilecek kız olduğunu bilmeden o kıza yaklaşmaz. Bu adam evlenme odaklıdır ve bir kızla çıkayım gezeyim tozayım kafasında değildi. Bu adamda düzgün aile kızı ister.30 YorumlaYanıtı kime ve ne amaçla sorulduğuna bağlı. Bunun iki ayrı cevabı var. İkincisini söylemeden tahmin edebilirsiniz. Ama duygusal olarak,
Sevdiği kızı sahiplenmek, onu mutlu edebilmek sevgisini gösterebilmek, sevgisine karşılık görmek ister, sadakat, samimiyet ve sıcacık bir gülümseme ister. Bir de olur da evlenirse iki çocuk ve mutlu bir hayat ister. Ha birde dırdır etmeyen bir kaynana ister, bunu unutmayalım :)20 YorumlaBence erkekler de kadınlar da aynı şeyi isterler, "mutlu olmayı". Bir ilişkide mutluluk olması için herşeyden biraz olması gerekir. Aşk, sevgi, saygı, güven, huzur, tutku, heyecan, bağlılık ve tabi ki dozunda olan bir cinsel hayat. Bunlar olduğu takdirde bir kadın da bir erkek de mutlu olur. İlişkide ters giden birşeyler varsa; bu saydığım şeylerden biri ya da bir kaçının eksik olması demektir. Bu şartlar içinde mutsuz olacak bir kadın ya da erkek tanımıyorum. Önemli olan her anlamda sizi tamamlayacak kişiyi bulabilmek bence 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Helal sana genç kız ❤️
- +1 yıl
Doğru konuşan kızı severim rıca 😂
+1 yılKadınlar ne ister sorusu kadar çok cevabı yok en azından aslında kadınlar ne ister bunu kendileri bile bilmiyor ☺️
Erkek bekarken bir haremim olsun ister evleneceği zaman ise bakire birini bulmayı ister.
Ben ne isterim geneleme yapmadan açık olalim biraz şefkat biraz huzur biraz tutku hepsi bu10 Yorumla
+1 yılKadinlar ne ister sorusuna cevap bulunamadigi gibi erkeklerinde ne istedigi hakkinda bir cevap yok bence :)
20 Yorumla
+1 yılHer insanın farklı istekleri vardır. Bütün erkeklerin ortak bir isteği yoktur. Olamaz da. Ancak genel olarak çoğu erkek şunları ister;
Güzel bir araba,
Para (kızlarda da geçerli)
Taş gibi sevgili (ler)
Tuttuğu takımın şampiyon olması
Iddia oynayarak zengin olmak
Vs.
Her erkek için geçerli olmadığının altını ciziyorum. Örneğin benim en büyük isteğim sevdiğim kızın mutlu olması.10 Yorumla
+1 yılNe istedikleri belli. Çoğu erkek diyelim en azından, öyledir.
Hiç tanımadığı birisi, bir erkeğe faturalarını ödetebilir. :D
Erkek o'nu elde edeceğini düşünür, her şeyi yapar, sonra mal gibi kalır ortada. Aşk sevgi değil amaç yani, bir anlık bir şeyler yapmak için.
Kadınlarda kullanıyor bu yönlerini, zaafları var kadınlara karşı.00 Yorumla
+1 yılOnlar bile ne istediğini bilmiyor ki mesela doğal makyajsız edepli giyen kadın derler ama gider makyaj yapmış, estetikli, mini etek giyen kadına bakarlar. İlgi ve sevgi istiyoruz derler ilgi gösterince şımarıp geri adım atarlar yani kısaca erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları her zaman çelişmiştir birbirleriyle..
10 Yorumla
+1 yılErkekler sevdiği kadının sadık olmasını ister
Erkekler onu çok seven her daim yanında olan bir kadın ister
Erkekler Sokakta hanımefendi, yatakta panter, evde aşcı olsun ister
Erkekler yeri geldiğince cilveli yeri geldiğinde yumruğunu masaya vuran kadın ister
Erkekler güler yüzlü eş ister trip atmayanından, dırdır yapmayanından.
İster de ister en önemlisi güvenmek ister05 Yorumla- +1 yıl
Valla on numara yazmışsın
- +1 yıl
@civil_engineer34 Teşekkür ederim daha yazacaktım da pek müsait değildim hızlıca yazdım.
- +1 yıl
Kaldımı böyle kadınlar
- +1 yıl
@civil_engineer34 Bence var ben inanıyorum
- +1 yıl
Vardır inş
+1 yılemin olun çoğu erkek de kadınlar ne ister sorusunun cevabını arıyordur efem. sigmund freud bile anlayamamış kadınların ne istediğini. sorunuza cevap vermeye çalışacak olursam erkek ve kadın psikolojisi farklı işler. kadınların ilk aklına gelen erkekler seksten başka hiçbir şey istemezler düşüncesi doğru değil ve tüm erkeklere yapılmış bir hakarettir. sözün özü erkekler de kadınlar gibi karşı cins de sevdiği ya da hoşlandığı kişi de aradığı mutluluğu bulmak isterler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Dinleyin erkek kendisini dinleyen kadınlardan daha çok hoşlanır , Eleştirisel değil destekleyici bir yaklaşım olmalı , Doğal olun , Pozitif olun İyi bir aşçı olun , Gerçekçi olun, Çözüm üretin , Önemseyin , Neşeli olun , Kendinize özen gösterin , Güçlü olun ve Onun zevklerine saygı duyun.. Erkekler bu bekler..
10 Yorumla
+1 yılErkekler Kendilerini Cİnsel Yönden Tatmin Edecek Ona Yemek Yapacak Çamaşırını Yıkayacak.. Evini Temizleyip Çocuk Doğuracak Bir Dişi İsterler... Adamlar İse Kendilerine İyi Günde Kötü Günde Hastalıkta Sağlıkta Varlıkta Ve Darlıkta Biribirlerine Herkonuda Sadakat İle Bağlı Hayat Arkadaşı İsterler
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yıl* Hayatında başka hiçbir şey olmayan kadın istemem,
* Baba sorunları olan kadın istemem,
* Patronluk taslayan kadın istemem,
* Zor elde edilen kadını oynayan kadın istemem,
* Baştan beni olduğum gibi kabul edip, ilerleyen dönemlerde değiştirmek isteyen kadın istemem,
* Herkesle yarışan kadın istemem,
* Zayıf olmak uğruna, asla yemek yemeyen kadın istemem.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar, güçlü erkek ister, parası olan arabası iyi bir işi olan, her yönden kuvvetli bir erkek isterler. ve uzun bir zaman bu özellikleri taşımayan erkeklerin yüzüne bakmazlar. sonra evde kalma korkusuyla gidip evlenirler çok fazla bakmadan,
bırakında bizimde istediğimiz bir şeyler olsun.00 Yorumla
+1 yılAnlayış, sevgi, huzur, sadakat olabilir..
Zira bu sorunun tek cevabı yok gibi..00 Yorumla
+1 yılYemek ister, iyi bir eş ister, bebek gibi bakılmak ister, temiz bir ortam huzurlu bir ev ister. İyi bir kadınsanız sizden çocuk ister, değilseniz sizden gitmek ister. Büyütmeyi bilirseniz çocuğunuz olmak ister. Yani çok şey istemezler.😇
10 Yorumla
+1 yılOnlar da bizim gibi huzur ister, sadakat ister, sevgi ister, ilgi ister, insanlık ister, sahiplenmek ister. Erkeği kadını yok bunun. Doğru kalbi bulduğun zaman diğer herkes gri gelir gözüne. Bütün dünyan, gökkuşağın o olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı. erkeklere çamur atana kadar kadınlar azıcık aynaya bakıp kendileriyle yüzleşseler hiç sorun kalmaz bence, malesef erkeklerden daha beterler, sadece lafta romantizimden dem vururlar, oysa alakaları bile yoktur
10 YorumlaErkekler ne ister , kadınlar ne ister diye genelleme yapmak büsbütün yanlış. Her erkek ve her kadın farklıdır, günlük hayattaki isteklerimiz içimizdeki derin düşüncelerin ve arzuların yansımasından ibarettir. Fabrika çıkışlı robotlar değiliz ki :)
00 Yorumla
+1 yılGomisin gol atmasını ister
68.media.tumblr.com/.../...featAT1rr3of6o1_500.gif00 YorumlaVallahı Şöyle Böyle Demeye Kandırmaya Gerek Yok HEr Erkek Ateslı Sevısen Bı Kadın Ister Yatakda Tatmın Edecek Bırılerını Ister Tatmın Derken Sıradan Degıl Şehvetlı Bı Kadın Ister ;)
01 Yorumla
+1 yılKalp falan hikaye. Erkekler az konuşan ve her dediklerine angut gibi tamam diyen ihtiyaçlarını giderecekleri kadınlar arıyorlar. Üzgünüm ama birçogu böyle.
00 Yorumla
+1 yılŞu şarkı çok manidar gider bu soruya :D
https://www.youtube.com/watch?v=-mcqttFHS4c00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBen açık sözlüyüm arkadaş. Duygusalmış gibi davranıp karizmayı yerle bir edemem. Ben meme istiyorum der kestirir atarım. Verecekse verir vermeyecekse defolur gider. Kapı orada! :D
00 Yorumla
+1 yılErkekler basit hayvanlar. Konu guzel bir kdin olunca hepsi aptallasiyor. Adam olabilen zaman içinde mantikli hareket edebiliyor. Bir şeyleri basarmak kendini kanıtlamak vs gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece vajina ister. bence bazı kadınlar kendilerini çok önemsememelidir. erkekler aşık oldukları sevdikleri için düzenli ve ahlakı olarak seks yapmak için evlenir. aşk ve sevgi sadakat birer yalandır
50 Yorumla
+1 yılErkekler saygı ister sevgi ister kıskanılmak kısıtlanmak ister sadece onu sevmesini ister onun saçını okşamak onun gözlerinde uçsuz deryalara dalmak ister yani erkekler seveni ister
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Sevginin hakkını sonuna kadar verecek bir kadın isterim şahsen. Adam gibi sevecek. Benim gibi ilişkisine özen gösteren, sadık, güvenilir net olan bir kadın.
00 Yorumla
+1 yılBeni mutlu eden üzmeyen eş. Bak üstüne basa basa söylüyorum 185 boy var isterse o 155 boyunda ve cirkin olsun farketmez. Beni mutlu ediyorsa gerisi önemsiz
00 Yorumla
+1 yılGif çok fena...
Kadınlar için anlaşılmaz oldukları söylenir ancak en az kadınlar kadar erkeklerde anlaşılmaşı güç varlıklardır.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgenel olarak güçlü olmak ya da hissetmek ister gerek para konusunda gerek seks olsun her türlü konuda :)
10 Yorumla Tek istedikleri ne yaparsa yapsın dediğini yapan kullanabikeceği bir kadın ister... İşte erkek zihniyeti...
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen lan boyle bir kadin istiyorum😃
- +1 yıl
Bulucam Var bir yerlerde eminim 😍😍😃
Şimdi erkekler sadece Şeyi ile düşünür mantığı gütmeyin saçmalarsınız. Ama tabi o da önemlidir. HEpsi önemlidir. Hepsini ister erkekler :D
00 Yorumla
+1 yılİki tip erkek var malesef cogu birinci tip sapik olanlar ikincisi saf temiz kalpli bir kiz ister aile ister
00 Yorumla
+1 yılYok bakım lı ister yok bilmem ne ister acaba kendisi bakimlimi çoğu mide siz ne istediğini bilmiyor ama akıllı olanda emin olun su anda işinde gücünde yani ne istediğini bilen burda durmaz
00 Yorumlavalla diğerlerini bilmem ama ben sevgi saygı sedakat sahiplenilmek sevmek sevilmek istiyorum artık :D
00 Yorumlaihtiyacı olanı ister. akşam eve yorgun ve aç gelmişse eşinden yorgunluğu ve açlığını gidermesini ister mesela.
00 Yorumla
+1 yılGif çok hoş😊😄erkekler bal bulsa kaymak ister ateş bulsa çakmak ister dermişiim felaan haha😂ya allah aşkına ne isteyebilir düzgün bir "insan" sadece saf sevgi ve güven ister
10 Yorumlaulan o değilde herifin eli 2 cm daha kaysa portakal tezgahına girecek iyimi harekete bak allahını seversen müptezel ya :D :D..
00 YorumlaDürüst olcak sadakatli olcak en onemlisi. Sıcakkanli olsun guvensin bana sevsin benim Sozumden cikmasin dinlesin yeter.
00 YorumlaKadın. Hayatlarını yönlendiren bir kadın vardır mutlaka. Yoksa yapamazlar hayvansal içgüdüyle yaşarlar. Çok üzücü..
00 YorumlaSeks yemek seks su seks kariyer seks para seks huzur seks eğlence...
Bu şekilde zincirleme giden bir istek şeması olur çoğunun12 Yorumla
+1 yılMaddi ve manevi yonden gucsuz, cok guzel, her dedigini ikiletmeden yapan bir kadin ister bence😒
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler hayatları boyunca gorduklerı her kadından anne sefkatı ve yemegı ısterler : ))
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Güven ve sadakat. Bizim kadınlarda en çok yanıldığımız konular bunlar. Erkek aşık olunca aptallaşır. Körü körüne güvenir.
00 Yorumla
+1 yılBazıları gerçekten ilgi, sevgi istiyor ama bazıları da dayağı sonuna kadar hakediyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim asıl merak ettiğim şey onlar acaba biliyolar mi "ne istediklerini" 😂✌
11 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yıl00 YorumlaÇekici olmasını ister güzel olmasını ister asalet duruş konusmak tarzi kusursuz olmalı. Olgun olunmasini ister seksi olmasij ister masum olmasini bakire olmasini
04 Yorumla- +1 yıl
Peki kadın bunu yapar mı ya da böyle olur mu?
- +1 yıl
:) aranılan kadınsın
- +1 yıl
Cok çılgın şu kız
+1 yılGenelleme yapılamaz. Eğer ahiretini düşünüyorsa hayırlı imanlı bir eş ister😑
11 Yorumla- +1 yıl
Iste bu 👏👏
+1 yılNe ister yanlış bir soru, neler ister daha doğru olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılsadakat ve huzur ister çoğu kız/kadın veremez bunu ama nedense ayrılıkta hep erkek şuçludur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. 😂😂😂 Cok doğru gördüğüm mü desem yoksa okuduğum mu 😬
00 Yorumla
+1 yılAslinda cok basitte kadinlar bir turlu anlayamadi hala...
00 Yorumla
+1 yılbence ne istediklerini kendileri bile bilmiyolar :/
00 Yorumla
+1 yılHer erkek farklıdır. Genelleme yapmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılerkek ateş bulsa çakmak ister, bal bulsa kaymak ister.. demişler 😒
00 Yorumla
+1 yılBenimsedikleri kadindan sadakat istiyolar diye anladim belkide yaniliyorumdur
00 Yorumla- Devamını Gör (227)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat