+1 yılErkek kardeşimle yaptığım çocukça şakalar kavgalar dışında bir erkeğe tokat atmışlığım yoktur. Birine tokat atmak son derece ayıptır aşağılayıcıdır. Tarihte hiçbir padişah hata yapan vezirine devlet adamına tokat atmamıştır. Direkt teamül neyse o yapılmış kellesi alınmış geçilmiştir. Şimdi konuya gelirsek erkekler vururum demiş falan ben bir erkeği çok seversem çok bağlanırsam o da bunu bildiği halde beni ne bileyim aldatırsa veya yalan söylerse veya başkalarının yanında ezer küçük düşürürse. Benden güçlü olduğunu bildiğim halde ve beni döveceğini bildiğim halde vururum. Küfür de ederim oda bana vurur/vurabilir, küfür eder/edebilir. Sonunda bir daha asla yüz yüze dahi gelmeyiz. Ama en azından bütün öfkemizi birbirimize kusmuş oluruz. Benimde sinirden deli olduğum gözümün bir şey görmediği zamanım vardır. Ben basit bir sebepten ötürü bir erkeğe vuracağımı pek sanmıyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Hatanın karşılığı ölüm olamaz
Tarihte hiçbir padişah hata yapan vezirine devlet adamına tokat atmamıştır. Direkt teamül neyse o yapılmış kellesi alınmış geçilmiştir.
bide şu var tokatın aşağılayıcı olduğuna dem vurmak için örneklediysen ve katılmıyorsan sorun yok :D - +1 yıl
@Kaslıfilozof Türk devletlerinde İslamiyetten önce olsun İslamiyete girdikten sonraki devletlerde olsun fark etmez bir devlet adamı hata yaptığında yalan söylediğinde öldürülür. Kellesi alınır. Tokat atmak aşağılayıcıdır onu vurgulamak için bu örneği verdim. Ve tokat atmak aşağılayıcıdır buna da katılıyorum. O yüzden dizilerdeki gibi en ufak bir şeyde kadına/erkeğe tokat atmak yanlıştır.
- +1 yıl
Doğru yozlaştırma var özellikle erkeklere tokat konusu daha komik gibi gösteriliyor.
Soran+1 yılkiz gayet güzel aciklama yapti
- +1 yıl
evet.
- +1 yıl
Ee yaptı yapmadı demedim ki zaten.
Soran+1 yıl@Kaslıfilozof ya bir git sinir oldum ben sana :D :D
- +1 yıl
ayrıca sana soru sordum çabuk cevap ver bana :D
- +1 yıl
sen niye sinir oldun kız?
En İyi Cevaplar
Sevgilime yumruk atıp elimi kırmıştım beni hastaneye götürmüştü 😂😂 hala da sevgiliyiz 😂
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Sakadan da olsa bir kac kez saniyeler icinde yemisligim var o tokati cok sinirlendigimi soylemeliyim.
Sakinlestim derin nefesler aldim dudagimi kemirdim.
Sonra sadece sunu soyledim: Sakadanda olsa yapma karsilik verirsem elim alisir elimi alistirma.
Ogun bugundur el sakamiz yok😉16 Yorumla
Soran+1 yılgüzel uyarmissin
Soran+1 yılevet cok güzel yazmissin katiliyorum sana
Soran+1 yılSana da tskler :)
Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. Tokat yiyecek hareket de bulunmam
İkincisi bana eşim ya da sevgilim olacak kişi tokat atamaz biraz sıkar
Sert birisiyim04 Yorumla
Soran+1 yıltirstim
Soran+1 yılrica :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim eşim vursa elimi kaldırmam kaldırırsam tutarım elini ama vurmam ağzımızvar ağzımızla da döveriz laflar yeterli
11 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel
+1 yılSarılırım sakinleştirmeye çalışırım. Başka doğru düzgün çare bulamıyorum. Hakliysam kızarım. Haksizsam sarılırım ve sebebini açıklarım.
10 Yorumla
+1 yılEfendi olanlar genelde kızar ama pek bir şey yapmazlar
Kaba olanlar saçma sapan davranırlar
Bu hareketi sevmeyenler uyarır bir daha yapma diye20 Yorumla
+1 yılHaklı ya da haksız önemi yok toplum içindeyse yapmayacak kesinlikle ayrılık sebebidir.
Ama haklıysa ve basbasaysak istediğini yapabilirim sorun denk hak etmissem zaten seni seven biri sana ne kadar vurabilirki? Canını yakamaz zaten o00 Yorumladudağına yapışırım karım ise sevdiğim ise yüzüne bakmam...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yedim birkaç defa yapacak birşey yok haksızdım vurmasaydı iyiydi ama hep biz vuracak değiliz ya kaybetmemek uğruna insan herşeye sabrediyor ❤
10 Yorumla
+1 yılBende atarım. Eşitlik hakları gereği cinsiyetine göre bir ayrım yapamam. Erkek tokat attığında ne yapacaksam aynısı işte
00 Yorumla
+1 yılHak ettiysen helal olsun etmediysen nedenini sor açıkca sadece ona arkadaşlarına sorma daha fena olur durum
00 Yorumla
+1 yılhaklıysan çakarım bir tane sonra giderim zaten oda zırlar.
057 Yorumla
Soran+1 yılgercekten sen de vurur musun?
- +1 yıl
Elbette
Soran+1 yılnedenki? Sonucta ondan daha güclü oldugunu biliyorsun fiziken
- +1 yıl
ne alaka? Benden güçsüz biri bana vurabilir mi bunu açıkla bakalım.
Soran+1 yılya diyelim ki kavga ediyorsunuz ve cok sinirlendi birden yanlislikla oldu sen de ona vurur musun yani cok sacma olmaz mi
- +1 yıl
Cevap değil bu. Evet vururum istersem böyle bir saygısızlığı yapabiliyorsa bunuda hak etmiş demektir.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılya biraz sertsin sanirim bilemedim ki sonucta erkek fiziksel yapi olarak kadindan daha güclü orda kalkip erkegin gurur yapip vurmasi cok gereksiz geliyor bana. Sana saygisizlik yapildigi konuda hak veriyorum ama senin de vurman bilemedim.. dogru gelmdi
- +1 yıl
Ne yapmam doğru sence?
Soran+1 yılonu sert bir sekilde uyarabilirsin, senin yaptigin saygisizligi ben yapmicam dersin ve gidersin. Zaten bu sözünden sonra binpisman olur. Eger sen ona ayni sekilde karsilik verirsen akillanmaz zaten
- +1 yıl
evet,
- +1 yıl
Ben kısasa inannırım bana vurana vururum kadın erkek fark etmez. Biri kadın olduğundan vurmazsam saçma olur. Biri sana şiddet uyguluyorsa onu başından def edeceksin. bu arada böyle birşey yapan birini (çok çok ciddi birşey yoksa) kesin terk ederdim zaten.
Soran+1 yılen son cümlene katiliyorum gerisine hemfikir degilim yaa sen simdi bir de kafa atarsin bu sinirle :D
- +1 yıl
yo aslında sinirle alakası yok emoji kullanmıyorum diye öyle algılıyorsun :) Ve şiddet gösteriyorum diye. Bu işin kızı erkeği yok hadsize haddini bildiririm ayrıca senin dediğin kadınlara ayrıcalık tanınması en çok karşı çıktıklarımdan ben kendimi ezdirmem hiç bir kezbana muhtamelen onu yapacak kadın yamacıma yaklaşamaz zaten. Seninde saçma ve gereksiz düşüncelerin var bu arada yorumları okudum biraz.
Soran+1 yılahahha ya ben takiliyorum öyle bakma bana, gercekte kimseye tokat atmam yani bir insana yapilacak en büyük saygisizliklardan biri bence. Ses yükseltilmesinden dahi yana degilim.. Kezbanlik sözüne katiliyorum ayrica kizlara cidden haddini bildirmek lazim. Ama bence erkegin kadina eli kalkmamali yani ne olursa olsun cünkü sonucta ondan daha güclü oldugunu zaten biliyorsun.
Soran+1 yılbu arada fazla bekletirken 'evet' diye yorum yapman cok hosuma gitti ya :D iyi bir teknikmis insanin hemen cevaplayasi geliyor :D :D
- +1 yıl
Bilmemle kendimi savunmamın alakası nedir? Hayır ne kadar saçma mantık yürütüyorsun farkında mısın bak ben vücut geliştiriyorum ayrıca kick boks yapıyorum yaani erkeklerin %99 undan güçlüyüm boyum 184 kilom 80 neyse şimdi 165 boyunda cılız bir erkek bana tokat atsa onada vururm ama gidip onu öldüresiye dövmem sadece bana yaptığının karşılığını veririm. Senin dediğin şu ben güçlü olduğumdan güçsüzleri ezsem baskı kursam o zaman bana diceksin ne biçim adamsın hakımı savununca değil kafa yapını düzelt.
Soran+1 yılya iste ne bilim yinede bana yanlis geliyor kadina vurmak, kendini savunurken bile. Hani geriye itersin falan tamam da, vurmak olmaz sanki.. Ama fikrine saygi duyuyorum ve bu konuda kafa yapimi da biraz düzeltmeye calisabilirim :) belki fazla tek tarafli düsünüyorumdur hak veriyorum sana
- +1 yıl
Saçma sapan düşünüyorsun. Durduk yere vurmuyorum zaten o vursun ben susim yok öyle dünya işte herkes onuruyla yaşayacak.
Soran+1 yılpeki :)
Soran+1 yılbu aradan neden bukadar kas yapiyorsun? fitnessle ilgilenmeyi seviyor musun?
- +1 yıl
Vuramayan oğlanlara adamsın falan demişsin dikat et ben sinirlenmesemde vururum sadece bir tokat :D gerisi yok.
- +1 yıl
yok ya annem zorla gönderiyor yoksa hiç sevmem.
Soran+1 yılevet cünkü öfke kontrolünü savunan birisiyim, tecrübeden konusuyorum yani böyle birsey yasadim ve karsilik vermedim. Belki veremezdim de ama icimde erkegin kadina vurmasi yakisik almaz diye bir duygu kaldi iste neyse uzatmaya gerek yok bunu hemfikir degiliz iste
Soran+1 yılneden zorla gönderiyor ki?
- +1 yıl
neymiş efendim kaslarım gelişmeliymiş neymiş efendim dövüşmeyi bilmeliymişi yoksa aklı kalırmış offf bıktım bu kadından :( manyak mısın kızım kendim gidiyorum ehehe :) faydaları yaz yaz bitmez ondan işte.
Soran+1 yılbende basladim ondan sordum :D yani aynen kendini savunmayi ögrenmek lazim annen hakli ellerinden öperim :D
- +1 yıl
Tartışmayı okudum. Bu soruyu soran kız bence bu cümleleri duyduktan sonra geri adım atmış "ben vücut geliştiriyorum ayrıca kick boks yapıyorum yani erkeklerin %99 undan güçlüyüm boyum 184 kilom 80 neyse"Soran kız bence bu çocuğun yazdığı niteliklerden etkilenmiş. :D :D :D :D Bana öyle bir izlenim verdi :D :D
Soran+1 yılyok kiz yanlis izlenim yasi benden kücük :D ama söyle bir göz önünde canlandirmadim degil ben 1.60 boyunda ondan tokat yesem ucarim herhalde :D
- +1 yıl
@KüfürbazHayriye35 ahahahaah hayriye sen nerden çıktın :D Seninde fikrini alalım tartışma hakkında kim haklı sence?
- +1 yıl
Herkes niye sustu lan konuşun ayrıca soru sordum. :D
- +1 yıl
Ben yorum yaptım şekerim bak oraya :)
Soran+1 yılcünkü belli tanisiyorsunuz ve ikiniz üstüme geleceksiniz yahu ben bir soru sordum pisman oldum resmenn takiliyordum öyle sitede
- +1 yıl
Yok kız tanımıyorum bir şey demeyecektim.
- +1 yıl
Tanımıyorum baktım sanada katılmadığım noktalar varda o başka mesele boşver :D
- +1 yıl
Hoşlanman kötü değil ki bunu eleştirmem merak etme her kızda olabilir ehehe :D
- +1 yıl
neye katılmadın? Gayet de normal şeyler yazdım. Ayağını denk alsın herkes.
Soran+1 yılanaam cocuktaki egoya baak :D
- +1 yıl
ego değil o gerçekler :)
Soran+1 yılbenden kücük olanlara istedikleri kadar kas yapsinlar cidden ilgi duyamama gibi bir huyum var :D ama kas iyidir yap yani ona birsey demiyorum
- +1 yıl
ya bırak bunları yaş maş bahane hayriye girmeseydi araya çoktan götürmüştün benide neyse :D
Soran+1 yılhahahhahahhaaha cidden sacmaliyorsun sana bir tokat lazim :p
- +1 yıl
Sende yemek istiyorsun demek haa büyük kapışmaya hazırlan ;)
Soran+1 yılyok ya boyun fazla uzun tokat atmaya yeltensem yetismem :D
- +1 yıl
Aynen sende yerden bitmesin ne diyelim sana evet buldum bücürük olsun senin adın naber bücürük ehehe :D
Soran+1 yılhic filosofa benzer bir halin yok bence bildigin hödüksün sen. Kasli hödük
- +1 yıl
Üzüldün mü?
Soran+1 yılabartmissin biraz 1.60 okadar da kücük degilki
- +1 yıl
Ee zaten işin özü orda abartılar işte :D Üzüldüysen hep yapacaktım ondan sormuştum ehehe :)
Şaka bir yana ben uyucam artık oyşş kaslarım erir yoksa :D sende yat uyu yoksa tokatlarım seni ona göre şakaydı ayıcığına sarıl uyu bakalım geceleri buralar genç bir kız için tehlikeli olabilir hayır süper kahramanım diye sizde abartmayın çabuk evine.
Soran+1 yılhahahahha ya bak giciksin falan ama sevdim de seni sempatik kasli seni hadi yat uyu! bana abla demeyi de unutma :p iyi geceler
- +1 yıl
teyze dicem sana çünkü gıcığım ben. İyi geceler ;) (lan veda ederken bile ayar veriyorum biraz karizmatiğim sanırım)
Soran+1 yıltipini görmedik ama gercekte de böyleysen karizmatiksindir kardesim :D
- +1 yıl
Bu aralar çok girmicem siteye ama konuştuğum tipleride kaybetmek istemiyorum takibe al kim olduğunu göreyim sonra çıkabilirsin ehehe :D
Soran+1 yılbak
Soran+1 yılabaza falan cikmassin insallah
- +1 yıl
ahahahaah :D ayrıca girip çıkmışsın.
- +1 yıl
neyse yavv iyi geceler ben kaçıyorum.
Öylr birşeye yeltenmesinin bile sonuçları ağır olur
03 Yorumla
Soran+1 yılkavga sirasinda diyelimki cok sinirlendi birden yanlislikla oldu nasil tepki verirdin
Soran+1 yılanliyorum peki tskler
+1 yılBikere tokat yedim bu acitmadi bir daha vur dedim yine vurdu :) sonra ağladı. yine vursa aynısını yaparım herhalde.
13 Yorumla
Soran+1 yılo nasil birseymis ya :D
- +1 yıl
Güzel biseydi kendileri 😁ama ışte psikopat. Allah iki güzelliği bir arada vermiyor sanirsam.
Soran+1 yılahahah :D
+1 yılbir cok insan gibi ben de yuze aldigim darbeyle cok sinirlenirim hakliysa yine kendimi tutarim ama haksizsa tokadin karsiligini misliyle alır
00 Yorumlabir kızdan tokat yediysem hatalı yaptığım bişey vardır ve hatalı olduğum için sadece susarım
00 YorumlaÇüşş lan manyak derim
11 Yorumla
Soran+1 yılahahahha
+1 yılİki seçenek var ya derin nefes alırım sakinleşirim ya da anında tokat iadesi
05 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi daha iyi sanki :D
- +1 yıl
Genelde soğukkanlıyım şayet abartmazsa sakin kalırım
Soran+1 yılya iste diyelimki cok tartistiniz kiskanclik meselesi ve sen hic aldirmiyorsun falan ama kiz cildirdi birden bir tokat atti iste o an nasil tepki verirsin mesela
- +1 yıl
Onu sakinleştiririm öfkeyle kalkan zararla oturur
Soran+1 yılgüzel! :)
+1 yılNoluyor lan derdim
11 Yorumla
Soran+1 yılo da güzel :D
+1 yılHiç tokat yemedim denemek lazım😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Kız dediğin kim benim neyim?
10 Yorumla
+1 yılAlır öperim elini
14 Yorumla
Soran+1 yılhadi canim ben de yedim :D
- +1 yıl
Gerçekten ne yapacağım vuramam ya
Soran+1 yıladamsin!
- +1 yıl
Teşekkür 😦😇
+1 yılhngi kızın tokatladığına bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin mesela kavga sirasinda
- +1 yıl
o zaman bişey yapmam. gülerim yani :D ben güldükçe o daha çok sinilenir falan :D
+1 yılbismillah der başlarım ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarılırdım.
18 Yorumla
Soran+1 yılcok romantik <3 :)
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle. Her ne kadar yanlış olsa da.
Soran+1 yılama sen cok tatlisin :) :) hic sevgilin oldu mu? yasadin mi böyle bir olay
Cevap sahibi+1 yılİyi olmamdan ötürü olmadı.
Soran+1 yılnasil yanii
Cevap sahibi+1 yılAz önce romantik dedin ya? Bunları söyleyenler hep arkadaş olur. Nerede şiddete eğilimi olan madde kullanan kaba davranan kötü çocuk varsa kızlar hep bu çocukları sever.
Soran+1 yılyok bee öyle degil. Kizlar sert mizacli romantikleri sever. Hödük sevmez aslinda kimse sen dogru yoldasin kanks
Cevap sahibi+1 yılTamam kanks
+1 yılSarılırım moruk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam etmesini söylerim eziklenmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılOnu sadece yatak da yapıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende tokat atarim
04 Yorumla
Soran+1 yılama niyeki sonucta ondan daha güclü oldugunu zaten biliyorsun
- +1 yıl
Cevap olarak. Ogrensin hatasini
Soran+1 yılask olsun
- +1 yıl
niye? oyle sey yok ben vurayimda bana vurulmasin
bir daha vur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılben de ona vururum
00 Yorumla
+1 yılgeeri atarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım