Yoksa Eşimin Evi Arabası herşeyi hazır olsun mu istersiniz ?
Kızlar evlenince kirada oturmayı kabul eder misiniz?
Kızlar evlenince kirada oturmayı kabul eder misiniz?
Fani bir dünyada yaşıyoruz , 5 dakika sonra başımıza neler geleceğini bilemiyoruz , önemli olan insanların sorumluluk sahibi olabilmeleri .
Ev , araba , mal , mülk bunlar zaman içerisinde istekler doğrultusunda gerçekleştirilebilecek şeyler , birbirini sevdikten ve her koşulda destek olduktan sonra hiçbir sıkıntı yaşanmaz .
Evimiz barkımız atımız arabamız var ama hala cesaret edemedik evlenmeye:) tırsakmıyız ne :Pp
Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar
Kalbimde sevgin oldukça
Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar
Yanımda sen olmayınca
Kabul ederim
Cevap
13Cevap
Kizlar istiyor diye ceyiz gibi ev araba alip sonra ödenilmesi zor diye satmaktan ise hayirlisiyla herseyi zamanla olmasi sIkkIntisiz bi yasam daha iyi bence
Evide olmasın arabasıda...birlikte calısıp alırız huzurumuz oldukca
evi olsun ya önemli bunlar bu zamanda...
zaten öyle bişey olursa evin içini kız tarafı olursa biz düzmeyi düşünüyoruz..düğün olarak da biz yapmayı düşünüyoruz
sevdiğim adamın kollarında uyuyumda kira mira farketmez.orasını sabaha düşünürüz :P
:)))
maaşı kirayı ödediği taktirde yeterli geliyorsa sorun yok
32 ve hala bekar :) nasıl başardınız :D
zaten 26 27 yasındakı bır adamultra zengın olmadıgı surece nasıl evı arabası olabılırkı borçsuz harçsız?tabıkıde kırada oturulur
Maaşı iyiyse kira bizi sıkıştırmıyorsa olabilir ama tabi ev sahibi olmak farklı.
beraber olduğumuz sürece nerde nasıl olduğu fark etmez
başlangıçta sorun olmaz ama bu hep böyle de gitmez...sorumluluk alsın..alalım ev sahibi olalım...doğrusu bu.
düzenli ve sağlam bir işi olduktan sonra ev önemli değil ileride olur
Herkes annesinin karnından evle arabayla doğmuyo bişey olmaz zmnla olur herşey
niye hazıra konayım ki? ikimizin emeği olmalı her şeyde. ev araba vs.
sen bırtanesın
kabul ederler ama evi ve arabası olup bi de 5000 tl ve üzeri maaşı olan adam 3-0 önde başlar maça.
50000 tl maaşı olana vermicek kız yok gibi bişi.
ya sapasağlam guvenilir bir ınsan olsun o daha gerekli evden arabadan
ev araba alınır da guvenilir sevgi dolu bir insan zor bulunur
ev çok önemlidir olmazsa olmazlardan yani bu devirde birikim yapıp ev almak nerdeyse imkansız oldu allah herkeze güzel bir ev sahibi olmayı nasip eder inşallah diyelim
mantık evliliği düşünenler için önemlidir böyle şeyler. sırılsıklam aşık biri böyle şeylerin yokluğuna takmaz.
İlerleyen süreçte ortak çabalar sonucu olmalı bence..Onunla evi arabası için evlenmem..O benim olsun yeter :)
madem evliliğe kalkmış en azından bir evi ve mesleği olmalı.. gözümüz parada değil diye evsiz barksız birini mi alalım önceden düzeni olmuş olmalı sonrakileri beraber hallederiz
yok ya cok akıllısın sen bakıyorum erkek olda al bakalım ev kolaymı alınıyor tek basına zor mu alınıyor...sevıyorsan kardesım bırlıkte calısıp beraber evınızı alırsınız kusura bakmayın 8 sene zorluk cekersınız olacagı bu bıraz makyaj ve gıysılerınızden kısın yanı nefret edıyorum senın gıbı kızlardan
koca koca kadınlar evsiz adam istemior burda bütün kızlar kira da olsa olur diyor garip bir durum:)
Hahaha güzel tespit +1
bence ev olmadan evlenilmeli yada çok sağlam bir iş olmalı şükürler evimi aldım 5 yıl sürdü ama aldım çok şükür
Evleneceğim kızın evi olmazsa babam beni vermez :))) Kızlara bak ya. Ben de öyle istiyorum o halde:))
kirada oturmayıp da ne yapacağız bu devirde. babamızdan fabrika kalmıyor ki yaniiiiiii
herşeyi olan erkeğin genelde yaşıda geçkin oluyor...
Valla zorlukla buyumedigimden boyle birseye kendimi birakamam. Zor gelir:/
sen kendini doğada kolayca yaşayan canlılara bırak
asgari ücret ortada. bu adam kirada oturursa 3 çocuğa nasıl bakacak.
evi yoksa yapçak bişeyde yoktur demek ki oturacağımda bu gidişle
benm seven kızın gozu mal da para da pulda değildir.
evet oturmayı düşünüyorum ev alacak param yok şimdilik ama ileri de olur
o kirayı bankaya öder krediyle ev sahibi oluruz :D
bunlar önemsiz şeyler güzel kardeşim. ya da önem veren önemsizdir, öyle diyelim.
Evi olmayan erkege erkekmi derim ben be tabiki hatunu kiraya muhtac etmem dayasin döşesin evini
Düzenli bir iş olduktan sonra ilerde de alınır ev.
Bunu sorun yapacak biri değilim.
böyle şeyleri dert etseler evde kalırlar.. :)
mutlu olduktan sonra. kira da olur
Sevip anlaştıktan sonra önemli değil.
maaşı iyi olsun gerisi oluyo zaten
bana sırılsıklam asık olsun yeter.
Bunlara takılan biri değilim.
Ne desem bilemedim.
hazir olmasin herkseyi beraber alalim
ev önemli evimizde oturmak isterimn
Evet, ederim.
Olur.
Etmem.
siparişi kim alacak?