FBI seri katillerin ve psikopatların doğum tarihlerini yayınladı. Analiz ederek en çok suç işleyen ve en tehlikeli burçların sıralamasını yaptı. Kahrolası Federallere göre en sapık, katil, vahşi ve tehlikeli burçlar listesi aşağıda. Kaçıncı sıradasın bakalım?
Tehlikeliden masuma doğru:
Yengeç ♋ Akrep ♏ Yay ♐ Boğa ♉ Koç ♈ Oğlak ♑ Balık ♓ Başak ♍ Terazi ♎ Aslan ♌ Kova ♒ İkizler ♊
FBI en tehlikeli burçlar listesini yayınladı. Burcunuza göre kaçıncı sıradasınız?
3. sıradayım ama burda yazanlar gerçekçi gelmedi tanıdığım çoğu ikizler özelliklede başak burcu erkeklerinde psikopatlık hat safada eski sevgilimde başaktı acı vermekten zevk falan alıyordu bir kaçtane daha öyle gördüm bizim okuldaki bitanesi 5 yıllık arkadaşıyla kavga edince ona vururken gülüyordu eski sevgilimi söyliyim kendi babasına yumruk attı bu insanlar duygusuz önünde ağlasan gülüyorlar zaten ikizlere hiç gelmiyorum bu adamlara küçük bir yanlış bile yapsanız dayak yeme şansınız yüksek hatta yanlış yapmasanız bile o yanlış olduğunu düşünüp zarar verebiliyor tabi bu dediklerimden dolayı hepsi öyle diye birşey yok yani hepsinden nefret etmeye gerek yok bu arada babam akrep onlardanda uzak durmak lazım bu özelliklerin çoğunu taşıyolarlar arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla ama güvenlerini kazanırsanız zararsızlar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu sıralama ABD nin son 30 yılda hapis cezası alan mahkumların doğum tarihlerine bakılarak yapılmış
Katil ve tecavüzcülerin çoğu Yengeç miş Ona göre sıralama yapmışlar
Yengeç burcuyum ve gittikçe daha tehlikeli hal alıyorum , en son kaldırımda karıncalara basılıyor diye ağlarken... aklıma komik şeyler gelince de kahkaha atmaya başladım , delirdim galibaa
Ben de aklıma her komik bir şey gelince kendi kendime gülüyorum. İnsanlar bana "Napıyo lan bu değişik?" gözüyle bakıyolar. Tabi umrumda değiller :D Akrep burcuyum ben.
Yengecim, neden tehlikeli olduğunu yazıyorum çok önlemci ve amacından şaşmaz (size zarar mı vermek istedi mi mutlaka yapar) kurnaz zeki ve en önemlisi sabırlı birini öldürmek istediğini düşünün yıllarca bekler her türlü olumsuzluğu hesaplar ve asla durmaz mutlaka gerçekleştirir ama endişelenmeyin kolay kolay size kafayı takmaz.
Oğlak burcu listenin tam ortasında yer alıyor. Bu burç sayısal olarak ortalama civarda katil ve psikopat barındırsa da, içinde bulunan katiller gelmiş geçmiş diğer katiller arasında en çok sayıda cinayeti işleyenlerden oluşuyor.
Oğlak burcu listenin tam ortasında yer alıyor. Bu burç sayısal olarak ortalama civarda katil ve psikopat barındırsa da, içinde bulunan katiller gelmiş geçmiş diğer katiller arasında en çok sayıda cinayeti işleyenlerden oluşuyor.
oooo en tehlikesiz benim en eğlenceli benim enmuhabbeti saran benim en yargılamadan ben dinlerim ama en yalnız benim :D nasıl oluyo bu iş federaller :D
en sinirli burç kasap olarak kabul edilen ikizlerdir ve en sakin burçta yengeçtir ama geçmişte olsun şu an olsun seri katiller caniler psikopatlar hep yengeç burcundan çıkmıştır 😂biz gizli psikolatız 😂
Yengeç tanıdığım var ve tehlike olabilecek davranışları yok yani görmedim ben kendimden beklerim de ondan beklemem bu arada ben 6. sıradayım tehlike olarak
Seti katil ve psikopatlar ūzerinden yapılan bir araştıfma yanı çoğunun ksgsn tahtası eksik. Hani en çok şizofren ikizlerden çıkıyordu listede sonds gözūkūyor 😂😂😂😂
Burçlara inanmıyorum ama öldürmeye niyetim olsa elimden kurtulacak birini bilmiyorum. Er ya da geç istenilen sürede işi bitirebilirim. Bu sadece sabır zaman dikkat işi.
Vaaayy yengeclerin kotu olduklarini hep soylerdim 😎 artik ispatida var ☺
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkizler burcuyum herkes çok masum ve zararsız görüktüğümü söylüyor bu yüzden insanlar benimle çok rahat hiç çekinmeden iletişime geçebiliyorlar fakat ben bu durumu sevmiyorum. Keşke böyle olmasaydım..
Bnde bir ydngecim ve ofkem siddetli olur fakat kolay sakinlesirim tavrlarmda az piskoptlk var ama derinlerde degil tam en ustte derinlerde sakjnlk var..
Dünya üzerinde en az bulunan burç olmasına rağmen içinden bu denli fazla miktarda suçlu çıkarması yay burcunu gerçekten çok tehlikeli kılıyor. Açık ara suç aleminin kralı olan yay burcunun listede ilk sırada olmamasının tek sebebi cinayetlerin çoğunu kendisinin değil emrindeki diğer kişilere işletmiş olması. Karizmatik tavırları ve zekası ile etraflarındaki herkesin saygısını kazanıp liderliğini ilan eden yay burçları mafya babalığı, uyuşturucu baronluğu, hatta devlet başkanlığı gibi akıl almaz konumlar elde edebiliyorlar. Peşinden filmler, diziler çekilmiş ve mutlaka adını duyduğunuz suçluların çoğu yay burcuydu. (Pablo Escobar, Ted Budy, Lucky Luciano, Charles Bronson ve hatta Stalin)
FBI böyle bir şey açıklamadı ama siz açıklamış gibi başlık atıp insanları yanlış yönlendiriyorsunuz (haber kaynağında iddia ediliyor yazılmış) ve buçlar insan karakteri belirlemez, bilimsel bir kanıtı yok ne yazık ki, lütfen çıkarlarınız için yanlış eylemler de bulunmayın.😓
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karakter belirlemiş demedim Hapisteki suçluların doğum tarihine bakarak istatistik çıkarmışlar
Karakter belirlediniz de demedim, istatistikler bu şekilde çıkabilir bizim Türkiye de yapsalar veya başka yerde farklı çıkar çünkü değişkenlik gösterir, o yüzden burçlar insan karakterine etki yapmaz diye belirtmek istedim.
En İyi Cevaplar