Hatta küçük şeyler de, mesela herkese karşı çıkmak, doğrunun tarafında olmak, eğitim, kariyer, iyi arkadaşlık ve s. hepsi ayrı ayrılıkta büyük başarı. Sizin şimdiye kadarkı en büyük başarınız nedir?
Şimdiye kadar elde ettiğiniz en büyük başarınız nedir?
Narsisist. birini alt etmek en buyuk basari benim icin. Cunku narsisist olan birini alt etmek imkansiz kadar zordur. Simdi intikam planlari yapmakla mesguldur hazimsizlik yasiyordur.
Hayatta elde ettiğin başarıların seni bir yere getirememişse ve istediğin yerde olmadığını düşünüyorsan hiç bir başarın yok demektir, elbette ufak tefek başarılar olmuştur ama bunlar yeterli değildir.
Nasıl yani bir yere getirmemişse? Zaten ömrümüzün sonuna kadar düzen yapmaya çalışyoruz. Eğitim, karyer, dostluk ve s ve s. hatta çok küçük şeyler de büyük başarı sayılır bence
Ama kendini hayal ettiğin yani istediğin yerde görmüyorsan geriye dönüp baktığında koca bir sıfır görüyorsun, elbette başarılarım oldu ama istediğim gibi değil.
23 yaşındayken ev aldım çalıştım kazandım ödedim büyük br kısmını halada kredisini ödüyorum şükür ki az kaldı. Bide üniyi bitirmek benim için ciddi basarıdır çünkü liseyi zor bitirmiştim:D. Sonradan bir okuyasım geldi.:D
tamam da ben 0 dan ibaretim sen benden her konuda daha güçlü bilgili cesur ileridesindir ben hayatı hiç yaşamadım görmedim sen boşa yaşamadınki hayatı benim gibi
Ama değişe bilirsin. Bu hayat bize emanet bir daha dünyaya gelmiycez. Yaşamak bizim borcumuz. Herkesin hayatı öyle hoş olmuyo. Ama iyisiyle de kötüsüyle da yaşamalıyız
evet haklısın ama ben en baştan yaşamayı beceremedim hayata uyum sağlayamadım ben çok güçsüzmüşümki hayata tutunamadım hayatımı kazanamadım bu yaşıma kadar böyle geldim bu yaştan sonra herşey daha da zorlaştı
Hayata 28 sene geç kaldım 28-0 yenildim bilmiyorum ne yapcamı hayattan tamamen koptum önceden istesemde evden çıkamıyordum artık hiç çıkmak istemiyorum
Yok ya zaten insan 20li yaşlarından sonra kendini düşünmeye başlıyo. Geç kalmamışsın emin ol. Hayatta ne yaşadığını bilmiyorum ama hiç bir şe hayatında değerli olamaz. Böyle umutsuzca ölümğ beklemek sana yakışmaz. Güçlü ol. Hayel kur, bir şey arzula sonrasında yapmaya çalış. Arzusuz, hayelsiz insan bir boştur
Sorun ne biliyor musun ben hayal kursamda isteklerim arzularım olsada yapamıyorum başaramıyorum ya hep okumak istedim olmadı çalışmak istedim yapamadım gezmek istedim onuda yapamadım olmuyo işte sorun bu istesemde yapamadım yapamıyorum
herkesin hayata geçmeyen arzuları oluyo. mesela ben de yurtdışında okumak istedim hep, ama olmadı. mutlaka iyi bir işde çalışcaksın diye bir şey yok. restoranda çalış ama bir şeyler yap. evde yaşayarak "ben beceriksizim" söyleyerek ölümü beklemek hiç doğru değil
Bu yaşıma kadar istesemde yapamadım diyorum ben amele olmaya razıydım ama ben dışarı çıkamıyorum pasif korkak özgüvensiz utangaç çekingen içime kapanık biriyim bu yüzden hayata atılamadım
Özgüven öyle video izleyenerek kazanılmaz çocukluktan itibaren kişilik gelişirken oluşurken kazanılır ben bu yaştan sonra değişmem bunun farkındayım kişiliğim bozuk eksik oluştu bu da hayatıma mâl oldu
Ama değiştirmek de senin elinde. Nick Vujicic'i tanıyo musunuz? Her şeye rağmen nasıl da hayat dolu. İnsanları böyle görünce mutsuź oluyorum. İsterseniz yaparsanız. Allaha güvenin
Allaha güveniyorum zaten ama istemesem de yapamadım yapamıyorum artık istemiyorum da zaten hayattan beklentim yok hayatımı kazanabilecek gücüm yok evde çürümeye mahkumum bunu kabullenmek üzereyim
Bu yaşıma kadar zorundaydım ama olmadı ve artık olmasını da istemiyorum çünkü hayattan bezdim beklentim yok bunalımın dibindeyim psikolojim çöktü hevesim yok hiçbir şeye
Yıllarca emek verdiğim evliliği ailevi faktörlerden , bitirme kararı alıp. Kendi ayaklarım üzerinde kimseye boyun bükmeden. Yaşam mücadelesi vermek. Sonrasında çakallaşmış insanlara karşı verdiğim savaşı da sayarsak. Oldukça zor bir hayat mücadelesi veriyorum. Vs
Çok zor olduğunu biliyorum Allah yardımcınız olsun. Azerbaycanlı bir gazeteci de vardı Aynur Qurbanqızı. Uzun zorluklardan sonra boşandı çocuğuna kendisi baktı, bir site kurdu ve şimdi çok zengin ve çok mutlu, yeniden evlendi. Aynı şeyleri sizin için de dilerim
En İyi Cevaplar