Hoşlandığım kızın karşısına gidecek kadar cesaretim oldu her zaman, mesela beklediğim zaman onu kalp fena atmaya başlıyor ve uzun sürerse hızlı atmaktan yorulup ağrı yapıyor, sigara yakıyorum 1 tane belki ilgi odağım değiştiği için hormonlar az çalışır diye hiçbir işe yaramıyor.Bunun çözümünü buldum, beklemiyceksin biranda geliştiği zaman herşey kalp zamana yetişemiyor o başlayana kadar sen bitirmiş oluyorsun dolayısıyla.
Çevremde utangaçlığım filan yoktur fazlasıyla esprili bile bulunurum ama işte heyecanlandığın zaman adrenalin salgılandığında karışıyor herşey beyin çalışmıyor, dolayısıyla salak durumuna düşüyosun.
Ama sorunum şu kızın karşısında herşeyi önceden düşündüysem, düşündüklerimi konuşabiliyorum ama düşünmediğim yerden gelince heyecandan afallayabiliyorum :D Çözüm yolu önerebilecek varmı bu heyecan meselesine ?
Çevremde utangaçlığım filan yoktur fazlasıyla esprili bile bulunurum ama işte heyecanlandığın zaman adrenalin salgılandığında karışıyor herşey beyin çalışmıyor, dolayısıyla salak durumuna düşüyosun.
Ama sorunum şu kızın karşısında herşeyi önceden düşündüysem, düşündüklerimi konuşabiliyorum ama düşünmediğim yerden gelince heyecandan afallayabiliyorum :D Çözüm yolu önerebilecek varmı bu heyecan meselesine ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer