Neden ben böyleyim neden hep ezildim?

Her zaman halime şükrettim ama neden şürekli artarak herşey alehime gelişiyor. en baştan başlayayyım.Utangactım ılkokuldan beri hep alay konusu oldum yuzum kızarırdı dalga gecerlerdı aslında kafam calısırdı ama yuzume bakmasınlar dıye sorulara bıle cevap vermezdim. yinede alay ederlerdi birde yüzük vok çirkin boyum kısamı degılmı bılmemde 1.74 köseyim sakallarım dagınık dagınık tek tek cıkmıs ılkokuldan berı butun arkadaslarımın sevgılısı oldu ama benım bu yasıma kadar otobuste bıle yanıma oturan olmadı. ben oldugum zaman gıderlerdı bılmıyorum neden ama hıc bır kız ısı olmadıkca bır kere bıle konusmadı ben utangac olmama ragmen bıraz konusmaya calıstım ama hepsı husran oldu bunları yasadıkca asosyallestım derslerım cok ıyıydı ama dalga gecıyorlar dıye okuldan kacmaya basladım boyle boyle hıc bısey ogrenemeden bıttı ılkokul zaten hıc bı bılgım yok lısedede meslege gıttık ordada aynı seylerı yasadım hepp ıyı davrandım ama ne tek bır arkadasım oldu nede konusabılecegım bırı hocalar bıle sesım cıkmadıgı ıcın sınıfta benı ezerlerdi. şimdi degiştim tip olarak aynı ama kendımı degıstırmeye calıstım unıversıteyı kazandım meslekte olmama ragmen ıyı bır bolumdu ama oda olmadı hastalandım. kimsem olmadıgı için mutsuzluktan oldu sanırım buşu anagrıdan dusunemıyorum bıle belkıde sacmalıyorum o kadar sey yasadım ama ılk defa bugun agladım ne zaman ıyı bısey olsa ardına hep kotu bısey geldı basıma neden bunlar hep acı cekmek ıcın mı geldım sadece hayatım boyunca hıc gulmedım ben tebessum ettım belkı ama hıc gercekten gulemedım. tek bır fotom var oda öss sınavı ıcındı 19 yas fotosu baska 1 tane fotom yok arkadasım aılem dostum yok bundan sonrası ıyı gececek dıye kandırdım hep kendımı ama hep kotuye dıyo neden bu acı
Neden ben böyleyim neden hep ezildim?