Buraya imzasını atanlar dışarıda boya kutusunun peşinde koşarlar doğal kızlara bakmıyorlar bile kim bakımlı ve alımlıysa erkekler o kıza bakmıyor gözleriyle yiyorlar onlar kendini kandıra dursun ben de sade ama bakımlı kadını çekici buluyorum %100 doğallık bana itici geliyor ve o kıza dönüp bir daha bakasım gelmiyor erkekler gibi.
Eğer doğal hali güzelse kadının makyaj yapması onun doğallığını bozuyor ama gelgörki zaten kadınların çoğu makyajsız doğal halde güzel değil. Özgüven için makyaja ihtiyaç duyuyorlar. Özellikle yaş ilerledikçe, makyaj kusurları örtüyor. Gençken makyaj yapanlar çok yapma duruyor.
Güzel kiz her zaman guzeldir makyajli da guzeldir sabah kalkinca da guzeldir hatta kötü giyinse bile guzeldir. Erkeklerde oyle bunun bir cizgisi var bence gerek fiziksel gerek zihinsel olarak ortalama uzeri olan her insan guzeldir hatta asiri çekicidir
Bu doğal mı şimdi kıro gibi? Artık o kaşlar eski halini almaz ömür boyu bakım gerekir. En iyisi baştan hiç çekmemekti. Bakımlı kadınları seviyorum. Makajsızda çok güzeller gördüm.
ben erkeklerin makyajsız kadın sevdiğine inanmıyorum. sokaktan kırmızı elbiseli, full makyajla mükemmelleştirilmiş bir cildi olan, kırmızı bir ruj sürmüş ve güzel topuklu ayakkabılar giymiş bir kadın geçse ardından ağzının salyasını silemez, pantolonunun çıkıntısını da gizleyemez.
Sonuçta sabah beraber uyandığında doğal halini görüyorsun. Kötü sürprizler yaşamaktansa doğal hale alışıp onu çekici bulmak biz erkeklere daha mantıklı geliyor.
O kimyasallar kadının yuzunu cok bozuyo ozellikle 35 inden sonra cok makyaj yapan bir kadının makyajsiz yuzune bakilmiyo. Kendinize yazık etmeyin kizlar dogal cok daha guzelsiniz.
O yüzden mi makyajlı, topuklu, iddalı giyinenlere dönüp iki defa bakıyorlar? Bana göre makyajsız ve doğal kadınları sadece masum bulurlar, çekici değil.
erkekler hep doğal sever hep doğallıktan yanadır ama aslında hiç öyle olmaz, nerde tırnakları bilmem neli saçı boyalı dudağı boyalı tiplere taşş deyip aşık olurlar
Hayatimin hicbi doneminde makyaj yapmadim diyebilirim dugun balo vs. Ekstra ozel gunler disinda. Fakat ayni ortamda bulundugum erkekler kiz dedigin makyaj yapacak kafasinda aksini dusunuyorlar
Doğal tabikide güzel ama öncelikle bakımlı olmak lazım doğal olsak erkekten farkimiz yok o kas o biyik bizde de var yani ne yapalim dogallik diye almayalim mi?
Sigara içen bir kadın özgürdür.19. yy da bu imaj yaratıldığında tüketen toplum oluşturuldu. Aslında ihtiyacınız ya da ihtiyacımız olmadığı halde doyumsuz tüketiciler olduk hep birlikte.
Ya tabikide doğal daha güzel hatta şunuda ekliyorum bir kadının gülümsemesi makyajdan daha çok dikkat çeker kahkahası demiyorum lütfen dikkat kahkaha atarak dikkat çekenler pek sevilmiyor söyleyeyim.
Evlendiğimizde, her sabah doğal hâlini göreceğim, öyle uyanacağız... Yani makyaja gerek yok. Mesele, o sivilceli, benli, kırışıkları olan yüzü sevmekte.
evet aynen öyle. ama kizlar bunu anlamiyor. hatta isi o kadar abarttilar ki, yüzlerine makyajla maske yaptiklari gibi, karakterlerine de maske takmaya basladilar, kendileri gibi davranmamaya basladilar.
@Hacer2552 bu soru da, konu erkekler mi kizlar mi? Konu: Erkeklerin nasil kizlardan hoslandigi. Eger konu, Kizlarin nasil erkeklerden hoslandigi konusu olsaydi, o zaman farkli bir cevap verirdim.
Doğal deyip bıyığını almayan kadını istemezsiniz. Doğallıksa tercihiniz bıyıklı olmak bizim gayet doğal halimiz bence. Yüzüne orta halli makyaj yapar kadın buna doğal dersiniz. bir de kadınları anlamak zordur pehhh 😒.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklere göre doğal kadınlar diğer kadınlara oranla %80 daha çekici gelmektedir katılıyor musunuz bu bilgiye?
En İyi Cevaplar