geçer samimi özürse geçer. özür dilemek erdemdir. günümüzün insanında olmayan bir şeydir egosu yüksek olan insanlar özür dilemezler yavşaklardır çünkü. mütevazı insanlar özür diler dilemeyenler ise kendini yüksekte görür ve mütevazıyım ayakları yaparlar. çok uç şeyler harici özür kabul edilebilecek şeydir.
gözlerine baktıgımda ellerini tuttugumda kalplerimiz bir atıyorsa sanırım fazla duygusalım evet :) inannırım kızlar fazla zekiler erkekler. e nazaran biz erkekler düz saf gariban mekanizma farkı sanırım :)
Sevgi yoğunluğuna bağlı. Eski sevgilim gelse özür dilese, affetmem. şu an ki sevgilim özür dilese, çok kolay affederim. Ya da büyük kardeşim özür dilese affederken düşünürüm ama küçük kardeşimi hemen affederim 😂 Dediğim gibi, sevgi yoğunluğuna bağlı.
onun bana olan yanlısına gore degısır bu durum ama özür dileyince hersey gecmez yıne bı guven kırıklıgı olusur ama zamanlada unutulur hanı özür dileyince hersey gecmez bıraz da onun pişmanlıgına baglı bısey bence
Tespit gibi tespit olmuş... Bilerek yapılmış birşey için özür dilenmez. İstemeden yapılan şey için dilenir. O yüzden hep boş gelmiştir bu "özür dilerim" kalıbı. 2. nci ve 3. ncü seçenekleri duymak, hissetmek daha samimi ve affedilir benim için.
Evet. Özür dilemek pişmanlıktır. Bizi yaratan bile biz pişman iken affediyorsa, ne haddimize affetmemek? Bir daha olmasın der konuyu kaparım. O konuyu da siler unuturum.
cok buyuk hataysa kıramıyacagım kımseyse oylesıne ozrunu kabul ederım ama eskısı gıbı asla olmam bır daha ona karsı yoksa affederım ben kın beslemem kımseye genelde
Kimin dilemiş olduguna göre değişir. Affederim. Ama eskisi gibi olur mu hiç bilmem. Her insan hata yapar ve bende olabilirim bu. Affedin ve dileyin bir şey kaybetmezsiniz.
Her hata bazen özürü kabul etmeyebilir. Her hata da özür dilemek olmaz. Bilerek hata yapmak ve özür dilemek de olmaz.. Ama salıncaklar ve sallanmak güzeldir ;)
Kuru bir özür aynen ise yaramaz. Tekrar etmemek bundan ders çıkarmak ve kıymet bilmek lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Affediyorum ama tamamen değil eskisine göre daha mesafeli oluyorum aynı hatayı tekrarlamasın diye. Aşık olduğum biriyse bana bakıp gulumsemesiyle ister istemez affediyorum. O an kedi gibi oluyor.
En İyi Cevaplar