Kıskandığını nasıl anlarım? Nasıl kıskandırabilirim? Sadece sahiplenmesini hissetmek istiyorum

uzun ama oku .

sevdiğim kişiyle uzun süre bi ayrılık geçirdik ama tekrar düzeldi tamam beni sevdiğini söylüyo bnde onu seviyorum ama sorun şu ki geçenler durduk yere sanırım beni kıskandırmak için geçen hastanede çok güzel bi hemşire vardı mavi gözlü flan dedi ben eskiden olsa e hadi ya bana bak konşma kmseyle derdim . ama o gnlerde hep o benden ayrılıyordu şimdide böle davrnırsam yani anlıcğınız eskisi ben olmak istemiyorum tamam çok kıskanıyrm ama belli etmedim hmm güzel güzel dedim geçtim. oda tabi güzel mii diye duraksadı hafif güldü.ama yinede beni kskandırmaya çalşıyor bende bunu anlıyorum . bu durumda erkekler kıskanan kadınlrımı sever birde uzağız birbirimize. yakından başldı taşındık flan. hernyse tek seviyorm demekle olmuyo beni kıskansın istiyorum bunu hissetmek istiyorum tamam ben seviyorum o yzden kıskanıyorum ama onun bana dvrandığı gibi ya üni de bi erkek var çktatlı bana bakıp duruyo desem . güler belki hatta bişey demz ama sonra bi bakmışsın ayrılmş olur benden. ama ben onun bana hayr kmseyle konuşmucaksın kim bu çocuk falan demesini isterim yani en azından kıskandığı belli etmesini isterim işte bunu nasıl başarıcam.
Kıskandığını nasıl anlarım? Nasıl kıskandırabilirim? Sadece sahiplenmesini hissetmek istiyorum