Sevgilim, Diyorsun ki neden ben? Dinle gözümün nuru, kalbimin aynası. Kadın her haliyle doğal olmalı, maskesiz olmalı. Kendini olduğundan farklı göstermemeli. Kendi egosunu taşımalı ama bunu sevdiğini ezmek için kullanmamalı. Egosunu kadınlığının farkında olduğu gibi taşımalı. Kadın erkeğine eywallahı olmamalı ki erkeği de ona hakettiği değeri verebilmeli. Eğer erkeğinin her şeyine evet derse zaman içinde değeri de kalmaz. Zeki değilim diyorsun ama geçmişte başardığın şeyleri çok kişi cesaret bile edemedi düşünmeye. Sinir bozucusun bazen evet ama zaten bu kadınlığının gereği erkeğinin sınırlarını zorlamak. Güzel değilsin evet ama neye göre kime göre. Güzellik bakanın gözündedir. Bakan senin fiziğine bakıp güzel diyorsa o sana bakmıyordur. Benim için güzelsin sevgilim çünkü ben senin ruhunu görüyorum. İçinin güzelliğinin dışa yansımasını görüyorum. İspatlanmış bir başarın mı yok? Şu an yaptığın işi kaç kişi egosunu, gururunu bir kenara bırakıp yapabilir? Neden mi seviyorum seni : SADECE SEN OLDUĞUN İÇİN. Maskelerin ardına saklanmadan SEN OLDUĞUN İÇİN.
Senin için başarı nedir? Bence iyi bir insansın. Güzel yaşıyorsun buda çok büyük bir başarı. Çanta taşımaman, alış veriş sevmemen, bir erkeğin kadında ençok sevdiği iyi birşey. Gıcık değilsin, insanları önemsiyorsun, benim için iyi bir arkadaşsın. Sinirimi bozmuyor aksine karikatürlerinle moral veriyorsun. Sen benim için değerlisin. Bu yüzden sensin🙂
Herkes kendisini yerer ovmez mutlu olmazda Sonra birisi gelir onun farkinda olmayan özelliklerinin farkina varir İşte o yüzden onu seçer o yuzden nedenleri tamamlayan odur
Hayata bakış şeklin, espirilisin ki bu bence zeki insanlarda var, rahat bir tarzın var yani seninle sohbet eden birisi kolay iletişim kurar, sevmediğini sevmezsin ama dedim ya rahatsın yani yapmacıkta olsa sevemezsin birini, ve az veya çok sevmediğini belli edersin.
En İyi Cevaplar