Napıcam ben yardım?

Arkadaşlar en başından söylüyorum dalga geçicekler falan yorum atmazsa sevinirim. Şimdi ben çok kolay arkadaş eden biri değilim. Okulumda 2-3 yakın arkadaşım var. Ve 1.5 senedir cıktıgım sevgilim onlarla görüşmemi istemiyor hiçbi şekilde. Sebebi ise sevgilimle tanıstığımız zaman hakkında çok fazla kötü laf gelmişti bana. Arkadaşlarımda bu yüzden onunla gorusmemi istemediler biz cıkmaya basladık beni her üzdüğü zaman ondan ayrılmamı istediler. Sevgilimde bunlar yüzünden onlarla görüşmemi istemiyor. Bugun ben okuldayken telefonla aradı beni sınıfta kimler var dedi sınıf listesini çekip at dedi musait olmadıgımı eve gidince ona yazacagımı soyledim kapattım. Ama ard arda arayıp o arkadaşlarınla konusuyon onlar yanında dimi diye sövdü bana belalar okudu. Sonra senden nefret ediyorum dedi. Ama ben sınıfta tek basıma oturuyordum boşu boşuna kalbimi kırdı benim. Daha okulun ilk gününde böyle yapması çok canımı sıktı. Üstüne üstlük bana ölümden bahsetmeye basladı anlam veremedim. Ben basındada dediğim gibi kolay arkadas edinebilen kendine denk birini bulabilen biri değilim. Her insan okulda yalnız kalmak istemez bende oyle istemiyorum zaten. İstediğim gibi arkadaslarımla takılmak istiyorum sevgilimle aram düzgün olsun istiyorum ailevi sorunlarım olmasın istiyorum ve gercekten bunun için çok çabaladım ben ama olmuyor. Bu duruma çok kafamı takıyorum. Bu anlattıklarıma ergenlikte diyebilirsiniz, ergen tavırları diye ama gerçekten öyle bir durum değil. Ya sevgilim bana güvenmiyor onu çok seviyorum ve ilişkimiz sallantılı, ailemle sorunlarım var, anlattıklarım yüzünden okulda yalnızım, çekingenim napıcam ben bilmiyorum. Bide benim insta wp kullanmamıda istemiyor. Benim okuldaki tanıdıklarımla ulaşabilmemi kısıtlayamaz diye düşünüyorum. Bu anlattıgım sorunları nasıl çözebilirim ben?
Napıcam ben yardım?