Merhaba arkadaşlar. Ben zorluklar içinde büyümüş bir erkeğim. Annem babam ayrı büyüdüm. Babam kötü biriydi hiç baba sevgisi almadım. Küçükken hep şiddete maruz kaldım babam tarafından hala da yanına gittiğim zaman öyle. En son bunaldım intihar etmiştim neyse ki kurtarıldım. İçimde erkeklere olan hep bir ilgi vardı. Bunu eskiden farkedemedim. Son zamanlarda farkettim. Her neyse ben kadınlara sıcak bakmıyorum. İlgim en çok erkeklere karşı. Neden derseniz bir kadınla birliktelik yaşasam genelde ülkemizdeki kadınlar trip atan naz atan karaktere sahipler. Tabii ben bunu herkese söylemiyorum mutlaka iyileri de var. Ama ben bunca yıl bir tane bile kız erkek yakın arkadaşım olmadığı için kendime göre kadın bulamayacağımı düşünüyorum. Hem kalbime göre kadın çıksa bile genelde güçlü karakter erkek olmak zorunda. Ben buna sahip değilim hassas kişiliğim var. En azından kendi cinsimdeki erkek beni daha iyi anlar diye düşünüyorum. İslam dininde çok büyük günah bunu da biliyorum ama vazgeçemiyorum maalesef elimde değil. Sizce ne yapmalıyım. Amacım cinsel olarak değil asla. Sadece hayat arkadaşı istiyorum. Sitede gay olanlar varsa görüş belirtebilir mi onlara bazı sorular sormak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi bu sitede gay yok yahu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar