1- Anne olmak. 2- Âşık olmak. 3- Bütün bir günü sadece bakıma ayırmak. 4- Alışveriş yapmak. 5- Çok beğendiği elbiseyi, indirimden çok ucuza almak. 6- Doyasıya tatlı ve çikolata yemek. 7- Pazartesi işe gelmeden önce manikür ve pedikür yaptırmak. 8- Aylık kuaför macerasını tamamlamış, yepyeni bir renge ve kesime kavuşturmuş olmak. Tüm bunları yaptıktan sonra herkesin "Çok yakışmış," demesi. 9- Cilt bakımı yaptırıp, siyah noktalardan kurtulmak. 10- Masaj yaptırmak, üzerine de bir güzel uyku çekmek. 11- Düzenli olarak yüz ve vücut kremi kullanmak. 12- Selülit kremlerinin işe yaradığını hissetmek. 13- Aldığı duş jelinin, şampuanın, kremin kokusunun güzel çıkması. 14- Banyodan sonra vücuda losyon sürüp mis gibi kokacak zaman bulmak. 15- Aldığı parfümün kalıcı olduğunu anlamak. 16- Uzun bir aradan sonra ağda yaptırmış olmak. 17- Sabah gözleri şiş uyanmamak. 18- Pedikürden yeni çıkmış ayaklarla büyük bir mağazaya gidip, bütün sandaletleri denemek. 19- Güzel bir kese, ardından uzun bir losyon uygulama seansından çıktıktan sonra pırıl pırıl vücuda tiril tiril askılı bir elbise geçirip, geceye açılmak. 20- Banyodan çıktıktan sonra yumuşacık ama gerçekten yumuşacık bir bornoza sarınıp bir fincan çay içmek. 21- Spora başlamak ve en önemlisi devam edip incelmek. 22- O fazla kiloları verdikten sonra ipli bikini almaya çıkmak. 23- Eski, dar pantolonların içine girebilmek. 24- Gece kız kıza çıkıp, içki içmek. 25- Tartıya çıktığı zaman, istediği kiloda olduğunu görmek. 26- Erkekler tarafından anlaşılabilmek. 27- Güvenli bir ilişki kurmak. 28- Dizi izlemek. 29- Sürpriz hediye almak; sevgili ya da eşlerden özel günler dışında da sürpriz hediyeler, hiç değilse bir buket çiçek almak. 30- Sevgilinin ya da eşin yemek yapması.
Kendisine değer verildiğini gördüğünde, sevildiğinde, saygı duyulduğunda, sevdiği kişi tarafından beğenildiğini duyduğunda, alışveriş sırasında, çikolata yerken, kuaförden memnun çıktığında gibi gider listenin sonu yok..
bence ilk olarak gerçekten sevgiyi hak eden ve sevmesini bilen kişiyi tanıdıgı zamandır. Sonrasında o kişi ile aşk meyvelerini gördügü zamandır çünkü kadınler erkekler gibi degiller bu konuda en ufak şeyler'de bile mutlu oluyorlar ama şöyle bir durum var onların mutlulukları gerçekten görülmeye yaşamaya ve yaşatmaya deger çünkü onlar aldıkları mutlulugun kıymetini sonuna kadar degil ölene kadar biliyorlar. Mutluluk kavramı onlara göre sabit ve olması gerektigi gibi
Bu soruyu bence kadın ve erkek olarak ayirmamaliyiz bu soru insanlar ne ile mutlu olur diye degistirilmeli bence çünkü burada kız veya erkeklerin verdiği çoğu cevapta karşı cinsten bir şeyler beklenir mesela bir kadın anne olursa bir erkek baba , bir kadın evlenirse bir erkekte evli sifatina sahip olur veya bir kadın veya kuaföre gidiyorsa veya kendine bakiyorsa beğenilme hissi ister bu beğenilme ya kendi ya da çevredekilerin begenisidir mutluluklar ortaktir ve paylasildikca guzellesir Aynı şekilde erkeklerde anneleri dışında bir kadın tarafından sevilirlerse mutlu olurlar ve bu kadının ona Işıldayan gözlerle bakması onları mutlu eder Sonuç olarak sizce insan ne ile mutlu olur
Doğru erkeği bulunca, duygusal bir filmde elindeki çikolatalı dondurmaya yumulunca, saygı görünce, beğendiği bir eşyanın üstünde %50 indirim görünce, saçlarını değiştirmeye cesaret edip beğenildiğini görünce, çocuğunun ayakları üstünde durabildigini görünce...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ilk ask, kendi ayaklari üstünde durdugunda, hayatinin askini buldugunda, evlendiginde, ilk seferi, anne oldugunda, cocugun ilk anne diyisi, cocugun ilk adimi, cocugun ilk okul günü, cocuk büyüdügünde, torun sahibi oldugunda, yaslilikta geri baktiginda mutlu anlarini hatirladiginda ve güzel bir yasamim oldu diye bildiginde
Bunu sınırı yoktur ki. Andır... Yasanılan an. Anne olmak, anneanne veya babaanne olmak, çocuklarını mutlu görmek, belki de sadece bir fincan kahve ve bir dal sigara ile sessizce o an uzaklara dalmak... Enlerin sonu yok
Bence siz kadınlar sadece çikolata yerken mutlu oluyorsunuz. Bende tuvalete gittiğim zaman çok mutlu oluyorum hatta o redde de mutlu ediyor ki beni, bu gezegeni yaşanabilir kılan şey bu yani benim için şuanda.:/
Hiçbiri değil. Küçükken bazen abim eve elinde çikolatalı gofretle gelirdi. Ne sevinirdim. O düşünceye sevinirdim aslında, hala getirir hala aynı mutlu ben.
Senin sıralamana harfiyen katılıyorum daa bu kadın sadece bir erkek için yaşamadı ailesinin huzurlu olduğunu gördüğünde. Eğitimde ya da işinde bir numara olduğunda ve tabi Gratis ya da Watsonsda %70 indirim olduğunda 😉
Anne olmak çok özel birşey diğerleri ile kıyaslanamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sanırım en mutlu olduğum an onun mezun olduğu ve mutlu gününde yanında olduğum bana sarıldığı gündü o gün o kadar mutluydum ki ilk defa mutluluktan ağlamıştım keşke hep o günde kalsaydım..
Bilmiyorsunuz fakat kelam etmek kolay geliyor bütün yorumlar aynı, sizlerin hiç farklı bir şeyi yok mu tek derdiniz üremek mi? zaten hormonlarınız güzel bir şey olduğunu söylüyor yani onu saymayın size gerçekten mutluluk veren şey bu mudur yani bu kadar mı? bence sadece hormonlarınızın en kabarık olduğu anlar olduğu için siz kadınlar böyle düşünüyorsunuz. Sizlerin klasik mutluluk kaynağı çikolata, hep sizinle ve öyle olacak :/
@TheWorldİsUnjust ben olaya o açıdan bakmadım ama neyse ama sana bir şey diyimmi 18 yaşındaysan en büyük mutluluk üniversiteyi kazanmaktır ya ben anneliği seçeneklerde var diye dedim :D
Makine'yi seviyorum da günlerim boş geçiyor haftaya 24 saat dersim var bom boş günler beni bekliyor tatillerde çok uzun ben sevmiyorum vakit öldürmeyi de bölümümü seviyorum Tesla'yı geçmeme imkan tanıyacak bir eğitim verseler çok daha fazla seveceğim fakat :(
Onu görünce rahatlama hissi verdiren bir adam olunca.
Bu full paketin içinde, saygı var, beğenilmek var, güven var, çikolata var, alışveriş var, huzur var.. Böyle adamlar kaldı mı? Bilinçaltınıza Rep'i üflerim.
En İyi Cevaplar