Nasil? Ben sanirim ucurumdan iterdim. Temiz is. Siz?
Sakin işlemeyin ama ha. Biz iyi insanlarız.
Sakin işlemeyin ama ha. Biz iyi insanlarız.
öyle hemen ölüm olmaz. acı çektirmek lazım.. mesela tırnaklarını veya dişlerini çekerek başlayabilirdim.. sonra diğer yerleri falan :/
bunları ben demiyorum filmde öyle olmuştu 😂
😂😂😂
Uçurumdan itmek nedir
bir itiyosun bir saniyelik bir şey hooop bitti ne anlamı var 😂
İşleyecek olsam seni suç ortağı yapardım ceseti de küçük parçalara ayının etiyle lahmacun yaptırır kemiklerini de asit çukuruna atardım
Benim aklıma cinayeti soktun
Bundan 15 sene önce olsa eyvallah asla yakalanmam derdim. ama bugün ki; teknolojiyle yakalanmamak imkansız bir şey.
Ucurumdan itcende oldurcen kisiyi oraya nasil getirticeksin
Cevap
6Cevap
Deri eldiven takardım sustalı bıçak alırım adamı takip ederdim o kişiyi uyur-ken onu ilk önce bayıltırım sonra onu sandalyeye bağlarım deri eldivenimi takarım sonra sustalı bicagimi çıkartırım karnına bi tane saplarım acı çeksin sonra bıçağı dalaga saplarım en sonda kalbine saplardım sağa sola döndürürdüm bıçağı iç organları parçalanır iz en sonda kalbine saplardım
Düşünemiyorum içimden bir psikopat çıkabilir ahskxmcşc
Sanirim sadece namus meselesinden dove dove oldurmeyi tercih ederdim baska turlu hayir
Bütün uzuvlarını keser denize atarım
Aklımda değişik şeyler var
Poşetle boğmak isterim hemde bim poşetiyle
Yakardım
Jeffery dahmer gibi
Bıçaklarım😃
Deri eldiven takardım sustalı bıçak alırım adamı takip ederdim o kişiyi uyur-ken onu ilk önce bayıltırım sonra onu sandalyeye bağlarım deri eldivenimi takarım sonra sustalı bicagimi çıkartırım karnına bi tane saplarım acı çeksin sonra bıçağı dalaga saplarım en sonda kalbine saplardım sağa sola döndürürdüm bıçağı iç organları parçalanır iz en sonda kalbine saplardım
can sıkıntısı yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar