Dediği olay nasıl yapılabilir ? İzleyin bida matrixi
Zihni özgürleştirmek nedir? Nasıl yapılabilir?
Dediği olay nasıl yapılabilir ? İzleyin bida matrixi
Çok zor bir şey. Gençken yapılması daha kolay olabilir. Doğuştan beri kafana kazınmış tüm düşünceleri tek tek bu kutsal, şu vazgeçilmez, o dokunulmaz demeden ciddi ciddi sorgulaman gerekiyor. Eğer sorgulamalarını başarı ile yapıp gereksiz düşünce, inanç ve ideolojilerden kendini arındırabilirsen doğduğun günkü kadar özgür olabilirsin. Hayat gerçekten bambaşka oluyor o vakit. Nikos Kazancakis'in yazdığığı Zorba isimli kitap özgür bir adamı anlatıyordu. Okumak gerek.
Sana uçmayı, ölülerle konuşmayı taahhüt etmiyorum. Bambaşkadan kastım doğduğun günden beri sana çizilen yolda değil de kendi istediğin ve rotasını kendi çizdiğin bir hayat yolunda yürümektir. Gözüne zorla takılmış bir sürü renkli gözlük ve kafana geçirilmiş poşetler var. Bunları çıkarıp hayatı kendi gözlerinle gördüğünde anlayabilirsin "bambaşka " ne demektir. Bol şans:)
Zihni özgürleştirmek at gözlüklerini çıkarıp her düşünceye, her olaya karşı duyarlı olmak ve beğenmesek bile değerlendirmeden onu yorumlamadan inkar etmemektir. Peşinen inkarcılığa karşıdır yani.
önyargıları yıkmak lazımsonrada bağımsız bir ülkede olmalıyızz...herkes düşüncesini özgürleştirir ozman
Zihin özgürleşmez.
Cevap
3Cevap
açıkçası resimle ilgilenmek zihin sınırlarını aşmaya yardımcı oluyor..tiyatro aynı şekilde..sanatsal hobi edinmek zihni özgürleştiriyor bana göre.
Chi kontrolü yapan amcamızı izlemiştim bir belgesel kanalında.. Seksen yaşında tek ayak kütüklerin üzerinde bir gölde 6-7 saat duruyordu. İnansam mı inanmasam mı noktasına gelmiştim bende bu chi olayına..
Din, dil, ırk yargılamaksızın, herkesin görüşüne sargı duymaktır.
NLP altyapın var ise saatlerce konuşabiliriz.
Zihni özgürleştirmek meditasyona sağlanabilir.
Hayır ama internette rahatça bulabilirsin.
herkesin görüsüne saygı duyarak
yok be :D
release on a free
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar