Kız dan cok hep gelırler bana 😭
(Resimli) Arkadaşlar Almanyadaki erkek kuzenim gay mı? Bana mı yazılıyor? Yardım eder misiniz?
Kız dan cok hep gelırler bana 😭

Dostum homofobik olmanı anlıyorum ben gayim ama seni anlıyorum hetero bir erkeğe asılmak çok saçma ya gaylar bazen çok itici olabilir aslın da gay ne değiller sapmış olan onlar gerçek gay dediğin öyle olmaz severse adam gibi sever kendi gibi olanı felan yani her gay aynı değil kardeşim yani hepimizd homofobik olma ayrıca mesajları okuyamıyorum net değil anlaşılmıyor ama gay olabilir yani mesafe koy derim
benda senı anlarım kardesım ve saygım sonsuz dur.
tesekur ederim :)
adam gıbı adam ıste sen sın bak.
Ne demek rica ederim kardeşim :) senin kalbinin güzelliği kardeşim sende adam gibi adam sin canımsın teşekkür ederim sevindim :)
çok sağol kardo eksik olma. :)
Tamam dır bro eyvallah sende eksik olma :).
Arkadaşlar bana da böyle birisi takip istediği göndermiş. Almanya'dan. Ne yapsam bilemedim. Takip istediğini reddetmeyeceğim de onaylamayacağım da. Neden böyle bir yola başvuruyorlar anlamıyorum yalnız mı kalmak istemiyorlar karşı cinse mi güvenemiyorlar anlayamıyorum anlam veremiyorum.
ciden çaresiz biri olarak kaldık bro
bulaşma benca
Bizim ülkede ters böyle şeyler. Aynen dediğin gibi. Ama bir yandan da anlamaya çalışıyorum onları müslüman değiller ya ateistler belki kendi dinlerinde de böyle günah olmadığı için bunu normal görüyorlardır. Aslında bu durum günah olmasaydı keşke. Bunu savunmuyorum ama erkekleri aldatan biri sürü kız olunca erkeklerin de kızlara güveni kalmıyor ama ilişkileri de olsun istiyorlar. Bu durum belki onların işine yarayabilirdi. Bilemiyorum yine de kafam karışık.
knka durum çok farklı sandıgın gıbı deıl :D istedıgın kadar yasakla
Çok sevindim Senin adına:) Hadi bakalım geçmiş olsun.
ya açıkçası bana biraz seninle alakalı bir şey düşündüğü geldi , çünkü seni öyle bir betimlemiş ki baya hayran hayran ve kim kime hele ki hem cinsine böyle betimleme yapıp fotoğraf at der ki bence sen biraz uzak dur
evet ama ıste akraba ya yakın dan sınır komak ısteme dım ama bır de o kadar ıyı kı anla tamam :( kalpı kırılsın da ıstemen amma bıraz gec cevaplar verım sogur belkı
abla vala versem kuzeni anlamaz beni şey yapar suna bak ya :D
aglasam mı gulsem mı bılmedım ya
Hass... Allah yardım etsin. Kendini kolla kuzeninden, niyeti bozmuss
Cevap
13Cevap
şu ağlayışlı yüzün var ya bana yardım edin diye çok komik
şuanki halinin fotosunu istediğine göre.. gerisini sen düşün 😂
uww :( aglaycam valla ya nıye hep gay bana denk gelır ki? nıknatıs gıbıyım
belki çekicisindir olamaz mi bu arada Allah yardimcin olsun :)
bence sen ona sevgilin varmis gibi "sevgilinden" bahset bidahakine oda sevgilin oldugu icin bence vazgecer ne bilim ciddi düsünüyoz felan dersin iste
ama tamam ama kız dese bıse demem bu erkeek :(
evet dedın yapçam
insallah vazgecer senden kolay gelsin :)
tipini de bosuna bozma bence sadece o begeniyor diye :)
Şuanki fotonu istiyorum ne a mk notunu verdim. GAY
gecıstır dım ve de ertesı gun yazdı aynını
knka valla saka deıl saka ya benzıyor mu su? resım de atıp durur. keske saka olsa.
alman ya kodu zaten gorursun
knka valla mecbur yazıoz daha azaltçam ama
:D sanırım ama emin olamayız
abla bu ne ya ban a niye hep denk gelır boyle :(
Homoseksüel ya da Bisüeksüel olabilir. :D
Adam 100metrede rekor kırmış 😂😂
abi vala bu ne ya hep denk gelır bana boy lesı
Git ülke değiştir 😂 Hatta nasa da gönüllü ol, gezegen değiştir
yo knka ben turkıye deyım zaten geldım ben 3 senedır burda yım
Dönme geri 😂
yok abi :D fena be bu
Bana da travesti denk geldi bir ara arkama bakmadan kaçtım 😂
Bknz : cem yılmaz - s.. meseler bari
Erkek demesen kız sanardım.
knka valla benım kız arkadas lar eskıden 3 sene cıktım kız agır dır ve bana yazılmaz dı bu kadar
Gay bu :d konuşma bence
azaltçam knka
Azaltma bitir
Evet bir ihtimal gay olabilir
Bu ne ya kesinlikle gay 😂😂
knka hep denk gelır bana boyle :( bı de travestı denk geldı daha neler neler denk geldı de bos ver.
Olabilir sormadan bilemezsin ama
Durum kaygı verici.
abi sakal dan mı neden? hep nıknatıs gıbı cekerım gayları
abi kes sem mi napsam acaba
%1500
sıctık vallah
Yazıyor gibi
Okunmuyor
Hala soruyormusun?
Sakat
Allah yardım etsin
amin valla simdi yazısıyoruz yine her sey normal su anlık :D