(Resimli) Arkadaşlar Almanyadaki erkek kuzenim gay mı? Bana mı yazılıyor? Yardım eder misiniz?

Öncelık la ben tamam mı hiç bir cinsiyet den ve ırkdan asla nefret etmem amma bana gerek yurt dısında ıken gerek se sındı turkiye da cok fazla basıma geldı ve kızdan cok bana gay ya da travestı denk gelır.
Bu yuzden lutfen anlayınız, homofobiklik var ve korkarım istemeden. ama kimse den nefret asla etmem.

Kuzenimle almanya da ıken bazen gorusurduk genelde dıger kuzenlerımı gorur ve arkadaslar la gezerdim.
Bu buyuk kuzen bu arada 30 yasında ve bu wp den bana mı iş atıyor? sanırım biraz gaylık var mı?
Sureklı ıster resım atayım ben derım yok abı musaıt deılım dıye gecıstırırım. bu na bıseler olmus arkadas lar nasıl kurtulcam 30 yasın da kı adama ve bıde akraba bısey de yapaman kı.

(Resimli) Arkadaşlar Almanyadaki erkek kuzenim gay mı? Bana mı yazılıyor? Yardım eder misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar t9 la karıstırıp ılk resımde oksadım falan yaz mıs
Güncellemeler
+1 yıl
arkadas lar yardım edın kızlar ozelıkle sız yardım edın yalvarırım benda nerem cekıcı gelır? hemen sakal sa sakalıma agda yapayım kaşımı da alırım hep bana nıknatıs gıbı uzerıme cekerım :(

Kız dan cok hep gelırler bana 😭
Güncellemeler
+1 yıl
dostlar ım su an sıkıntı yokdur ;) benim kuzen yeni erkek buldu galba :D