Arkadaşlar astral seyahate çıkabilen var mı? yardım edin..
Ya tam olarak nasıl yapılacak onu da beceremiyorum ki:(
Ya tam olarak nasıl yapılacak onu da beceremiyorum ki:(
ende denedım onu. herşeyden tüm düşüncelerden sıyrılman gerek. Vucudundan soyutlanman için bedenini ruhuna bağlayan her histeriden. Duygularından, soğuktan ve sıcaktan,rüzgardan, ışıktan. Duyuların tamamen hissiz kalıcak yani. Olmadı sonra uyumak için uzanmışken hiç bişi düşünmüyor ve hissetmiyordum. Aniden bir titreme yaydı vucudumu bedenimden bişiler harakete geçti,korkuyla tekrar duyularımı devreye soktum ve astral seyahatı başlarken yarıda bıraktım.
ov yeaahhh... :)))
Sakın çıkma benim bir arkadaşm çıkmıştı, astral sırasında beden buz kesiyor ve 5 dakikadan fazla kalmak yasak aşıksan hiç gitms sevgilinin yanına çünkü astralde zaman biraz bizimkinden farklı ve daha hızlı geçiyor eğer zamanı geçirirsen ölebilirsin dikkat et çıkarken bu konudaki internette yazılanlara bakma bunları gerçek söylüyorum deneyimli arkadaşlarım var sakın böyle bir çılgınlık yapma !
sağol göz önünde bulundurucam..
Çıkmak tabii ki mümkün. Ancak egzersiz şart. Bende 4 gündür Lucid Rüya için uğraşıyorum ve görücemde . Ama biraz zaman ve alıştırma ile rahatlıkla Lucid Rüyadan Astrale gidebilirsin.
Kendi hayal dünyanı kurmak güzel şey :) Seni anlıyorum. Sabırsız olma sakın . İnternetten araştır . Kafana takılırsa sor burada.
şeytan işleriyle fazla ugrasma kardeşş :)
Şeytan işleri mi ? Kendine Allah tarafından verilmiş düşünce gücünü kullanmayı şeytan işi mi diyorsun? Düşünce gücünün farkına varmak çok daha bilinçli ve mutlu kılar insanı. Allah bize kendi özelliklerinden sınırlı olsada vermiş. Kullanmamak niye peki ? Rüya diyoruz ama ne olduğunu biliyor muyuz? Astral Bedenin gezdiği zaman gördüğü yerler rüya oluyor. Bu işi bilinçli olarak yapacaksın. Sadece düşüncenin oluşturduğu bir boyut
Cevap
36Cevap
Hemen olcak birsey değil. Çok uzun ugraslar sonucu oluyo. O yuzden işi zamana bırakın... Zamanla kısa mesafelere astral seyahat yapabılırsınız. Mesela ılk olarak evın bır bölumu. Sonra bina. Sonra mahalleniz. Bu böyle devam edicek. Ama önce küçük şeylerle başlamanız lazım. Sabır gerektiren birsey. Ve riskleride vardır . Dikkatli olmalısınız.
Sonucunda ruhsal sorunlar yaşama riskin var.En fazla ihtiyacın olan şey kusursuz konsantrasyondur.Bunun arkasından rahat olabileceğin huzurlu bir yer ,rahat elbise ve üzerinde takı bulunmaması, seni rahatsız etmeyecek şekilde ışıklandırma, deşarj olmuş bir ruh hali ve bu iş için gerekli bilgi gerekir.
şöyle bi teknik var aklından geçen her şeyi çıkarıyorsun rahat bir yatakta gözlerini kapatıp uzanıyosun ters yattığını hayal ederek(yani başının ayak kısmında ayaklarınında baş kısmında olduğunu düşünerek) ve güçlü bi şekilde ruhunun yukarıya doğru çekildiğini hayal edeceksin bunların hepsini aynı anda düşünerek yapman gerekiyor.
bilinçli yapabileceğin bir olay değil..çok denedim çok çalıştım 10 sene önce ama olmadı.bir astral seyahati birde düşünce ile nesneleri bükmeyi beceremedim ya gözlerim açık gitcem:(
aynen.nesne bükme kolay da.
nasıl kolay ogtretsene kac yıl beceremedım ben
cisme odaklan ben becerdm
videoya cekip nete atsana bakalim cok merak ettim
benim bir arkadaşta böle şeylere meraklıydı. çocuk kafayı üşüttü. askerede elverişsiz olduğu için gidemedi. bir yerde okumuştum. astral seyahtte ruhlar karışabiliyormuş. dikkatli olunması gerekiyormuş. bence hiç bulaşma. arkadaşımın bilmiyorum bundan dolayımı kafayı yedi ama ben hep buna bağladım.
Afferiiiim sana afferiiiiim.Astral seyahate cıkmayı beceremıyosun bırde ısın piiiri olmadan yardım ıstıyosun net uzerınden afferiiim sana.Umarım ruhsal sorunlar yasamazsın. Ya sen ne ıstedıgının farkında mısın bu ısı denemek ısteyen ve bı merak sonucu ruhsal sorunlar yasayıp kafayı yıyen kac kısı var bılıyo musun? gıt kafanı baska seylerle mesgul et derım.
Sen bu fikirle birkaç gününü geçirip denersen sürekli uykunda kendiliğinden olacaktır. Ama istiyorsan olur öyle yalandan bir heves ise olmaz. İnternette bolca materyal var bu konuda yapılamayacak bir şey değil dediğim gibi kendiliğinden de olur eğer çabalarsan.
zorlama ile olacak iş değil ki metodlarını iyice öğrenmek gerek
Haklısın da,2 senedir uğraşıyorm.
benim konu hakkında pek bir bilgim yok ama çok farklı bir şey olduğunu duydum daha da uzun sürebilir 2 seneden daha uzun senin hazır hale gelmen vazgeçme devam et olur elbet sonunda
aklında en ufak bir korku olursa ruhun geri dönüyormuş tehlikeli aslında görünmeyen varlıklarla aynı boyuta geçiosun düşünsene korkmamak elde değil ölüler periler cinler büssürü bilmediğimiz şeyler falan
oraya giden bir daha hiç dönemediiii :) yola çık geçen ilk astraya bin :) bu işten uzak dur ben çıktım çıktığım günden beri yorgun uyanıyorum uykumu alamıyorum..
arkdaşım bunu kimse tam olarak bilemez cünkü psikolojide çok etkili , sen konu hakkında daha bilgili ol bence , bu iş oyle kolay değil , beynini kontrol etmen gerekiyor.
Biz daha memlekete seyahate çıkamıyoruz sen astral takılıyosun :)) millet aşmış arkadaş
Belki de astralle o memlkete gideriz nerden bellii.
Otur oturduğun yerde bence, astral seyahate çıkıp ne yapacaksın, bizim ülkemizde de bir sürü gezilecek görülecek yer var, insan önce kendi ülkesini gezmeli.
Gerçekten dalga geçmek gibi bi niyetim yok sadece meraktan soruyorum bu olay sahiden var mı yoksa kandırmaca mı internet sitelerindeki korkutucu hikayelerden biri mi
sahiden var canım..
ve allah katında günah değil.
benimde başıma birşey gelmişti ama astral seyahat mi bilmiyorum. Karabasan değildi amaa karabasan olsa üzerinde ağırlık olurmuş falan diyorlar ama bende o olmadı ... Gece uyurken birden gözlerimi açtım etrafa baktım ne konuşabildim ne de bi yerimi hareket ettirebildim sadece düşündüm 1 dk falan öyle hareketsiz kaldım zihnimden sürekli düşünceler aktı sonra kendime geldim ama anlamadım bu astral mi yoksa karabasan mı
Bence çıkmk üzereymşsin.Korkmuşsundur..
En ufak bir korku anında gri dönüyorsun çıkmadan..
Zaten biaz daha beklesen bedenini havadan izleyebilrdin emin ol.
alpha ses dalgaları içeren telkin muzikleri yardımcı olur astrale bende tam cıkamıyorum ama ruyalarda bıle buyuk etkılerı var onları dinleyip denemeler yapmanı tavsıye ederm
Burdan ne dersek diyelim etkili olmaz, senin kafanda biter herşey..
Ortam sıcak olsun, etrafta ses olmasın, üzeerindeki kıyafetler ince olsun yorgan vs. olmasın..
bununla ilgili birsürü kitap var 1 2 kitapla kalma benden tavsiye.. cok yoğunlasmak lazım birkere isin ennnn zor kısmı beyni bosaltp hicbirsey düsünmeden durmak
:))) sölemicemm... Hayır silent hayırrrrrr... Hayırrr...
Öğrenince banada haber verin çünki bende yeni yerlere gitmeyi seviyorum .İnşallah bizleride bilgilendirsiniz.
Sen sen ol beni dinle, Dönemeyeceğin seyehatlere çıkma, aklını başına devşir...kih..kih..kih..
Dönebilirsin.
Psişik seyahati tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Ruh, casper mi sanki şak diye çıkıversin? Araştır, öğren, alıştırmalar yap. [ link ]
O iş o kadar kolay değil.
Birkere çıktım korkunca hemen geri döndüm.
Araştırdığın herşeyi deneme.Farklı boyutlara bulaşma.
insidious diye bir film var önce onu izle astral seyahati sonra düşünürsün tekrar
Ne o öyle fakirler gibi hayali uçma girşimleri falan...
astral seyehat diye birşey yok, kimi medyumların ya da ben yaşam koçuyum diyenlerin para kırma yollarınından birisi sadece. zaten 6. hissi olan her halikarda hisseder ve görür, inanmayın derim.
Astral a cıkmak cok kolay bişey değil. Deneyimli kişilerden yardım alabilirsin, sürekli dene ayna karşısında.Özgüveninden dolayı seni tebrik ediyorum cok cesursun.
''Astral seyahate cikamiyorum'' garip geldi. Normal seyahate cikmak gibi eheh. Hic deneme bence, varsa da belli bir konsantrasyon gerekiyor. Bosuna adrenaline gerek yok.
Yogun kar yagısından dolayı yollar kapalı merak etme bir kaç güne açılır
kafayı mı sıyırdın? sıyırmak mı istiyorsun? derdin ne?
merhaba dünyalı...
olmuyorsa zorlama zarar görebilir...
uğraşma böyle şeylerle bence çok derin düşünme sıradan günlük yaşantında bu dünyada ne gerekiyorsa öyle yaşa sıra dışı olmaya gerek yok
denememeni tavsiye ederim ama kendine bu konuda çok güveniyorsan kitaplarını oku ve ilk denemende olacak birşey değil bu !
teknikleri var.hazırlık aşaması var bi kerede olmaz sabırla devam etmen lazım.yapmadım ama öyle biliyorum ;=))
Sanki İstanbul dışına çıkamıyorum der gibi sormuşsunuz :)))
insidious filmini izleyen biri olarak ole bişeyi neden yapmak istiyosun bu kadar adrenaline ne gerek var :S
cok ilginç bişi ama deneyen hiç bir arkadaşım başaramamış
önceki hayatımda bi kaç kez çıkmışlığım var :D anlatmamı istermisin
Yukarıdan uzanan bir ipe tırmandığını düşüneceksin. Sonra ip kopacak ^_^
o zaman sende vectral seyahat yap hafız:P zaaaa iks de.
bence zaten çıkılacak gibi değil her taraf kar buz kaza falan olur allah korusun...
Gökkuşağı yiyip kelebek kusmalısın.
denemek istedim birden.
bu siteden iki kişi denedi başarısız oldu
Ben kasmıyorum, çıkanlara otostop çekiyorum
bize ugramadan gecersen küserim yeminle.
Gidip de dönmemek, dönüp de görememek var...
boş işlerle uğraşma boşver.
:))
gidip de dönmemek var yeğen...
Delirdin mi sen! ölebilirsin bile!
Astral seyahat yaparak asla ölünmez canım bilgin yoksa hiç saçmalayıpta insanları korkutmanın anlamı yok su icerkende ölebilirsin o zaman su da içme öyle değilmi korkarsın o anda kalp krizi falan gecirirsen ölürsün onun dışında astral seyahat ölüme sebep olmaz!
Gittiğin yerlerden kart atmayı unutma sakın.
astral in müzikleri vr dene
ohooo,çoktan..
Derin mevzular bunlar :(
Seyahat için bilet gerek!
Bu ne ya her yorum yazana 3-5 eksi... N'oluyor!
kolay bir işe soyunmamışın :)
fazla gezme...kaybolursun
hava şartları nedeniyle girişler kapalı
astral seyahatlarınıza sokayım.
ben dün 2 tur attım geldim
exper puanından utanıyorum...
köşeye git tek ayak üstünde durarak ağla...
o zaman iki ayağınıda kaldır...
onunla ağlarken burnunu silceksin...
hmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar